ולנסיה הציעה לשוער הישראלי חוזה ל5 שנים
קראתי בטלוויזיה בכתוביות של ספורט 5
לדעתי הוא שוער מצוין שיכול להגיע בלי שום בעיה לקבוצה כמו ולנסיה ולפתוח כשוער ראשון...
למרות שאני לא מת עליו
ולנסיה הציעה לשוער הישראלי חוזה ל5 שנים
קראתי בטלוויזיה בכתוביות של ספורט 5
לדעתי הוא שוער מצוין שיכול להגיע בלי שום בעיה לקבוצה כמו ולנסיה ולפתוח כשוער ראשון...
למרות שאני לא מת עליו
אללה מכבייי..
|
|
הוא לא יפתח בולנסיה... יש להם את קניזארז... ועל שוער כזה לא מוותרים ולפי דעתי הוא לא יפרוש עד גיל 40 ככה... ואז אולי רק אז הוא יקבל הרכב...
הבעלים של ראסינג אמר שהוא לא ימכור את אוואט לולנסיה בחיים בגלל שהבעלים של ולנסיה עוד חייב לראסינג כסף והם לא מתכוונים לדבר עם ולנסיה על שום שחקן עד שיחזירו את החוב
אבל בראיון איתו שקראתי הוא אומר שהוא אוהב את סנטאנדר והוא בדיוק קנה וילה ענקית על חוף הים ורוצים להציע לו שם מליונים
חיים טובים
זה לא קשור לבעלים.. בסוף השנה אוואט הוא שחקן בוסמן... כלומר שחקן שלא תחת חוזה... כלומר הוא יכול לעבור לכל קבוצה שיחפוץ בה בחינם!
אה צודק שכחתי שהחוזה שלו נגמרנכתב במקור על ידי TNL
אז אל תתיחסו להודעה שלי
שמעו אם הוא יהיה שוער שני הוא בטח ידע מזה והוא לא יעבור לולנסיה אבל אולי יעבור לקבוצה אחרת שתציע לו חולצה ראשונה בהרכב או שהוא ישאר ברסינג.
לפי דעתי אם רסינג תרד ליגה אווט יעזוב אותה
הוא לא יעבור לולנסיה
חברים ככל הנראה השוער הכי טוב בארץ דודו אוואט יחתוך בברצלונה...
לא בולנסיה כי כמו שאמרו קניזארס בשער והוא השוער מספר 1 בספרד כיום...
לפי דיווחים רבים הסוכן של דודו, מארגן עם הבעלים של ברצלונה להחתים את אוואט...
נקווה...!! רונאלדינו מת על אוואט, והלוואי שסוף סוף ישראלי אחד יהיה בקבוצה הטובה ביותר
בעולם... נקווה חברה...
2 תגובות לא קשורות:
נימוק? אתה סתם קובע את זה?נכתב במקור על ידי oMrI_8
חחחח למה נראה לך שהוא מת עליו? כולה הביא לו את החולצה איזה פעם אחת.....אם הוא זכר להביא לו את החולצה זה אומר שהוא מת עליו?נכתב במקור על ידי injection
לאוואט מגיע להיות שוער בקבוצה יותר טוב מסנטאנדר......מצד שני לא נראה לי כדאי לו לעבור לולנסיה או בארסה כדי להיות שוער שני. למרות שלדעתי הוא יותר טו מואלדז אבל זה רק אני :cool:
מה קשור בגלל החולצה... מה אני סתום...נכתב במקור על ידי Or
רונאלדיניו עצמו אמר שהוא אוהב את אוואט... מעצבן אתם חושבים שאתם יודעים הכול...
קסיאס?נכתב במקור על ידי injection
קאניזארס סתם זקן
הוא השוער הראשון בנסחרת ספרד, עלק זקן...נכתב במקור על ידי 0xyGen
כמו שתגיד אוליבר קאן זקן, ועדיין נחשב לבין השוערים הכי טובים בעולם...
אוליבר קאן לא ישתתף במונדיאל 2006
להמן מחליף אותו
ומוזר מאוד שקסיאס לא השוער הראשון
אם זה נכון בכלל O_o
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אוהב....הוא אוהב את כל השחקנים בליגה זה לא שהם חברים טובים....נכתב במקור על ידי injection
וחוצמזה מזה משנה? חחח
מה קשור חחח..!!נכתב במקור על ידי Alonh
אמרתי שהוא עדיין נחשב כבין אחד השוערים הטובים בעולם, לא שהוא משתתף במונדיאל 2006...!!