קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 01:12
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  3. [שאלה] פרוזאק...
    על ידי <<<BlooD>>> בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-05-2006, 00:59
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[שאלה] פרוזאק...

<<<BlooD>>>
    אורח

ברירת מחדל [שאלה] פרוזאק...

חייבים מירשם מפסיכולוג כדי לקבל את זה
    או שאני יכול סתם כך לקחת מהבית מרקחת..?

2. קישורים ממומנים

א)למה לך לקחת פרוזאק?(אם מותר לשאול כי זה לא משהו שלוקחים ככה סתם כמו דקסמול או משהו כזה)
    ב)חייבים מרשם רופא זה תרופה חזקה וקטלנית

<<<BlooD>>>
    אורח

לקחת פרוזאק כי כל החיים שלי אני בדיכאון עמוק ומחשבות אובדניות ובמצב שלי תאמין לי שזה לא ידרדר אותי לשום מקום רדוד יותר
    ואני מן מכיר כמה אנשים שלוקחים פרוזאק ואני מניח שהממ זה לא יזיק לי..?
    אבל רגע אפשר מהרופא מישפחה?
    נערך לאחרונה על ידי <<<BlooD>>>; 16-05-2006 בשעה 22:59.

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

אני לא חושב שרופא משפחה יתן לך פרוזאק.

ואולי תנסה לחשוב אחרת לשם שינוי.
    לך לפסיכיאטר שינסו לשנות את הדרך חיים שלך.
    הפתרון לדברים האלו הוא לא תמיד תרופתי... ושלא תחשוב שבום אתה לוקח פרוזאק והכל עובר.
    חוץ מזה יש עוד מספיק תרופות לדיכאון

שאני לא יתן אפילו שמות שלהם כי לדעתי אתה לא צריך שום דבר מזה
    אלא לחשוב טיפה אחרת.

ואתה יודע מה אני יהיה תקיף...
    מה יש לך להתאבד לעזזל?!?! בן כמה אתה?! 15? 16? 14?
    מה?! איזה סיבה בגיל הזה יש לך לעשות דבר כזה? אתה בחובות?! אתה מחזיק משפחה?! רודפים אחריך?! מה לעזזל יכול לגרום לך לעשות דבר כזה נוראי שאחרי זה אתה תשבור את כל המשפחה שלך.
    אני באמת רוצה לשמוע תשובה.. אני מחפש תשובה מעניינת והגיונית לזה...
    ויותר גרוע מזה.... בוא.. נמשיך הלאה.. זה פוזה? כל ההתאבדות הזו?! זה מה שיתן לך להיכנס לחברה שמוגדרת היום כ"פריקים"?!
    זה באמת מה שאתה רוצה?! ילדדדדד! החיים לפניךךךךךךךךךךךך!.

תתחיל לחשוב אחרת.
    תעשה שינוי אם עצמך.. תאמין לי שאתה תרגיש הרבה יותר טוב!

ואתה יודע מה אני יגיד לך יותר מזה, יצא לי לא פעם להגיע למקרים דומים לשלך רק שהם החליטו לעשות את הצעד...(בוא אני כבר יגיד לך שרובם כבר היו עם תרופות דיכאון... ככה שזה מראה לך שזה לא עוזר בשיט..)
    אם אתה היית רואה את המשפחה שלהם באותו מצב שנכנסת להם ניידת טיפול נמרץ הביתה.. וכולם סביב הילד.. ותראה את האחים שלו הקטנים בוכים.. או אתה יודע מה יותר גרוע מזה.. ילד שכבר "הצליח"...
    בקיצור... אני לא מאמין שזה מה שאתה רוצה....

ואני יגיד לך שורה תחתונה והיא הכי חשובה.
    אם באמת אתה מרגיש ככה, לך דבר אם ההורים שלך שיפנו אותך לפסיכיאטר/פסיכולוג או בכללי שיעזרו לך.
    אל תתבייש, זה יכול לעזור.

אני "מצטער" על כל מה שכתבתי פה פשוט הורגגגג אותי לראות ילדים כמוך... שעוד יש להם חלב על השפתיים.. שאין להם דאגות משמעותיות כמו כסף, חובות, ילדים קטנים להאכיל... וכו'... וחושבים להתאבד.

ציטוט נכתב במקור על ידי CompleX

הפתרון לדברים האלו הוא לא תמיד תרופתי... ושלא תחשוב שבום אתה לוקח פרוזאק והכל עובר.

אלא לחשוב טיפה אחרת.

מה?! איזה סיבה בגיל הזה יש לך לעשות דבר כזה? אתה בחובות?! אתה מחזיק משפחה?! רודפים אחריך?! מה לעזזל יכול לגרום לך לעשות דבר כזה נוראי שאחרי זה אתה תשבור את כל המשפחה שלך.
    ויותר גרוע מזה.... בוא.. נמשיך הלאה.. זה פוזה? כל ההתאבדות הזו?! זה מה שיתן לך להיכנס לחברה שמוגדרת היום כ"פריקים"?!

תתחיל לחשוב אחרת.

ואתה יודע מה אני יגיד לך יותר מזה, יצא לי לא פעם להגיע למקרים דומים לשלך רק שהם החליטו לעשות את הצעד...(בוא אני כבר יגיד לך שרובם כבר היו עם תרופות דיכאון... ככה שזה מראה לך שזה לא עוזר בשיט..)
    אם אתה היית רואה את המשפחה שלהם באותו מצב שנכנסת להם ניידת טיפול נמרץ הביתה.. וכולם סביב הילד.. ותראה את האחים שלו הקטנים בוכים.. או אתה יודע מה יותר גרוע מזה.. ילד שכבר "הצליח"...

אם באמת אתה מרגיש ככה, לך דבר אם ההורים שלך שיפנו אותך לפסיכיאטר/פסיכולוג או בכללי שיעזרו לך.

אני "מצטער" על כל מה שכתבתי פה פשוט הורגגגג אותי לראות ילדים כמוך... שעוד יש להם חלב על השפתיים.. שאין להם דאגות משמעותיות כמו כסף, חובות, ילדים קטנים להאכיל... וכו'... וחושבים להתאבד.

אין לי הרבה להוסיף כי קומפלקס אמר פה הכל ותקשיב לו טוב כי הוא נתן לך עצה מהלב ומהניסיון שלו משהו שאף פסיכיאטר לא יתן לך לפחות לא בכזאת כנות ותקיפות, אני ראיתי דיי הרבה נסיונות של התאבדויות ואני יכול להגיד לך שלא רק ש בערך 70% מהם לא הצליחו להתאבד אבל 100% מהם גרמו למשפחה שלהם סבל שאי אפשר לתאר...

גם אם תיקח פרוזאק זה תרופה יחסית ממכרת מנטלית וזמנית ברגע שלא תיקח את התרופה כל הרגשות הדחוקים ישתחררו זאת לא הדרך הדרך היא לדבר ולשפוך את הלב כי אולי אתה במצב של אהבה נכזבת או מתח בלימודים ואתה חושב שזה סוף העולם אז לא, תילחם בזה תצא מהדיכאון תילחם בו אל תרים ידיים ותיתן לתרופות להשכיח ממך את הכאב הזמני...

לייקים
    1
    נקודות
    210

בדיוק גיא! (דיאבלו..)

ואפרופו רק דיברנו על זה..
    כתבתי את ההודעה יצאתי למשמרת... מה הנסיעה הראשונה? .. התאבדות בבליעת כדורים.. כמה נורא...

בדיוק גיא! (דיאבלו..)

ואפרופו רק דיברנו על זה..
    כתבתי את ההודעה יצאתי למשמרת... מה הנסיעה הראשונה? .. התאבדות בבליעת כדורים.. כמה נורא...

לך אולי היה קצת פעילות או לפחות מה לטפל כי הניסיון התאבדות האחרון שהיה לי היה ניסיון התאבדות על ידי מנת יתר של אקמולי בסירופ.... :wtf: :wtf:

לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי DIABLO
    לך אולי היה קצת פעילות או לפחות מה לטפל כי הניסיון התאבדות האחרון שהיה לי היה ניסיון התאבדות על ידי מנת יתר של אקמולי בסירופ.... :wtf: :wtf:
    איזה פעילות אחי?! איזה טיפול!?

EX במקום....

אלא לחשוב טיפה אחרת.

תתחיל לחשוב אחרת.

סלח לי למרות שאני לא מצדיק התאבדות אני חושב שאתה טועה.. אם לילד אין צרות פחותות בערכם ממבוגר אתה לא תגיד לו מה קשה ומה לא תרופות אולי הם זמניות אבל יש ימים קשים שזה יכול לעזור ויום למחרת יהיה יותר טוב אני לא משתמש בתרופות אישית אבל אני מכיר מישהו שכן הדרך היחידה להשיג זה מפסיכיאטר והוא גם יגיד לך עם אתה באמת צריך.

לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי ihfsspdd
    סלח לי למרות שאני לא מצדיק התאבדות אני חושב שאתה טועה.. אם לילד אין צרות פחותות בערכם ממבוגר אתה לא תגיד לו מה קשה ומה לא תרופות אולי הם זמניות אבל יש ימים קשים שזה יכול לעזור ויום למחרת יהיה יותר טוב אני לא משתמש בתרופות אישית אבל אני מכיר מישהו שכן הדרך היחידה להשיג זה מפסיכיאטר והוא גם יגיד לך עם אתה באמת צריך.
    לדעתי אני יכול ללמד גם אותך כמה דברים על החיים.

אתה יודע מה זה שילד מתחיל לקחת תרופות דיכאון!? זה פוגע לו בכל החיים שאחרי זה, הוא נהפך תלוי בכך, לאחר מכן זה יפריע לו למצוא עבודה.. כל דבר הואט יפיל על הדיכאון...
    לקחת תרופות זה לא פיתרון לשום דבר... זה לא כמו לקנות סוכריה במכולת.
    ובשביל פוזה של גיל כזה לדעתי חשיבה חיובית וטיפול אצל פסיכולוג יכולים לעזור.
    אין צורך בתרופות. זה יפגע בילד יותר ממה שאתה מתאר לעצמך..
    כמובן שאם פסיכיאטר יגיד כן לתרופות מי אני שיעמוד מנגד.
    אבל תרופה זה לא פתרון לשום דבר אלא זה נהפך לתלות.

ואתה יודע מה גאון שלי... בבקשה בתור ילד.. איזה צרות יש לו שהם משתוות לצרות של מבוגר?!
    אני רוצה לשמוע צרה אחת!
    הוא לא מחזיק משפחה, אין לו חובות כלכליים.. הוא אפילו קטין מבחינת חוק ככה שגם החוק שום דבר לא יעשה לו.
    איזה צרה יכולה להיות לו?!
    מה מישהי דחתה אותו!? לא אוהבת אותו?! אהבה נכזבת!? יש עוד מליון דגים בים.
    אין חברים?! יש עוד מליון ילדים רק צריך לשנות גישה לא לקחת הכל כל כך קשה.. יכול להיות שצוחקים איתך...
    החיים חרא?!? מה חרא שאתה כולה בן 16??? 15?? 14??? מה יכול להיות חרא?!??@!?!
    הלימודים קשים?!?! זה כולה לימודים!!!!!! לא הולך.. תשלים אחר כך...
    מהההה?!?!??! תסביר לי גאון שלי?!?! איזה צרה מכל אלו משתווה לצרה של מבוגר שאין לו כסף להאכיל את הילדים שלו?! או לזקן שיאן לו כסף לתרופות שלו..!?!?

ועוד משו אחרי שלוקחים תרופה אין דבר כזה יום כן יום לא בעיקר אחת כמו פרוזאק..
    אין דבר כזה אוי יום לא טוב.. ניקח כדור.. זה הופך לתלותתתתתתתת!!!

אתה שם לב מה אתה מדבר?!?!?
    יוווווווווווווווווווווווווווווו איך מעצבןןןןןןןןןןןןן אותי תשובות כמו שלך.........................
    אני מקווה שאת העיקרון שלי הבנתתתתתתתתתת...

קל לך לדבר שאתה כותב מאחורי מסך של מחשב.
    אבל אני רוצה לראות איך תתמודד עם זה בשטח... ואני יכול לתת לך עוד דוגמא שלי..
    אני רוצה לראות איך תתמודד אם ילד בן 15 שתלה את עצמו ואתה מגיע לדירה בבוקר אחרי שאבא מצא אותו וכל הבית באיסטריה.. למה?!?! לא ברורררר מה עבר לו בראש.. בשנייה שאתה תראה מה עובר על משפחה כזו.. אנחנו נדבר..
    שאתה לא תיהיה מאחורי מסך ומקלדת אלא תפעל ותראה דברים כאלו במציאות אנחנו נדבר...

אני מאמין שאולי יש עוד אנשים שחושבים ככה איפשהו מתישהו וחשוב שיראו את האשכול הזה ובגלל שזה כבר לא קשור לבריאות זה מועבר למתגברים ומתבגרים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

לדעתי אני יכול ללמד גם אותך כמה דברים על החיים.

אתה יודע מה זה שילד מתחיל לקחת תרופות דיכאון!? זה פוגע לו בכל החיים שאחרי זה, הוא נהפך תלוי בכך, לאחר מכן זה יפריע לו למצוא עבודה.. כל דבר הואט יפיל על הדיכאון...
    לקחת תרופות זה לא פיתרון לשום דבר... זה לא כמו לקנות סוכריה במכולת.
    ובשביל פוזה של גיל כזה לדעתי חשיבה חיובית וטיפול אצל פסיכולוג יכולים לעזור.
    אין צורך בתרופות. זה יפגע בילד יותר ממה שאתה מתאר לעצמך..
    כמובן שאם פסיכיאטר יגיד כן לתרופות מי אני שיעמוד מנגד.
    אבל תרופה זה לא פתרון לשום דבר אלא זה נהפך לתלות.

ואתה יודע מה גאון שלי... בבקשה בתור ילד.. איזה צרות יש לו שהם משתוות לצרות של מבוגר?!
    אני רוצה לשמוע צרה אחת!
    הוא לא מחזיק משפחה, אין לו חובות כלכליים.. הוא אפילו קטין מבחינת חוק ככה שגם החוק שום דבר לא יעשה לו.
    איזה צרה יכולה להיות לו?!
    מה מישהי דחתה אותו!? לא אוהבת אותו?! אהבה נכזבת!? יש עוד מליון דגים בים.
    אין חברים?! יש עוד מליון ילדים רק צריך לשנות גישה לא לקחת הכל כל כך קשה.. יכול להיות שצוחקים איתך...
    החיים חרא?!? מה חרא שאתה כולה בן 16??? 15?? 14??? מה יכול להיות חרא?!??@!?!
    הלימודים קשים?!?! זה כולה לימודים!!!!!! לא הולך.. תשלים אחר כך...
    מהההה?!?!??! תסביר לי גאון שלי?!?! איזה צרה מכל אלו משתווה לצרה של מבוגר שאין לו כסף להאכיל את הילדים שלו?! או לזקן שיאן לו כסף לתרופות שלו..!?!?

ועוד משו אחרי שלוקחים תרופה אין דבר כזה יום כן יום לא בעיקר אחת כמו פרוזאק..
    אין דבר כזה אוי יום לא טוב.. ניקח כדור.. זה הופך לתלותתתתתתתת!!!

אתה שם לב מה אתה מדבר?!?!?
    יוווווווווווווווווווווווווווווו איך מעצבןןןןןןןןןןןןן אותי תשובות כמו שלך.........................
    אני מקווה שאת העיקרון שלי הבנתתתתתתתתתת...

קל לך לדבר שאתה כותב מאחורי מסך של מחשב.
    אבל אני רוצה לראות איך תתמודד עם זה בשטח... ואני יכול לתת לך עוד דוגמא שלי..
    אני רוצה לראות איך תתמודד אם ילד בן 15 שתלה את עצמו ואתה מגיע לדירה בבוקר אחרי שאבא מצא אותו וכל הבית באיסטריה.. למה?!?! לא ברורררר מה עבר לו בראש.. בשנייה שאתה תראה מה עובר על משפחה כזו.. אנחנו נדבר..
    שאתה לא תיהיה מאחורי מסך ומקלדת אלא תפעל ותראה דברים כאלו במציאות אנחנו נדבר...
    טוב תראה אולי יש לו באמת בעיות אחרות שהוא לא גילה לנו עליהם. אתה לא יכול לנחש איזה דברים יכולים לגרום לזה, כאילו דיברת על דברים כלליים שבאמת אני רואה הרבה ילדים מתלוננים שבכלל הובלה להתאבדות זה טיפשי וילדים אכן עושים זאת. אבל יש גם את המקרים החריגים כמו שנגיד הורים מכים ילד, מענים אותו, מתעללים, והבית ספר ושאר הסביבה מוסיפה לזה ואם הוא בנוסף ילד עם אופי חלש אז בכלל אין מה לדבר ובגלל זה הם מגיעים להתאבדות/כדורים.
    אני מקווה מאוד שזה לא אתה אחי (<<<BlooD>>>).
    חוץ מזה אחרי כל התגובות האלה אולי תגיב איך שהוא? שינית את דעתך אולי בקשר לכדורים?
    DimA

<<<BlooD>>>
    אורח

אלא לחשוב טיפה אחרת.

תתחיל לחשוב אחרת.

oh well .. hmm
    אם כבר ביקשתה תשובה
    אני בן 15 , ומזתומרת החיים לפניי..
    אני כבר הפסקתי לילמוד זהו לא מקבלים אותי לשום בצפר , ואני לא ממש רוצה לילמוד בפנימיה צבאית , פשוט לא רוצה כלום
    אני לא ממש רואה עתיד בהיר וטוב ולא ניראה לי שאני יצליח לתקן את זה משום שאין לי הרגלי למידה ושום רצון
    ומזה פוזה של פריק? לא שאני מכיר מישהו מהפורום הזה אישית
    גם כה כבר מיתחשק לי לעזוב את הבית וללכת להירקב על ספסל , כל הזמן מקטרים לי בבית שאני לא עושה כלום ושאני רק עושה צרות אז כבר ניראה לי שאני מעדיף לגור ברחוב מאשר לגור על חשבון אחרים , אם כבר כמה פעמים שמעתי את הנאום על המצב באפריקה אז אולי אני ירגיש כבר איך אנשים ב"מצוקה" אמיתית מרגישים חחח..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

<<<BlooD>>>אני לא בא לשפוט אותך או משהו - אבל אני תומך בדעתו של טום (CompleX) ובהחלט חושב שזה פשוט לא הדבר שיעזור לך. זה דבר שסתם יחליש את החושים שלך - ובעצם יפיל אותך מדרגה אחת למטה ללא אפשרות לחזרה.

במצבים כאלה אתה לא אמור לוותר אלא להלחם. אולי באמת תעשה משהו במקום להיות מטרד. בא לך באמת להרקב על ספסל ? בא לך לגמור ככה באמת ? האם זה באמת מה שאתה רוצה ? כי זה הכי קל לחשוב ככה כשיש לך עדיין מסגרת כלשהי, אבל קשה מאוד להסתדר לבד בגיל שכזה לבד.

בא לך להרגיש מה זאת מצוקה מה זה חיפוש אחר אוכל בזבל ? אתה מוזמן לקחת "חופשה" מהבית לזמן מה...
    אין כמו בית חם... זה מה שאני יכול להגיד לך.

אבל תרופה, זה לא יעזור לך בגרוש... בגרוש לא.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

אישור מפסיכולוג\פסיכיאטר ..
    slickskter@gmail.com

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,718 | הודעות: 8,174,305 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect