בטח אתם שואלים מה זה אז אני יגיד לכם מה זה זה פשוט בושה בזיון זהו תקציבו של אלי כהן להביא זרים
וישראלים אז בסדר אלי כהן ידוע בתור אחד שפוגע בזרים והם לא יקרים אבל עדיין פשוט בושה איפה כול הכסף מהמנוי זה בושה מה דעתכם האם אפשר להוציא משהו מהתקציב הזה
בטח אתם שואלים מה זה אז אני יגיד לכם מה זה זה פשוט בושה בזיון זהו תקציבו של אלי כהן להביא זרים
וישראלים אז בסדר אלי כהן ידוע בתור אחד שפוגע בזרים והם לא יקרים אבל עדיין פשוט בושה איפה כול הכסף מהמנוי זה בושה מה דעתכם האם אפשר להוציא משהו מהתקציב הזה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
הכסף זה לא העניין
הפגיעה צריכה להיות יותר ממדויקת
כאילו,הזדמנות של פעם אחת
וואן שוט,טוב שאלי כהן ידוע כאחד שמעולה בהבאת זרים
הישראלים? הוא יסתדר גם כן
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ימסטולים זה טוב
275 אלף דולר לשחקן זה מכובד ביותר
מה מכובד בזה חח? זה כולל קניית שחקנים \ השאלת שחקנים \ תשלומים של משכורות ל5 זרים ו3 ישראלים
זה כלום..
תשמע אני לא אומר שזה טוב מאוד אבל זה גם לא רע בהתחשב שהביאו את קטן ב400 אלף דולרנכתב במקור על ידי Yellow Slider
קטן זה לא השוואה לאיתי שכטר שאותו אפשר להביא בפחות מ275 אלף דולר קטן היה גם באנגליה (חצי שנה אבל עדיין אנגליה) והמניות שלו עלו איתי שכטר היה בנצרת עילית אז המניות שלו לא כל כך גדולות והוא חייב לפגוע בזרים כי צריך שוער טוב וחלוץ טובנכתב במקור על ידי itay
12p גאה להיות שייך
וואלה צודק שיפגע בשוער וחלוץ טובים אפשר להעמיד אחלה קבוצהנכתב במקור על ידי tip tip
ועדיף גם שיפגע בבלם, מגן, וקשר וזהו אנחנו מסודרים
חחח אבל מה הסיכוי שיצליח בכול ה5
בסדר תוריד אחד כי איתי שכטר כבר בא הוא שחקן די טוב והוא יכול להצליח אני מקווה מאוד קשר לא חשוב שצריך תן לשירן ייני קצת זמן והוא הופך להיות אחד הקשרים הטובים בארץ הבעיה היא שוער בלם דווקא לא כי יש את ליאור זאן הוא בלם מצוין פשוט קאנן הסב אותו לקשר וצריכים חייבים שוער חיהנכתב במקור על ידי itay
12p גאה להיות שייך
אז בניתה עכשיו קבוצה של צעירים...נכתב במקור על ידי tip tip
לא נראה לי שאלי כהן ישים בהרכב כל כך הרבה צעירים...
בקיצור המצב לא כזה רע עכשיו צריכים להתפלל שיהיה טוב