למה נתתם לי באן אני לא מבין מה עשיתי
אני לא מבין אותכם אני משקיע כבר מאלה משנה ואתם סתם מאיפים אותי אני רוצה למישהו יצור איתי קשר וקשה כי אני ממש רוצה להמשיך ולפעול באתר כי אני זקוק לו ואתם "זקוקים" לי
אני לא יודע מה עשיתי שנתנו לי באן מה עשיתי??
למה נתתם לי באן אני לא מבין מה עשיתי
אני לא מבין אותכם אני משקיע כבר מאלה משנה ואתם סתם מאיפים אותי אני רוצה למישהו יצור איתי קשר וקשה כי אני ממש רוצה להמשיך ולפעול באתר כי אני זקוק לו ואתם "זקוקים" לי
אני לא יודע מה עשיתי שנתנו לי באן מה עשיתי??
|
|
איפה ההשקעה שלך? בדקתי איזה 4 עמודים אחרונים של התגובות שלך וכולם הכילו את המילה תודה. נסתדר גם בלי התודות לך. אתה רק מנצל את הפורום ללינקים. חוצמזה 99 אחוז שאתה הדלפת את הפאב של ZOOM17 .
מה עשיתי ועם אני לא ההיתי האתר הזה לא היה קיים אני חבר של חן גלעד שהיה המנהל ליפני שנה וההוא ואני ממימנו את האתר אחי
אילי אתה צודק לגביי התודה
אבל אני לא הדפלתי כלום אני נשבע לך אחי
אני לא יודע על מה אתה מדבר ואני יודע שאסור אחי אני לא מתומתם
הביאו לך לצמיתות?
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אני לא יודע מה אני עשיתי ואני לא חושב שאתם אפילו יודעים?!?!
שמעו אולי בקשר לזה שאני מדיב לכל הודעה בתודה וליפעמים אני גם מאיר עם פאב או משהו לא עובד כמו שצריך אבל בגדול אני לא זה שהורס את הקהילה אני תורם באותה מידה כמו שאתם אומרים שאני "הורס".
אני מצביע בעם ביום יומיים לתחרות באתרים ועוד.
שמעו אני ממש מוכן לתרום עם אני הייתי יכול אני לא מבין גדול באתרים אני לא מומחה גדול לשום דבר מיוחד.
אז בבקשה תחזירו אותי ואני אשתפר !!!
רק תגידו לי מה לא בסדר ואני אמנע מהמצב הזה!!!
טוב מה אתם לא רוצים אותי אני לא מבין מה יש לכם אני רוצה לחזור וליתרום לכם
מה רע בזה כל עוד אני לא מפריע לאף אחד אחים שלי
איך היה מטתמיקה אחים שלי לי היה לפנים 100 ו-100
חלאס להספים לא רוצים להחזיר אותך, תתמודד עם זה לא בטוח אבל אולי יש פורומים אחרים שרוצים אנשים כמוך.