[מוכר] משתמש טורנט -## רטיו 1.540 נדיר!!
רטיו יותר גבוה מזה זה נדיר להשגה!@#!@#!@#!@#!@#!@
אחים שלי
תציעו מספרי 6 דברים חייתים !!!
[מוכר] משתמש טורנט -## רטיו 1.540 נדיר!!
רטיו יותר גבוה מזה זה נדיר להשגה!@#!@#!@#!@#!@#!@
אחים שלי
תציעו מספרי 6 דברים חייתים !!!
נערך לאחרונה על ידי UltraMarine; 20-05-2006 בשעה 21:42.
|
|
מזה משתמש טורנט?? באיזה אתר?!
ורטיו 1.5 לא כזה קשה לעשות.. ביום אני עושה את זה..
TB משתמש TB !!!
רטיו זה לא דבר קשה לעשות היום יש 1000 תוכנות שעושות את זה..
אני יתן על הזמנה 200 נק'... + 2 מספרי 7
אמרתי לך כבר שרטיו של פחות מ-3 לא שווה כלום...כי כשאתה מוריד סרט אחד הכל הולך
דבר מה תה רוצה עבד?
כמו שאמרו רטיו כבר לא כל כך קשה להשיג...
אבל בכל מקרה דבר..
חחחחחחח אתה מדבר שטיות רטיו של 3 זה באן בדוק רטיו של 1.2-1.6 זה הכי טוב כי תחשוב רטיו של 3 זה כמו שאתה נגיד הורתה100 גיגה והעלתה 300 גיגה זה לא הגיוני הם לא מפגריםנכתב במקור על ידי badboy2
מה אתם אומרים חח
3 אה חח חמוד אתה
מספר 6. או כלום
מה אתה אומר?!?!נכתב במקור על ידי ronbn1
אני הבאתי לבן דוד שלי את החשבון שיוריד ממנו קצת ומזייף אז הוא העל במקום 5ג'יגה 50 ג'יה ואז היה לי רטיו כמעט 5 לאיזה שבועיים ולא עשו לי כלום אז תפסיק לזיין ת'שכל אם זה אף פעם לא קרה לך..
טוב די לחירטוטים ורטיו לא אומר כלום יכול להיות שהורדת חצי גיגה והעלת 1 וחצי
כמה הורדה כמה העלה?<
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
כן וגלל אנשים כמוך וכמו בן דוד שלך ועוד כמה אנשים כולם נידפקים כי אתם לא יודעים איך לזייף כמו בן אדם כשאתה מזייף אתה צריך למשוך כמה שפחות תשומת לב ומה שאתם עושים זה הפוך עכשיו בגללכם חושבים שהישראלים מסריחים כי אנחנו לא באמת מעלים ורוצים לחסוםאת כולנו מכל אתרי הטורנט עכשיו אני לא אומר לך אל תזייף ,זייף חופשי אבל שיהיה הגיוני(רטיו של 1.2 מקסימום 1.5 לא יותר מזה) כי כשאתה מסזייף 5 רטיו משמע אתה מעלה הרבה ויש להם כל מיני דרכים לבדוק את זה ואז הם רואים שיש מעלה ישראלים שמזייפים ובסוף כולנו ניחסם וזה באמת יגיעה לנונכתב במקור על ידי BarX
![]()
משתמש לקאונטר סטרייק 1.6 רוצה?
כן אחי.נכתב במקור על ידי X-press
אחי אני אומר לך לא אני בן דוד שלי אחרי זה שהוא סיים עם החשבון אני הורדתי מלא כדי שיהיה לי נורמלי עכשיו יש לי 1.23 אז למה אתה מתעצבן וכועס?נכתב במקור על ידי DoGow