כמעט בטוח שג'ון סינה יפסיד את אליפות ה-WWE בסאמרסלאם,אם לא אז כנראה יפסיד אותה ל-RVD ב-ECW...הספוילר שסינה ינצח את RVD ב-ECW בינתיים אבל אך ורק בינתיים מזויף!!!!!!!,כי ה-WWE עדיין לא קבעו...
השערות שלי פשוט גאונות-כמעט בטוח שבסאמרסלאם ג'ון סינה יגן את אליפות ה-WWE כנגד HBK שון מייקלס!!!,אבל יש כאלה שאומרים שה-WWE מפיצים את זה כדי לקדם את המכירות לסאמרסלאם!!!.
רנדי אורטון יבוא לארץ וישתתף ב-2 ההופעות של סמקדאון!!!.
קורט אנגל אינו פצוע בכלל,ונקבע לו קרב מול מארק הנרי ב"יום הדין"!!.
נקבע עוד קרב ל"יום הדין" גרגורי הלמס יגל על תואר אליפות הקרוזוייט כנגד סופר קרייזי!!,שמועות אומרות שכמעט בטוח שסופר קרייזי ינצח את הלמס!!.
כנראה שכבר בחודש הבא ביוני ECW יחזור לפעילות מלאה!!!!.
מסיבת העיתונאים של "יום הדין" תהיה בתאריך 15.05.06!!!.
כנראה שמיקי ג'יימס תתמוד מו אשלי בוונג'נס!!.
יש לי השערה די נחמדה בלי לדעת תוצאות ס"ד,אני רואה תוצאות ס"ד ואז כמעט בטוח שהשערה שלי כמעט צודקת...
בסמקדאון האחרון אחרי שכבר אנגל חזר,בוקר טי נכנס לזירה ואמר שהוא לא רוצה להעפיל ככה לגמר!!!!!,והוא קורא לו שיצא החוצה-הראו כבר לפני שבוקר טי נכנס לזירה שאנגל עזב את הבניין,ובוקר טי ראה שאנגל לא יצא אז אמר" טוב הוא לא יוצא...אז אני אוטומטית בגמר"!!.
אז השערה שלי היא שבוקר טי ינצח ברמאות את לאשלי,ואז טדי לונג יבוא ויכריז שאנגל לא הודח עדיין...אז כרגע יהיה קרב בין בוקר טי לבין אנגל והמנצח יהיה מלך הזירה,אנגל ינצח ויהיה מלך הזירה,נראה לי הגיוני...לא ככה???..חחחח...אני והשערות שלי...
וינס רוצה לשים את סאבו במסקדאון,וינס מקמהן שם לב שסמקדאון יורד ברמה ורוצה להכניס את בנו שיין מקמהן כדמות בסמקדאון!!.
וינס מקמהן רוצה שבסאמרסלאם יהיה קרב TLC על אליפות הזוגות או בראו או בסמקדאון!!!.
ג'ימי יאנג-אקיו יחזור בקרוב ל-WWE!!.
שאנון מור אמור חודש הבא להכנס כבר סופי לרוסטר של סמקדאון!!.
טסט עדיין לא חתם על חזוה ב-WWE!!,למרות שה-WWE כבר סכמו אתו!!.
כנראה שטורי ווילסון תצטלם לפלייבוי באוגוסט!!.
פורסם ברוסטר של סמקדאון באתר הרשמי של ה-WWE את הפרופילים של ג'ק וג'סי מהג'אימיניי!!.
ה-WWE מתכננים פיוד קטנצ'יק בין בטיסטה ובוקר טי!!.
קרדיט ללאג'נד קיילר מbwf

ציטוט ההודעה