הם רוצים שאני אבוא למיונים למודיעין.
מישהו מבין בזה? זה טוב רע מה?
הם רוצים שאני אבוא למיונים למודיעין.
מישהו מבין בזה? זה טוב רע מה?
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
|
|
ממ ודיעין זה די רחוק לך בקווי אוטובוס
אבל ברגע שאת על כביש מספר 1 את מסתדרת
סתם מותק
תלכי תנסי,אולי תגלי שאת כן מתחברת לזה
לא מתחברת? עזבי תנסי את מה שאת רוצה ומה שאת אוהבת
בהצלוחס
ובמתכונת
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
את במגמת ערבית? איזה כיתה כי אח שלי בערבית וגם קיבל את זה.. אמרו לך לבוא לאיזה בניין בשכונת יד אליהו?
ובקשר למה ששאלת אם זה כיף ושווה אז זה תלוי איפה את נמצאת אבל ברוב המקומות זה ממש סבבה.. המורה שלי לערבית סיפרה לנו שהיא היתה בהאזנות וזה ממש כיף חוץ מהכמה החודשים הראשונים שעוד עושים תורנויות מטבח ודברים כאלה.. היא אמרה לנו שבעיקרון אם את בהאזנות וזה מה שהרוב הולכים עליו ובמיוחד בנות כי בד"כ הם לא הולכות למודיעין שדה אז זה משמרת של8 שעות וכל היום את פחות או יותר חופשיה...
נערך לאחרונה על ידי BarX; 28-04-2006 בשעה 15:36.
הלוואי מודיעין שדה...נכתב במקור על ידי BarX
לאיזה תאריך אח שלך קיבל?
ולא.. חח אני עם פטור מערבית מכיתה ז'
אני בת.
אח שלי ב1 במאי.. גם את?נכתב במקור על ידי LoO
ולמה הלוואי מודיעין שדה? אבא שלי היה בזה והוא אמר שזזה לא משהו אבל בכל זאת 25 שנה עברו מאז....
עד עכשיו קיבלתי רק צו ראשון.. :|
אה אני ב-18 למאינכתב במקור על ידי BarX
וכי מודיעין שדה זה קרבי
לא הייתי מתנגדת ללכת לזה...
אחרי שאח שלך יהיה שם תספר לי איך היה לו מה עשו לו וכאלה
טוב?
אגב, הוא ביא' כמוני? בן 17 וחצי?
אני בת.
מודעין זה מקום ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה כאילו יש כל כך הרבה תפקידים תאכלס אי אפשר לדעת כלוםםםםםםםםםםםםם
אני יודע חברים שלי עברו טיטורים שלמים שם אבל. אם את מתמיינת למודיעין מקפיאים מנילה מפקיאים זימונים אחרים עד שאת מתקבלת או נושרת.
את נטחנת בזימונים - זימון ראשון ניראה לי מבחן 300. 300 שאלות דפוקות - חלקם פעמים שואלים רק כדי לבדוק אם את לא מחרטטת בשאלות והאם את עקבית.
עוברת - אז מתמיינת הלאה יש פוללל דברים להתמיין אליהם.
וכמובן בסוף יש בתפקידים היותר חשובים תחקיר בטחוני עושים לך כאילו היית פלסטינית ונתפסת עם פצצה.
בתאכלס המקום ענק....
יש לי קרובת משפחה שהגיעה להיות עוזרת של שר הבטחון עברה 65763563457346 מיונים ותחקירים בטחוניים.
יש אחרים שיודעים שפות שיש להם ת'האזנות והכל... יש כאלה בפרוייטקים של מחשבים, יש אלקטרוניקאים שם יש שם הכלללל.
זימון ראשוני לא אומר כלום... יש מגוון ענקקק של תפקידים שם - חלקם טובים וחלקם פחות.
לדעתי האישית - אם את לא קרבית - ואת לא עתודה - ולא בא לך להיות שלישה (קצינת קישור ושאר הדברים האלה שת'אמת ממש משעממים ותמיד לוקחים בחורות לשם) אז כדאי לך לנסות להתמיין כמה שיותר טוב במודיעין - כי מודיעין זה המקום שהצבא משקיע בו הכי הרבה בצבא. אולי לא תצאי עם תואר כמו בעתודה טכנולוגית ואקדמית אבל בהחלט מודיעין זה מקום שאפשר לנצל את הכישורים שלך ולעשות משו מועיל מאוד לצבא ולצאת עם הרגשה שלא בזבזת את הזמן הזה סתם ככה. כמובן זה תלוי לאן תגידי אפשר להגיע לחרא של מקומות ואפשר להגיע לאחלה מקומות (למרות שזה מתיש כי זה המון נסיעות המון זימונים המוןן טירטורים).
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
רק הצו ראשון שלי ב1 במאי
צעיר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כה הוא בן 17 אבל גדול נולד בסוף דצמבר.. כשהו יחזור אני יגיד לך... אבל נראה לי זה פחות או יותר כמו בצו ראשון שיש פסיכוטכני וזה..נכתב במקור על ידי LoO
מודיעין לדעתי זה תמיד טוב
תלכי.. אל תעשי שטות.... שווה לך.
תגידי מה כתוב בזימון
מן הסתם יש מיליון דברים שונים
תני פרטים שם יחידה מקום סוג מבחנים
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
"זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין".נכתב במקור על ידי Alonh
זה כל הפרטים שרשומים
ורשום גם להביא עט ועיפרון ומחק.
אני בת.