פשוט ביזיון אני מאמין שכול אוהד של בית"ר יסכים איתי הם שיחקו פשוט גרועים כול הכסף הזה וזה מה שהם עושים בושה וחרפה נצרת עילית עוד תישאר ליגה מה דעתכם מי תרד?? מי תישאר? האם בית"ר תרוץ ככה לאליפות שנה הבאה?
פשוט ביזיון אני מאמין שכול אוהד של בית"ר יסכים איתי הם שיחקו פשוט גרועים כול הכסף הזה וזה מה שהם עושים בושה וחרפה נצרת עילית עוד תישאר ליגה מה דעתכם מי תרד?? מי תישאר? האם בית"ר תרוץ ככה לאליפות שנה הבאה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
ככה בטוח לא.. הכל בגלל הבאגט הצרפתי ההומו המזדיין בתחת עם נאצים הזה!!1 הוא אשכרה העלה קשר אחורי מהנוער ששיחק יום לפני 120 דקות בפיגור 2-0!!!!!!!!1 יא ראבאק למה מהתחלה לשחק רק עם חלוץ אחד? מה הייתה הבעיה לקחת את זיו ולשם שינוי לשים אותו בעמדה הטבעית שלו... חלוץ?! פשוט בושה!1 טוב שלא הלכתי רציתי ללכת מזל שנשארתי! ואני לא יודע בדיוק מה הסטטיסטיקה אבל נראה לי שמאז שפרננדז הגיע לבית"R יש בממוצע כמעט אדום למשחק... שזה המון!!!!!!!
גועלל נפשששששששששששש אחד גדוללללללללללללללללללל
להעיף את פרננדז ואת הזבל שלו פבריס ואגנזו לקבינמית עם אפשר עוד על מטוס הראשון היום
איפה הלחימה?. איפה הנשמה? הכל בשביל הכסף למה לא לשחק עם הצעירים שמתים להוכיח את עצמם למה לא את אפק במקום פבריס למה לא את בן שושן במקום אגנזו
לואיס הבייתה!
לבנות הכל מחדש!!!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
ואני חשבתי שאוהדי בית"ר יגידו שזה היה משחק מכור או שמא המשחק היה כדי להלחיץ את אוחנה ולעשות לו דווקא.
שמעו כל מה שאמרתם זה נכון, אבל בכל זאת אנשים הם לקחו כבר מקום 3...
אי אפשר לבוא אליהם בטענות... הם עבדו קשה ולקחו מקום 3, ופרנדז השיג את המטרה שהוא רצה - אירופה..
בסדר שיחקו גועל נפש... אבל אין כבר מה להאמץ... ועזבו את הכבוד כי זה שטויות...
כמו שאני יגיד למה חיפה דווקא בסיבוב ה3 שיחקה כמו איזה כלבים... הם לקחו כבר אליפות אין מה להתאמץ..
אז תעריכו מה שהשיגו ולא איך הם משחקים מחזור לפני סיום... למרות שזה ממש לא תירוץ למשחק שהיה אתמול,
אבל כמו שאני אמרתי אני לא מתרגש... בסך הכול משחק שאין עליו כלום...
אין כזה דבר אין בשביל מה להתעמץנכתב במקור על ידי injection
יש בשביל מה בשביל הסמל בישביל הכבוד
להפסיד 2-0 לקבוצה כמו נצרת עלית בטדי??
בשביל כל ה10 אלף איש שהגיעו לראות תשרמוטות האלה בשביל זה לשחק
איןן משחקים לא חשובים!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."