אמ אני משחק ב-l2elite
אני רמה 40
קוסם
תודה לעוזרים..
אמ אני משחק ב-l2elite
אני רמה 40
קוסם
תודה לעוזרים..
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
|
|
גל אחי?
אתה בטח יודע
בבקשה תעזור![]()
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
תלך לgrande master של הדארק אלפים ותעשה לשנות מיקצוע לspellhowler או לphantom summoner תלץ על מה שאתה רוצה ואז יהיה רשום איזה מכתב כזה ובו תחפש רשום 3mark יהיה רשום mark of... ואז אתה הולך לחנות ועושה quset and misc item ותחפש שמה את הmarks
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
יאו אחי תודה
אבל לא הבנתי לאיזה חנות ללכת ? סתם חנות ?
איפה אתה משחק? אז:נכתב במקור על ידי DrStyle
אם בעלית אז אתה הולך לחנות איפה שקונים את כל הדברים של הgm אז יש שמה כמה דברים שאתה צריך לבחור יש אותה בgiran אז אתה מדבר אם הtrader ותלחץ על הquest and misc items
ואם באקסטרים אז אתה הולך לheine הולך לאיפה שיש trader וקוראים לו woodrow ושמה גם יהיה רשום qust and misc items
באקסטרים זה חינם כל הquset items אבל בעלית זה ניראה לי עולה איזה 4 אלף או משהו כזה
![]()
![]()
יאו אחי תודה
אממ גם קניתי Buffs ..
זה טוב תיקנה את זנ כול פעם שאתה הולך להילחם זה עושה אותך יותר מהיר+יותר חזק + יותר הגנה יותר הכול דיקנות הכול הכולנכתב במקור על ידי DrStyle
![]()
![]()