נכתב במקור על ידי
Yellow Slider
מה זה ניסיתי להתאבד כבר?!
תקשיב לי ותקשיב לי טוב,אתה בחיים שלך לא צריך להתאבד בגלל מישהו אחר או בגלל הרגשה לא טובה, אתה לא מבין מה זה חיים זה עולם ומלואו.
אתה חייב להבין, כשאתה מתאבד זהו, אתה תגרום סבל לעוד עשרות ואולי מאות, זה דבר אסור ואני רוצה לראות פה תגובה שלך שיותר לא תנסה בחיים שלך להתאבד אוקיי? תעשה את זה לא רק בשביל עצמך אלא בשביל שאר המשפחה שלך, העתיד שלך והעתיד של הילדים שלך.
כל נשמה בעולם שנאבדת זה כאילו איבדנו חתיכה מעולם שלם אתה חייב לקלוט את זה, אני לא יודע בן כמה אתה, ואני רואה שאתה במצב קשה, אבל אתה חייב להבין את זה, זה לא הפתרון, יש עשרות פתרונות אחרים.
עכשיו לבעיה, ההורים שלך גרושים? חיים ביחד?
מה העמדה של אמא שלך בסיפור?
אם לא נעים לך ללכת ללשכת הרווחה או למשטרה, אולי תלך למישהו קרוב אליך מהמשפחה שיש לו השפעה, דוד\ דודה\ סבתא \ סבא..
תראה אין לאבא שלך שום זכות לעשות את זה, והוא עובר על אמנת זכויות האדם פה אני אומר לך ראסמי, כל בנאדם זכאי למקום לגור פה וכל ילד זכאי לחיות בבית חם, ועם זכויות מלאות, לא רק שהוא עובר פה על החוק, ועוד מרים עליך ידים, אתה צריך לתפוס אומץ
ולהגיד לו בידיוק מה אתה חושב עליו, רק בדרך יפה, ולהסביר לו שזה לא בסדר, ותבין אין לך מה להפסיד פה כבר..
בבקשה תלך למישהו קרוב,אל תעשה שטויות,במידה וזה לא יעזור אנחנו נמצא פתרון לזה, הכי הכי הרבה, תתלונן עליו בלשכה לרווחת הילד, ואם תצטרך עזרה, או כל דבר פשוט תבקש