שמעו יש לי בעיה..
היום במקרה אחד הומו התחיל איתי, הקטע הוא שהילד הזה הוא סתם מעפן לא ערס .. הוא עם שיער קצוץ קצת פריק כזה והוא דקיק חלשלוש.. הוא מתלהב כזה.. קיצר אני בעירך מכיר אותו.. אני יושב לי בסבבה עם עוד חבר מחכה להסעות ליד השומר כזה.. פתאום ההומו מסתכל עליי מתגרה בי בלי שאני עושה כלום.. אני מתעלם.. אחרי זה הוא מביא תיד שלו ומנסה לתפוס לי תפיטמה..
הקטע זה שאני שונא את הילדים האלה שסתם בלי סיבה באים ומתחילים איתך.. והוא עוד אמר אחרי זה שזה "היה בצחוק"
אני מעיף לו תיד וישר הוא העלה לי תעצבים הבאתי לו אגרוף בין היד לחזה חזקה.. הוא תפס לי תצוואר העפתי אותו והבאתי לו עוד 2 אגרופים .. והוא שתק.. אחרי זה ישבתי אמרתי לו אין בעיה חכה..
הוא שתק זה לא היה משהו רציני.. אבל סבבה עכשיו אני חם רצח ואני בד"כ אחד שלא הולך מכות..
עכשיו אני מתלבט מה לעשות.. אם לדלג על זה כאילו לא קרה כלום, או להביא אליו 2 חברים שלי עבריינים שיכולים לפרק אותו ביחד איתי יענו משהו בסיגנון ברגע שאני בא ורואה אותו להביא לו אגרוף לפנים להשכיב אותו ושני החברים שלי (אחד מהם סוס אחושרמוטה) יתפסו אותו בשני הידיים ואני יביא לו בבטן אגרופים ובפנים בלי שהוא יוכל לעשות כלום.. זה משהו אכזרי.. אבל אני חושב שמגיע לו שילמד איזה לקח..
זה הקטע שאני מתלבט בין שני הדברים..
לדלג על זה כאילו לא קרה כלום?
או לפרק אותו.. ?
יש לכם הצעות ?