הנה סוף סוך שוחרר המשחק שרבים חיכו, ולכולם היו ציפיות מאוד גבוהות ממנו, גם בגלל שהמשחק הקודם היה כל כך טוב, וגם בגלל כל הרעש שעשו סביבו.
כשאתם מפעילים את המשחק, אתם רואים גראפיקה מפורטת וסרטוני מעבר עוצרי נשימה, כשאתם לוחצים על הכפתור NEW GAME, אתם רואים עדיין גראפיקה דיי טובה, אבל כל הקסם של המשחק נעלם. הוא כבר לא אותו משחק שהוצג בפתיחה היפיפייה.
מההתחלה רואים שהמפתחים ניסו לעשות משהו מרענן ויפה, כשהכניסו שלוש גזעים שונים לחלוטין לתוך משחק אחד, זה כאילו שיש לכם אפשרות כמעט לשחק בשלוש משחקים שונים.
פה מתחילות הבעיות.
בגלל המגוון הרב ביחידות, וגם הבדל בגודל שלהן (מחייל רגלי מסכן לרובוט שתופס לכם חצי מסך) תראו שהפירוט שלהן דיי מוזנח לטובת הפיצויים והחלקים המתפרקים שתראו כשתפוצצו בניינים.
עוד דבר שתרגישו בחסרונו - הוא הקול. לא שאין קול במשחק - פשוט אין מספיק ממנו.
גם כשתנהלו קרבות ענק של מאות יחידות, יהיה לכם מזל אם תשמעו יריית רובה אחת פעם בכמה דקות משחק. אולי פשוט במשחק מלחמות של רובוטים ענקיים מתרחשים בדממה....
עוד דבר, העלילה
כל הזמן תשמעו על איזה חפץ קסום שגורם לאנשים לחלות, ואתם תצטרכו, כמובן, להשיג אותו.
זהו, כגע סיכמתי לכם את העלילה של המשחק.
נחזור רגע לקרבות.
תדמיינו לכם - אתם שולטים על צבא ענק של 500 לוחמים ויוצאים למלחמה נגד צבא לא פחות קטן, אתם נותנים פקודה לתקוף, וצבא האוייב עושה הפסקת קפה (?!?!?!?!)
ברצינות, נראה שחיילי המחשב, לא בדיוק יודעים מה הם עושים על המפה, וגם לא מנסים להתגונן כשאתםפ תוקפים אותם, לפעמים נסוגים, כשברור שהם מנצחים בקרב, לפעמים זתם עמודים ומתפעלים מהנוף כשאתם יורים עליהם פגזים.
את כל זה אתם "תזכו" לחוות, רק במידה והמחשב שלכם יעמוד בעומס הבלתי מוצדק שהמשחק יפעיל עליו.
אין בו גראפיקה מי-יודע-מה, וגם לא אפקטים פיזיקליים מציאותיים כמו שהבטיחו המפתחים, לכן אין לו הצדקה להעמיס על מכונת המשחקים שלי!
על ההגדרות הכי גבוהות - המשחק יכריע אפילו מערכות SLI על 30 מעבדים ו 20 גיגה ראם!
דבר זה מורגש במיוחד בקרבות גדולים, כשאתם צריכים שליטה מירבית על המצב, המשחק עוצר לו לרגע וטוען כמה דברים (בטח בזמן הזה היחידות של המחשב חושבות מה הן עושות פה...)
בסופו של יום, זהו משחק עם שאיפות גדולות, שלא מצליח למלא את כולן.
תתרחקו ממנו בכל מחיר!
***תגובות על הסיקור שלי!***
אם נהנתם אני אכתוב עוד הרבה סיקורים בשבילכם! בלעדי לאטרף!

ציטוט ההודעה