יש איזה משהו או שאין עם איזה ילדה שאני ינסה להסביר קצת תסיפור ותגידו אם אתם חשובים
יש איזה אחת בשכבה שלי שאין לי קשר אלייה אפילו שהיא כיתה מקבילה שלי אבל אין קשר בכלל בין הכיתוב בסופרט הבנים לומדים ביחד ובשאר המקוצועות שלומדים ביחד זה לפי יחידות
ככה שאני לא רואה אותה וגם בהפסקות יוצא לי אולי להיתקבל בה פעם בשבוע למשך 10 שניות
יש לנו שירותים משותפים של בנים ובנות זה בצפר דפוק לשירותים של הבנים הבנות נכנסות ולבנות הבנים וכל אחד עושה מה שבא לו
אז ממש בתחילת שנה שעוד לא היה לי כוח לפנים מזדיינים הייתי בהפסקה בשירותים מסדר תשער שלי שהיה נראה כמו ---- והילדה הזאת נכנסה עם חברה וראתה אותי מסדר אותו
ועשת לי"אתה מה חש אותה חתיך" עכשיו זה היתה בהתחלה ובגלל זה שהתילו איך להגיד סימנים
אם זה מה שהם לא חשבתי על זה בקטע שאני מוצא חן בעיה הוא משו כי חשבתי שזה מה שהיא חושבת עלי
ישבתי איזה יום בכיתה בהפסקה העתקתי ממישהו שיעורים בתנך כזה הלכתי לפינה של הכיתה היא ישבה בכיתה עם כמה חברות שלו כי בדיוק אחרי ההפסקה יש לה שיעור שם..
ופתאום בלי כל קשר היא באה וישבה על השולחן מולי היא לא דיברה או משו רק הסתכלה עלי מדי פעם
עד שסיימתי להעתיק ועפתי מישם
אחר כך שמתי לב שהרבה פעמים שאני עולה במדרגות והיא יורדת היא נעצרת מסתכלת עלי
וגם במסדרון ...
וכמו שאמרתי אין לי קשר איתה אני יודע תשם שלה כי שמעתי מישהו קורה לה
פעם שעברתי במיסדרון אחרי שהתחיל השיעור והלכתי לשתות
והיא היתה עם חברה והלכה לכייון הנגיד היא שאלה אותי מה השם שלי
אמרתי לה והמשכתי ללכת....
כתבתי פה הרבה אבל מי שבכל זאת קרא
מה אתם חושבים יש איזהנ הסבר לסימנים שאמרתי פה או שזה סתם צירוך?
וגם ככה אני לא מאלה שיוזמים אפילו שהיא אחת הכוסיות בשכבה אני לא הולך לעשות כלום..

ציטוט ההודעה