הפרלמנט האירני הוציא חוק שכל יהודי אירן יענדו תלאי צהוב
http://news.nana.co.il/Article/?Arti...374997&sid=126
מה אתם אומרים על החוק המביש הזה??
זוועה הדבר הזה
ומה?? העולם שותק שוב
חזרנו שוב לימי השואה
הפרלמנט האירני הוציא חוק שכל יהודי אירן יענדו תלאי צהוב
http://news.nana.co.il/Article/?Arti...374997&sid=126
מה אתם אומרים על החוק המביש הזה??
זוועה הדבר הזה
ומה?? העולם שותק שוב
חזרנו שוב לימי השואה
|
|
באמת זוועה.
אני לא מבין למה ישראל לא פועלת כנגד זה...מה הקטע פה?
כרגע אין איך, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לחכות לתגובה אמריקאית.נכתב במקור על ידי Oman
אני עכשיו הייתי מפציץ אותם
והנוצרים ישימו תלאי אדום אז מה ?
אני לא מבין מה יהודים בכלל חיים עדין באיראן שיהגרו למקום אחר
היהודים לא יכולים סתם ככה להגר...זה להרוס משפחות...זה כאלה שאין להם כסף...זה לא כמו פה..
זונות.
תראו אבל היו יצרתיים הזונות....לנוצרים אדום, עובדי אלילים כחול...
להשמיד את אחמיניג'אד בעינויים
זה כזה אירוני[^^]
היהודים משם חייבים ללמוד לקח מהשואה ולקחת ת'עצמם וללכת
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אוקי זה כבר אשכול שלישי שנפתח אבל יאללה... קראתי משהו מעניין היום בידיעות אחרונות - ועדיף שתבינו דבר.
1) אין לישראל יכולת צבאית לתקוף את איראן. אין לה מטוסים שיכולים להגיע כל כך רחוק (זה נס שבכלל המטוסים שלנו הגיע לכור בעיראק וגם זה היה אחרי Optimize חזק לכל המטוסים. כתבה מיוחדת ל 25 שנים להפצצת הכור דיי מעניין) ואין לה מפציצים קרובים באיראן.
2) איראן למדה לקחים טוב. מתקנים מפוזרים בהרבה מקומות, עמימות מודיעינית, מבנים תת קרקרעיים מוגנים היטב, מתקנים על יד אזורים מאוכלסים (כלומר - הפגזה תגרור הריגת אלפי אנשים) הגנות קרקע אוויר טובות.
3) מדינה שרוצה פצצה גרעינית יכולה פשוט וקל לקנות ראשי נפץ גרעיניים ממדינה אחרת. אם איראן תרצה באמת - ואנחנו נשמיד את כל המתקנים שלה - בסוף העלויות יהיו גבוהות יותר כמובן אבל היא תקנה את הראש נפץ הגרעיני. טילים לחבר לפצצה יש לה כבר.
4) לבנות פצצה לוקח זמן - אבל מידע בסיסי איך לייצר פצצה כבר כניראה יש לה. נדרש רק זמן. אז יפציצו ת'מתקניים דחינו את התוכנית כי עדיין יש את הידע לייצר פצצה. לכן אם הם עקשנים יהיה צריך להפגיז אותם כל פעם מחדש עד שהם לא יצאו פריירים וילכו לסעיף 3 שציינתי.
לדעתי יש לנסות כל אמצעי דיפלומטי או ניסיון לשיתוף פעולה עם ארה"ב בכדי לפלוש לאיראן כי מבצע יחיד לא יספיק.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לאלה שאומרים שיהודים משם צריכים להגר..
מאיראן
אין יוצא ואין נכנס..
רק בדרכים מיוחד כמו ייבוא וכאלה
כמה שטויות יא אללה.נכתב במקור על ידי DaRk GoD
קודם כל , לישראל יש הרבה יותר ממטוסים שיכולים להגיע לאיראן , האמן לי.
שנית , ישראל , גם ללא עזרה של ארה"ב, יכולה למחוק את טהרן.
הבעיה רונן היא התגובה של העולם למחיקה הזאת... :X