ארקדי גאידמק נפגש עם גרנט והוא החליטש גרנט היה המאמן של בית"ר בשנתיים הבאות , למרות שרוב אוהדי בית"ר לא רוצים שגרנט היה המאמן שלהם , בניגוד לכול המאמנים הזריםשבית"ר רצתה קאידמק החליט לצריך מאמן ישראלי .
לדעתכם צעד חכם של קאידמק ?
ארקדי גאידמק נפגש עם גרנט והוא החליטש גרנט היה המאמן של בית"ר בשנתיים הבאות , למרות שרוב אוהדי בית"ר לא רוצים שגרנט היה המאמן שלהם , בניגוד לכול המאמנים הזריםשבית"ר רצתה קאידמק החליט לצריך מאמן ישראלי .
לדעתכם צעד חכם של קאידמק ?
|
|
גרנט לא טוב לבייתר הוא בונקריסט מסריח
וגם הצרפתי שבא לארץ אימן את מרסיי והעונה הוא אימן את אז'קסיו והשיג שתי נצחונות ב21 מחזורים(חחחחחח)
גרנט ממש לא מתאים לבייתר
אללה מכבייי..
נקווה שלא....
הוא בונקריסט ומשחק כמו קשטן....
אני לא אוהב את זה, הכי טוב כדורגל פתוח... והמאמן הצרפתי בטוח לא יהיה כי הוא סתם מעפן...
מי שמועמדים רציינים זה גרנט, וגריטס מאמן גלאטאסראי....
גאידמאק הטמבל.. דחה את טראפאטוני ודל בוסקה אבל מאמן סוג ז' מצרפת ועוד אהבל אחד מטורקיה ועוד אחד עם תחת גדול מישראל עדיפים?
צעד חכם, אבל גרנט לא יבוא...אין לו מה לחפש בביתר
נערך לאחרונה על ידי HLH; 11-05-2006 בשעה 20:20.
חחחח עלק דחה... הם סירבו לבוא...נכתב במקור על ידי TNL
מה הוא נראה לך עד כדי כך מפגר... הם לא רצו לבוא...
גרנט אחלה מאמן
אבל גידאמק עדיין מעדיף מאמן זר
גשם של עופרת יצוקה.
רק לא בונקרגרנט((((((((
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
יש גרנט אין מנוי! ואינג'קשן הם אלה שהציעו את עצמם... למה שיסרבו?
גרנט לא מתאים לאמן כוכבים כמו לרואה.
יש לי הרגשה יילך לו וביתר טוב בהתחלה ואז לקראת הסוף האליפות תברח
סתם גרט הזה.
אתמול בחדשות הספורט אמרו שהוא בא והציע את עצמו לגאידמק חחחח
גאידמאק יביא כבר איזה מאמן זר טוב עדיף מגרנט אבל אם כבר מאמן ישראלי
אז גרנט הוא האופציה הכי טובה
הם לא הציעו את עצמם.... גאידמק הציע להם, למה אתה חושב שמאמנים כאלה יציעו את עצמם לבית"ר...נכתב במקור על ידי TNL
לך תקרא טוב ותראה שהם סירבו...
לגבי גרנט הודיעו חחח שהוא הציע את עצמו לגאידמק המעפן הזה, וגאידמק השיב לו שהוא כרגע מעוניין
במאמן זר ואם אף מאמן לא יבוא, אז 100% שזה יהיה גרנט, לדעתי גאידמק יביא מאמן זר...
הוא רוצה מישהו מנוסה מאירופה ולא מישהו מהארץ כמו גרנט למרות שגרנט זכה בשתי אליפויות עם חיפה
ושתיים עם מכבי ת"א... יש לו ניסיון גדול באירופה... הוא מאמן מצויין, אבל אני מעדיף זר...