קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] כבר שנים שאני מצניע את החומרים שלי. החלטתי לשתף. אשמח לקבל תגובות.
    על ידי Irad Deutsch בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-07-2011, 11:53
  2. לוגו לאתר שאני בונה עכשיו...תנו תגובות!
    על ידי selaf בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-05-2008, 18:45
  3. נעליים שאני רוצה לקנות...תגובות...
    על ידי Dr-Sleep בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 20:08
  4. לוגו לאתר שאני בונה עכשיו...תנו תגובות!
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מאמר שאני חיברתי, תגובות.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מאמר שאני חיברתי, תגובות.

מה עושה את האנידיז כל כך מעניין לצפייה?/מאת גבי עגיב.

רבים הם האנשים אשר צופים כיום באינדיז. אט אט, כמות האנשים הצופים באינדיז גדלה למימדים עצומים. אם פעם מעטים היו האנשים אשר ידעו מהם CZW ו-ROH, כיום אירגונים אלה בולטים במיוחד ורבים מכירים אותם.

עם השנים, העניין הפך מדבר שולי לעומת הארגונים הגדולים, למעצמה משל עצמה, עד כדי כך, שלא מעטים הם האנשים אשר מעדיפים לצפות באינדיז בלבד, ולא לצפות כלל בקרבות של הארגונים הגדולים. אך לא חסרים גם אנשים אשר לא מחבבים את התופעה, וכאן נשאלת שאלת המדוע?

אז הרי לכם התשובה – אותם האנשים פשוט לא רגילים לצפות בדבר מסוג זה, הם מקובעים לארגונים הגדולים - הם לא מורגלים לראות את המתאבקים של האינדיז, "אין להם כוח" להיכנס שוב לתסבוכות של מי זה, מי נגד מי, מי האלוף, מי המנהל, מה הסטורי ליין וכו'... הם פשוט נשארים עם הארגונים הגדולים במקום לנסות להבין את האינדיז – פשוט זה יותר קל להם.

אנשים שופטים אינדיז כאשר הם מעולם לא צפו בו, אין להם את הרצון וה"כוח" להוריד ולצפות באינדיז, הם מעדיפים להשקיע את כוחם בהורדה וצפייה בWWE או בTNA. אני לדוגמה, הציעו לי לנסות לצפות בפרק אחד של אינדיז כלשהו, ROH, CZW, משהו! לא הסכמתי, בדיוק מאותה הסיבה - לא היה לי כוח, ולא ידעתי מה אני מפספס.

אנשים חושבים שהאינדיז הם לא לרמה שלהם רק מכיוון שהוא לא משודר בטלוויזיה או בגלל שהוא "לא מושקע". אז אני אומר - למי אכפת אם זה לא מושקע? באמת אכפת מהתפאורה? באמת אכפת ממוזיקת הכניסה? למי זה מזיז? באנו בכדי לצפות בהאבקות, לא במוזיקה או בתפאורה, ואינדיז בהחלט עונה על הצורך הפשוט הזה – הם מציגים האבקות נהדרת, בהחלט ברמה לא פחות טובה משל הWWE או של TNA.

נכון, לא כל אחד חייב לראות אינדיז וישר להתאהב, אני לדוגמה, ראיתי ROH אבל אף פעם לא באמת התלהבתי. לעומת זאת, ברגע שצפיתי בפרק אחד של CZW ישר התאהבתי – אני פשוט מאוהב! - אני מוריד אירועים שלהם כדי להיכנס לעניינים, מוריד אירועים שלהם כדי ליהנות. יש אנשים שרואים אינדיז בשביל להשוות אותם לWWE או לTNA לראות מי יותר טוב, אבל ככה הם בחיים לא יהנו מההאבקות לשמה.

אז עכשיו מה באמת עושה את האנידיז כל כך מעניין לצפייה?, לפני הכול, ההשקעה שלהם. כל מתאבק נותן את הנשמה שלו בשביל ארגון האינדיז שלו במטרה שהוא יצליח, יתפרסם, כל מתאבק שם נותן את כולו, ואף מעבר לכך.

כל קרב שלהם [טוב, בוא לא נשקר, לא כולם], הוא קרב מצוין, הם לוקחים סיכונים אך יודעים לשלב זאת עם טכניקה, לא אכפת להם מהכסף! הם עושים את זה בשביל ההנאה. אפילו אם אתם לא מבינים את הסטורי ליין, לא מבינים מי נגד מי זה עדיין כיף לצפות. האם באמת צפיתם פעם באינדיז בשביל ההנאה? יש כאלה שכן, אבל מעטים הם אותם האנשים, רבים מהם צופים בזה רק מכיוון שאמרו להם שזה "חייה", וזאת בדיוק הטעות שלהם. הם לא צריכים לצפות באותו האינדיז רק בגלל דעות של אחרים, אלא בגלל זה מה שהם רוצים. כאן טמון הכלב (!).

אני יכול להבטיח לכם שאם תצפו אפילו בקרבות מעטים של הCZW אתם כבר תתאהבו.
    שווה לנסות, אל תתקבעו על הארגונים הגדולים, הם לא הכול בחיים, אם מה שחשוב לכם הם הקרבות האיכותיים ולא איזו תפאורה יש בזירה, האינדיז הם בשבילכם, אך תזכרו - תצפו בזה מרצון ולא מהכרח או מקנאה.

אוקיי, אין לי כל כך הבנה באינדיז כי אני דיי חדש בעסק, ככה שתרחמו בתגובות שלכם.

מה דעתכם על הנושא של האינדיז?
    שפכו הכול, ואשמח אם תתנו חוות דעת על המאמר.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

אתה צודק =)
    גם זאת אחת מהסיבות שאני לא רואה TNA
    אני לא רגיל להוריד, אין לי כח להוריד.
    למרות שאני יודע שזה אחלה של דבר.. ואני יודע שיש עוד דברים טובים.. אבל אין לי קריזה להוריד אותם :X
    אם הייתי יכול לראות בטלויזיה הייתי מעדיף =)
    אבל אין :X
    Bring the Violence-

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

גם לי אין כוח להוריד אותם כי חברים שלי ראו את זה ואמרו שזה סתם ולא יפה בכלל ורואים את המכות המזויפות שלא כמו בWWE וTNA ששם יש איכות של קרבות של מתאבקים וכל דבר אחר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,967 | הודעות: 8,201,560 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect