מישהו יכול לעזור קצת?
יענתו יש אנשים שישר מתחברים והופכים להיות חברים טובים שיוצאים והכל ויש אנשים שאומרים שלום שלום וזה הכל..מה נראה לכם?
מישהו יכול לעזור קצת?
יענתו יש אנשים שישר מתחברים והופכים להיות חברים טובים שיוצאים והכל ויש אנשים שאומרים שלום שלום וזה הכל..מה נראה לכם?
|
|
מה השאלה
אתה מדבר על בן ובת
או על חברים בין בן לבן
תשמע, אני מאמין שיש דבר כזה של כימיה בין אנשים. יש 2 סוגים של כימיה - ידידים וקשר רומנטי.
אם הכימיה שלכם מתאימה לקשר רומנטי, אז אתה יכול ללנסות להתחיל איתה כך שתראה שאתה רוצה אותה יותר מידידה.
כמובן שיש לציין שאם היא ידידה שלך כבר הרבה זמן, ואתם ידידים טובים, אז אולי יש ביניכם כימיה של ידידים וזה לא הולך לשום מקום.
ואם זאת סתם ידידות של שלום-להתראות אז אתה יכול להתחיל איתה, כי כנראה היא לא מכירה אותך מספיק טוב כבן אדם, את הפנימיות שלך.
קשה מאוד להבדיל בין הכימיות, אבל אפשרי בהחלט. בהצלחה
umm im talkingabout girl andboy saying hello hello to each..howcan you make this "relationship" better
מה לנסות לנשק?
אני אומר לילדה שלום וזהו יענתו זה הכלל אז אתה רוצה שאני יבוא וייתן לה נשיקה? בקושי מכירה אותי הילדה..
במקום רק לבוא להגיד שלום
אז תגיד שלום מה נשמע
ותפתח שיחה .. :|
הייתי אומר שקשה רק דרך שלום לפתח משהו![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תראה..לרוב זה מתחיל בקשר של ידידות..אלא אם אתה מכיר אותה כזה מעיר אחרת זאת אומרת אתה מתחיל איתה איפשהו..אבל אם אתה רוצה לפתח את זה יותר תראה לה את זה..תשלח לה הודעות תתקשר תהיה נחמד מצחיק לא לשתף אותה ביותר מדי סודות וזה מאוד חשוב שלא תעשה את זה כי זה יחזור למה שהיה בהתחלה..בקיצור אני מנסה להגיד לך פה שתתקרב יותר בזה שתתקשר אליה ותפגש איתה ותראה לה צד אחר שלך..תשתמש בדימיון שלך בשביל זה..מקווה שתצליח אחי