ג'ף הארדי דיבר עם וינס מקמהן,ג'ף הארדי התקשר אתמול אל וינס מקמהן ואמר לו שהוא רוצה לחזור ל-WWE ומרגיש וחושב שהוא יכול לתרום ל-WWE!!!,וינס מקמהן וג'ף הארדי כל כך קרובים לסיכום!!!!!.
ויש סיכוי ענקי 98 % שג'ף הארדי כבר יהיה ביולי ב-WWE!!!.
וינס מקמהן הזמין את ג'ף הארדי שובע הבא לשיחה!!.
יש שמועות שוינס מקמהן יעצור את הקרב של סינה והייץ' בראו הקרוב,ויקבע קרב זוגות שבתוכו ישימו את הספירט סקוואד!!.
הכותב הראשי של ה-WWE אמר ש-ECW לא צריכים להיות תוכנית משנה,הכותבים האחרים אמרו שצריך בהתחלה ש-ECW יהיו תוכנית משנה ואז תעלה למעלה לאט,לאט!!.
ה-WWE פנו אל סמואה ג'ו,WWE הציעו לסמואה ג'ו חוזה מפתה מאוד,ג'ו אם יחליט לעזוב את TNA ויבוא ל-WWE יהיה בין 7 הראשונים שמקבלים את הסכומים הגדולים ביותר!!.
סטייסי קיבלר הופיעה שוב ב-MTV-שלשום היא הופיעה!!.
אולג פרודיס-הענק הרוסי שהיה בהאוס שואו האחרון של ראו יתווסף בקרוב לרוסטר של ראו!!.
ה-WWE רוצים לעשות טאג טים חדש-ברצ'יל וגאנטר סקוט!!.
אריק בישוף שיחרר ספר חדש,בגלל שבישוף "פוטר" מה-WWE,הספר לא שוחרר על הוצאות ה-WWE!!.
יש שמועות ש-RVD ינצח את אליפות ה-WWE באירוע של ECW ONS ויגן כבר בוונג'נס על אליפות ה-WWE!!.
ה-WWE חשבו שלקיין יהיה קרב נגד ביג שואו עם המסיכה!!,קיין ינצח וגזו יגמר הפיוד עם קיין!!.
הכותבים של ראו רוצים שאנדרטייקר יעבור לראו כדי שיהיה קרב לבינו לבין RVD או ג'ון סינה!!.
כנראה ש-RVD ינצח באירוע של ECW,וילך לקרב אחד על אחד מול אנדרטייקר,קיין יתערב בקרב וקיין וטייקר יפתחו פיוד קצר לסאמרסלאם-זה מה שהציעו הכותבים של ראו!!.
כמעט בטוח שיתחיל פיוד לאחר סאמרסלאם או אחרי סאמרסלאם בין אדג' לבין קרליטו!!.
ה-WWE בטלו את המצאת הקרב החדש שהיה אמור להיות באנפורגיבן!!.
אנגל היה פצוע ובאמת נפצע ממארק הנרי,ה-WWE לא רוצים לעשות את הפציעה הזאת יותר חמורה ולכן חשבו שצריך לעשות את הקרב של אנגל-הנרי ב"יום הדין" קצר יותר ממה שהנרי ואנגל תכננו!!.
כמעט בטוח שסופר קרייזי ינצח את גרגורי הלמס ב"יום הדין"!!.
ה-WWE חשבו לעשות שהקרב של RVD וסינה באירוע של ECW יהיה קרב חוטבי עצים,שחלק מהחוטבי עצים יהיו מתאבקים של ECW ויהיו לטובת RVD והחלק השני של החוטבי עצים יהיה מתאבקים של ראו שיהיו לטובת סינה!!.
סינה לא הסכים לזה!!.
הקרב של RVD וסינה-הוא לא בטוח,ה-WWE לא יודעים מה יקרה לכן הם מכינים כמה קלפים בשרוול!!.
כנראה שיהיה פיוד קטן בין בוקר טי לבין בטיסטה-המריבה שלהם אכן הייתה וורק(בקיצקיצר הייתה לא אמיתית).
רנדי אורטון ביקש מוינס מקמהן שהוא רוצה לזכות באליפות העולם במשקל כבד בסאמרסלאם והתחיל פייס טרן!!,אך הכותבים של סמקדאון לא רוצים לעשות זאת כי הם יפסידו את ההיל הראשי בסמקדאון!!.
מאט הארדי כנראה יעבור לראו!!,בזמן האחרון מאט הארדי לא השתתף בסמקדאונים האחרונים-אבל לא בגלל משהו מיוחד!!,הוא היה בוולסטי של שבוע שעבר!!.
מאט הארדי רוצה לעבור לראו!!.
כנראה שקיין יתחיל סטוריליין שהוא מאוהב באשלי לקראת סאמרסלאם!!.
כמעט שבטוח שבסאמרסלאם יהיה קרב בין ג'ון סינה לבין שון מייקלס-אז הקרב באמת יהיה זה לא יהיה על התואר אליפות ה-WWE....
בסאמרסלאם אם יהיה את הקרב של סינה ומייקלס,RVD יגן על תואר אליפות ה-WWE!!.
וינס מקמהן הציע לליטה שתחשוף את גופה בשידור חי בשבועות הקרובים בראו עם בסצנה סקס עם אדג'....אבל אז ECW יבואו....
ליטה אמרה שתחשוב על זה!!.
ה-WWE מתכננים פיודים חדשים לסאמרסלאם,וינס רוצה שהוא רוצה לחזור למעלה,ולהיות בטופ של ההיאבקות המקוצעית,ובכלל כל ה-TV!!.
ביג שואו התחיל כבר את הצילומים לסרט החדש שלו ביחד עם האלק הוגאן!!.
נולד לגולדברג ילד!!,מזל טוב!!.
צ'ארלי האס הכניס את אשתו ג'קי להריון!!.
כנראה שבוונג'נס יהיה באטל רויאל ברה אנד פניס לא אבל לא על אליפות הנשים!!.
כנראה שהמאיין איבנט של דה גרייט אמיריקן באש הייה קרב משולש על אליפות העולם במשקל כבד בין אנגל לבין JBL ומיסטיריו!!.
בטיסטה יחזור ויתחיל היל טרן!!.
ראו האחרון השיג רייטינג של 5.7!!.
רכישת ה-DVD של רסלמניה עברה את הרכישות של ה-DVD של רסלמניה 20 ושל רסלמניה 21...
קרדיט למיסטרררר אלייייייי הידוע בכינוי דה לאג'נד קיילר מbwf



ציטוט ההודעה









