טוב מישהו ממכם פרץ לדוד שלי לאייסי ונתתי לו את הסיסמא לחשבון של הקשת שלי אין הרבה מה לקחת דברים ממש זולים שאני כמעט לא צריך קשת וחליפה אומליים הכל שווה אולי 1 מיליאד אבל רק בגלל שבאתי לעזור לכם אתם תשלמו חזק...
טוב מישהו ממכם פרץ לדוד שלי לאייסי ונתתי לו את הסיסמא לחשבון של הקשת שלי אין הרבה מה לקחת דברים ממש זולים שאני כמעט לא צריך קשת וחליפה אומליים הכל שווה אולי 1 מיליאד אבל רק בגלל שבאתי לעזור לכם אתם תשלמו חזק...
|
|
מה אתה רוצה ??? מה אתה שולח לי הודעות IP והכל מה אתה רוצה ?????
אתה יודע מה רון ? אני ותומר עשינו את זה.. ואני שם עלייך זין...
אתה וגל הילדים הכי מניאקים שיש.. לוקחים מאיתנו דברים מבטיחים הכל ולא מחזירים שום דבר..
תומר עזר לגל להחזיר את החשבון סטים שלו ומה ?!
גם אתה סתם פוזות יא הומו בן זונה...
אין לך חוץ מזה מה לעשות.. "אתה תשלם על זה" לך תבכה ל-GMS שהם גם ככה לא מורשים לעשות דברים כאלו.. אני שם עלייך ועל גל זין שני ילדי מחשב הומואים..
אתה יודע גם אני לא שם עלייך ואתה הרי אמרת שאתה יוצא אם חברים לא??? ואי יא מקובל מי שם עלייך זין
בוא לנתניה נזיין אותך מכות ונדקור אותך יא הומו ואת גל בן דוד שלך הצפצפה הזה עבריין מקלדת....
לכו לכו "תצאו עם חברים" ...
חחחחחח תדקרו אותי יאללה אני בא לנתניה יא ילדים בני 11 במילא לא לקחתם מהחשבון כלום שתי זונות חחחח
בקיצור אני תכננתי להביא לכם דברים אבל אתם מתנהגים ככה ובמיוחד המסכן הזה ששמתי אותו באיגנור אני ישאר ככה עד הבוקר שבוע שלם אני יוציא אותכם מהמשחק אל תדאגו לא תקבלו את הדברים שלי אני רגוע
עכשיו שאני קורא שוב
"יא מקובל אחד"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
אהה אחי ... 11 מה ??? טוב ניראה איזה בני 11 אנחנו ...
מי אחיך יא הומו אחד :\נכתב במקור על ידי Raven!
בוא מצוץ יש לי בוט שינתק אותכם הוא לא יכנס למשחק אבל ינתק אותכם זה ימשיך שנים ככה אתה יכל להמשיך לנסות להתחבר
איזה ילד חרטתן הבוט שלך הוא VERONIX מה ????
הומו...
תמשיך יש לי את כל היוםנכתב במקור על ידי Raven!
חחחחח בעצם סליחה רק אל תדקור אותי
גם לי יש בוט... חחח טיפש
קודם תבוא אני לא בא אליך... אתה לא מאמין ואתה אמיץ טוב אם "חברים" שלך...