http://sports.walla.co.il/?w=/7/896261
אם זה נכון ארקדי לא צריך להיות בארץ הבן זונה הורס עסקאות
http://sports.walla.co.il/?w=/7/896261
אם זה נכון ארקדי לא צריך להיות בארץ הבן זונה הורס עסקאות
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
פיליפ סולומון פושע, לא יעזור בדין.
הבן אדם ביצע מעשי מרמה קשים ביותר, איך בכלל אתה יכול לרצות שבן אדם כזה יהיה בראש הקבוצה שאתה אוהד?
כל מי שהפליל אותו עשה צעד מבורך.
קודם כל מי שרשם מעלי צודק ב100%...נכתב במקור על ידי tip tip
דבר שני... למה שבכלל יגידו עליו דברים?..
אתה לא מכיר את התירוצים.. מה יש לבית"ר לחפש אצלו..?..
סתם שטויות שהוא מפיץ כדי שהוא יתנקה מהאשמות החמורות...
הדליפו...היה ידוע שהוא פושע מזה הדליפו? דיברו על זה ביציע העיתונות לפני איזה שבועיים
זה גלוי. באמת אני לא מבין תניעים של הבנאדם הזה לקנות את מכבי.....אצל ארקדי זה פרסום...אבל מה המניע שלו?אין לו בשביל מה להתפרסם פה.
מה יש לכם סולמון הזה יש לו קשרים אחושרמוטה
הוא רק ביקש מאמן וכבר 2 מאמנים מהטובים שבצרפת באים לישראל להתרשמות, הוא זה שממש הביא את לרואה
והוא גם הצהיר שיביא למכבי 5 זרים ברמה של לרואה
חחח אולי זה הזוי אבל יש מצב שביתר חוששים חחחחחחח
טוב מאוד כל הכבוד למדליפים!
גם כן החרא הזה תיכנן על חצי מהסגל שלנו ועוד על המאמן שלנו וגם על המאמני כושר כוסאמא שלו:o
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
אבא שלך לא צריך להיות בארץ... מזה קשור לארקאדי תסביר לי?! דבר ראשון אפחד בבית"ר לא הדליף... רק היום ראיתי כתבה על זה שהם שמחים שהעיפו אותו בלי שבכלל ידעו שהוא פושע ודבר שני למה לעזאזל אתה רוצה אותו בקבוצה שלך? הוא יהפוך אותה לקבוצה של המאפיה... לך תדע אולי הוא רוצה להלבין שם כספים או משהו כזה...נכתב במקור על ידי tip tip
הלו הלו תירגע הלוואי ידפקו לך באןנכתב במקור על ידי TNL
ותחשוב על זה למה שסולמון היה בביתר (הביא את פרננדז המאמן, לרואה ומיטרסקי) אף אחד לא דיבר מילה הגיע למכבי בני זונות כל העיתונאים מתעוררים
ו mor sms להדליף זה כמעט כמו הלשנה
כי בבית"ר הוא היה בתפקיד צדדי.. בתור העוזר האישי של פרננדז וכמו שלא עושים כתבה על העוזר של רייקארד(אני מדבר על עוזר אישי לא עוזר מאמן) בספרד לא צריך לעשות פה... במכבי הוא בקדמת הבמה... יושב בראש קבוצת הניהול החדשה או איך שלא יקראו לזה בקיצור האיש החזק מה שדורש קצת חקירה על חייו... בדיוק כמו שעשו על ארקאדי, טון קאנן ולואיס פרננדז כשהגיעו לפה...נכתב במקור על ידי itay
לא מעניין אותי אך תקרא לזה הוא רצה לפגוע בביתר ולקחת לנו שחקננים ומאמניםנכתב במקור על ידי itay
צריך לעשות משו נגד זה עם זה להדליף להלשין אך שאתה לקרא לזה
זה הדבר הנכון לעשות!
לא תמיד בוא נגיד והוא היה לוקח רק כמה שחקנים מבית"ר ואם הם אוהבים את המועדון אז הם ישארו הוא גם היה יכול לקדם את הכדורגל הישראלי וכו.נכתב במקור על ידי mor sms
אז לא תמיד להלשין זה צודק לפי דעתי ארקדי הרס את העיסקה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
סבבה עכשיו זה גם מה שרוצים לעשות שסולמון יזוז הצידה ואז דריקס יהיה הגנרל מנגר והוא יהיה גם הבובה של סולמון אבל בסוף זה לא יצא לפועל בגלל לוני המזדין הזהנכתב במקור על ידי TNL
ו mor sms חחח אם אהיתה בכיתה שלי אהיתה אוכל מכות על מה שאמרתה![]()
לא מפחד :o :Boxing::eye:נכתב במקור על ידי itay