חבר שלי פתח עצומה כדי להביא את השידורים המלאים בקיצור תקראו את זה:
כידוע לכם ההיאבקות בארץ פורחת וכך גם הפופולריות שלה.
הבעיה שבארץ, ספורט 5+ ממעיט את הפופולריות, בכך שהוא משדר באיחור של חודש את השידורים,
וגם מקצר אותם ומצנזר.
אבל יש פתרון!
ערוצי SKY SPORTS 1 2 3 משדרים WWE בצורה הבאה:
SKY SPORTS 3 משדר RAW בשידור ישיר ב4 לפנות בוקר כל יום שלישי (שני), הוא משדר גם SMACKDOWN עדכני בתמונת לווין שמתקבלת מUPN בימי שישי. כמו כן הוא משדר כל יום את תוכניות הסיכום וולוסיטי והיט...
SKY SPORTS 1 משדר PPV חודשיים של הWWE בשידור ישיר, כמעט כולם, למעט רויאל ראמבל ורסלמניה.
אנו, האזרחים, היינו רוצים את ערוצים אלו.
ולכן, החלטתי לעשות מעשה.
בינתיים אני מתחיל מהודעה אחת פשוטה, שמצריכה תגובות של כולכם!
תתנו דעות, ובעוד כמה ימים אני אפתח עצומה (אם מישהו מכיר אתר של עצומות זה יהיה נהדר),
ובעזרתנו הערוצים האלו יגיעו לארץ!
-----------
טוב, כמה ימים לאחר מכן, ישב הבחור והתאמץ. זה מה שהוא פירסם היום בפורום אחר.
יש לנו עצומה!
שלום לכל חברי הפורום. אני מקים עצומה למען הבאת שידורי WWE סדירים לישראל. מה זה אומר?
זה אומר שלא עוד שידורים מקוצרים בספורט 5+,
לא עוד צנזורה,
אלא התאכלס,
שידורים מלאים.
העצומה היא למען הבאת הערוצים הבריטיים Sky Sports 1 2 3, שמשדרים WWE באופן הבא: בימי שני בלילה בערוץ Sky Sports 3 (לפנות בוקר יום שלישי), בשעה 4 לפנות בוקר, יש שידור ישיר של WWE RAW, הישר מארה"ב. בלי צנזורה, בלי בטיח. בימי ראשון משודרת התכנית HEAT, בערוץ Sky Sports 3, באותו היום שזה מצולם בארה"ב. VELOCITY גם כן בערוץ זה, מעודכן לפי ימים אלו. שלא נזכיר את תוכניות הסיכום למיניהן...
אבל זה לא הכול. בערוץ Sky Sports 1 משדרים כמעט את כל הPPV של הWWE בחינם, לתושבי אנגליה שרואים את הערוץ הזה כמובן (למעט רויאל ראמבל ורסלמניה שמשודרים בערוץ בתשלום), ובימי ראשון של האירוע, משדרים שם את HEAT - אבל LIVE, תמונות ישירות של היט מהאולם של האירוע!
אנחנו, תושבי ישראל, פשוט נמאס לנו לסבול, ולהיות "מפגרים מאחור", לעומת שאר העולם.
מה זה אומר שאר העולם? מדינות ערב הסובבות אותנו, רואות את הWWE באופן לא מצונזר ומעודכן. למשל, ערוץ ART 2 הערבי משדר WWE RAW כמה שעות לאחר שהפרק היה בארה"ב, וסמאקדאון משודר בערוץ הערבי TV LAND בימי שבת בערב, מעודכן כמובן. ושלא נדבר על הPPV, שאומנם הם בתשלום, אבל הם ישירים.
גרמניה מקבלת תוכניות מצונזרות, אך מעודכנות! כנ"ל לגבי PPV שהוא בתשלום אבל ישיר, ופשוט מצנזרים את התמונות שמכילות דם.
איטליה, מקבלת שידורים ישירים של הPPV, והפרקים של סמאקדאון וRAW מעודכנים ולא מצונזרים.
אנגליה, כאמור, מקבלת מערוצי SKY SPORTS את המיטב.
אוסטרליה מקבלת הכול בשידור ישיר.
וישראל? מה אנחנו מקבלים? שידור באיחור של חודש והכול מצונזר, חתוך, בלי טעם לצפייה. מה שווה בזה? עדיף כבר להוריד מהאינטרנט!
אבל אנחנו רוצים יותר. אנחנו רוצים את ערוצי SKY SPORTS. ולכן, עצומה זו נכתבה על מנת לבקש מהחברות הגדולות - HOT וYES, שישדרו את ערוצי הSKY SPORTS הנ"ל, בלי צנזורה, בלי חיתוך, וישיר!
ועכשיו, יש לנו באמת עצומה, שאולי יכולה באמת להשפיע.
כדי לחתום על העצומה, לחצו על הלינק למטה.
http://www.postool.com/petition.php?user=snizel
כדי להגיב על העצומה, לחצו על הלינק למטה.
http://www.postool.com/cshow.php?user=snizel&mid=1&form=1
מי שנרשם יצטרך למלאות שם משפחה, שם פרטי ואימייל אמיתי.
*האימייל לא יוצג באתר, אין מה לדאוג.
ומכאן, כולנו צריכים לתמוך.
תפיצו את זה בכל מקום שניתן, לחבריכם בבית הספר ועד להוריכם. תפיצו את זה בכל הפורומים שאתם מכירים. תתמכו, ותעזרו.
שיהיה לנו בהצלחה!!!
לחתום חברים.