אז איך אני מתחיל
וממה
כאילו איך אני יודע מה לעשות וכל זה?
יש כאן DJS
שמתעסקים במוזיקה אלקטורנית ויש להם מסן?
אז איך אני מתחיל
וממה
כאילו איך אני יודע מה לעשות וכל זה?
יש כאן DJS
שמתעסקים במוזיקה אלקטורנית ויש להם מסן?
|
|
אני אחי אם תרוצה שלח לי הודעה בפרטי ואני ייתן לך..
דיג'י או יוצר?...כי זה דברים שונים מאודנכתב במקור על ידי איתי המאגניב
אזרחות ממממ דבר טוב
כל פלוץ יכול להיות דיג'יי..
צריך רק כסף לקנות ציוד טוב אוזניות טובות, ואתה מסודר..
אתה יכול להיות דיג'יי....לא יודע באיזה רמה ..אבל ד'ייג'..
יוצר זה כבר משהו אחר...
Vicious Delicious 2006
אמרת יפה..!נכתב במקור על ידי PsyTekk
השאלה, למה סקאזי אינפקטד וכל החברה האלה כל כך מצליחים? מה הוא יכול לעשות שאני לא?
באותה מידה שאני יכול לנגן הי אנד ראן גם סקאזי יכול ללחוץ פליי ולעשות את זה, הקטע שהם יוצרים
והם מביאים ראשונים את הקטעים האלה למסיבות, זה מה שמפרסם אותם כל כך..
נכון כל אחד יכול להיות די ג'יי השאלה איך הוא ממקסס בין שיר לשיר איך הוא מתחיל שיר איך...זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב...
אני התחלתי להיות די ג'יי לפני שנה ודיי הצלחתי הגעתי עכשיו לעשות בר מיצוות וכאלה...ולפני חצי שנה התחלתי "ליצור" וזה הרבה אבל הרבה יותר קשה מימה שזה נראה זה ביטים זה מלודיות מקצבים זה מסובך מאוד..
"השאלה איך הוא ממקסס בין שיר לשיר איך הוא מתחיל שיר איך"נכתב במקור על ידי skazi120
אעה?! חח
החתימה שלך עם הסקאזי איז מיי לייף קצת מפלה אותך נראלי ..
חבר
DJ זה הדבר הכי שטושי להיות
צריך רק
1.כסף
2.קשרים
3.מוזיקה עדכנית ושמתאימה למסיבוץ...
וטיפה כישרון למקסס
סבבה?
וליצור מוזיקה זה דבר מאוד מורכב ובנוי וזה לא בא ברגל...
(אני למשל יוצר מוזיקה אלקטורנית-טראנס-פול און מתחיל...)
ושתידע לך זה אחד הדברים היותר קשים שיש!
באמת שזה סתם חרטא... במיוחד בפסיכודלי.. אתה מעלה מוריד כמה BPM תופס cueנכתב במקור על ידי skazi120
במקום המתאים ומלביש טראק אחריי טראק.. הדבר היחיד שקצת קשה זה לתקלט שחורה חלק..
כי שם אין ביטים קבועים של 4/4...
דיג'יי יש לך ציוד אתה מסודר בקיצור חח
אני לא מדבר על ליצור..אני מדבר בעיקר למיקסוס של מוזיקה שחורה..כי מוזיקה אלקטרונית כל למקסס..אזז יש מישהו שיככול לעזור לי?
כתבתי לך אחי.. אם אתה ורצה משהו להתאמן עליו יענו להבין ת'עקרון תורידנכתב במקור על ידי איתי המאגניב
Virtual dj 2
זה יענו 2 פלטות ואתה יכול למקסס בין שירים.. משהו נחמד דיי מציאותי
נכון אבל תשמע..במסיבות וכאלה תשמע הרוב אנשים לא אוהבים פסיכודלי ילדים בני 13 14 רוצים יותר שחורה יותר שירים קיצביים
וזה הבעיה...כי שיר ראפ אם אתה מוריד לי את ה bpm ב3 אתה מרגיש וזה משנה לך את כל השיר את כל הצליל שלו בטראנסים זלא בעיה מהר לאט זה אותו דבר...בקיצור כמו ש slash אמר תוריד את virtual dj 2 תוכנה מומלצת מאוד...אם אתה צריך עזרה או שאלה אני פה
צודק תוכנה מאוד פשוטב יש לי אותה כבר מלא זמן ויש לי את כול התוספות שלה אם תה צריך כנס אליי לאיסיקיו אני ייביא לך שמה..1
בתהליכי פרישה מאטרף.
לא מבין אתה רושם סקאזי איס מיי לייף וש את הסמל של 40%?נכתב במקור על ידי skazi120
חחחחחחח אני מניאק אם אתה יודע בכלל לתקלט עלק בר מצוות חתונות ילד בן 10 ניכנס ניהיה די ג'יי כל אחד פה מנסה להיות די ג'יי ראה סקאזי הצליח חושב גם הוא יהיה ככה!
ואני מדבר בתוך אחד שגם רצה להיות ככה והתחלתי ליצור וראיתי שזה לא בא טוב כי צריך ציוד (יקר), כישרון (כולם אמרו שיש אבל זה נימאס אחרי כמה זמן) וזמן, הרבה!
ואיתי המאגניב אתה צריך מלא כסף זה עסק יקר כל התעשייה הזאת לדעתי לא כדאי להתחיל
חחח ימפען אחדד בן עשר יעלוב שב בשקט..אני יכול ללמד אותך לתקלט או ליצור אז תישב בשקט
ומותק סקאזי יוצר לא דיי ג'יי ידבה...אז שב שב בשקט ואל תגיד דברים שאתה לא יודע אם הם נכונים ומה אמרתה שזה הרבה כסף..אולי אבל לא צריך ללכת בהתחלה על סכומים גדולים...בקיצור תשתוק וזהו..