ההורים שלי החליטו לשפץ את המטבח בבית ועכשיו כל יום יש רעש של קידוחים וזה מעצבן רצח, זה מקשה עליי ללמוד לבגרות במתמטיקה שתהיה ביום שני הקרוב.
קיצר הלכתי ללמוד בספריה העירונית, מקום שקט שדי נחמד ללמוד בו.
המקום היה ריק, רק הספרנית הייתה שם..אישה נחמדה ומבוגרת עם חיוך חמוד.
טוב אני מתיישב לי על איזה כיסא ומתחיל לפתור תרגילים וכו' בזמן שאני שוקע בתרגילים לא שמתי לב שאיזה ילדה נכנסה לשם.
כשראיתי אותה יושבת שולחן לידי אז שמתי לב כמה שהילדה הזאת יפה, עם חיוך כזה ביישני וגוף מהמם.
גם היא באה לספריה ללמוד (או שהיא שמעה שאני שם ובאה). קיצר אני לא מכיר אותה פעם ראשונה שאני רואה אותה. והיינו רק אני והיא (וגם הספרנית כמובן). טוב אז חשבתי לעצמי, בחורה יפה..אני פנוי אולי גם היא למה שלא ננסה משהו?
אז שאלתי אותה מה היא לומדת והיא ענתה שהיא לומדת למתמטיקה ואמרתי לה שגם אני ואז שאלתי אותה למה דווקא פה היא לומדת והיא אמרה שנוח לה ללמוד פה ואז התחילה שיחה וכו'. בסוף עזרתי לה והיא עזרה לי ודיברנו עוד קצת. טוב אז היא בת 16 כיתה י''א גם אני י''א והיא לומדת בבצפר אחר והיא כוסית אחושרמוטה. קיצר מחר היא גם באה לשם בשעה 4 אני גם אקפוץ ללמוד איתה זה יום לפני הבגרות.
וואי איך בא לי לדבר איתה עוד פעם היא כזאת יפה ואינטיליגנטית לא עוד פקאצה סתומה. ילדה מיוחדת באמת.

ציטוט ההודעה

אתה תתמודד לבד 10 אחי... :]