מפה ראשונה שלי לפי דעתי יצאה מצויינתהתחלתי ללמוד להכין מפות לפני יומיים ועכשיו נתתי לחבר שלי(שיש לו סרבר) את המפה שהיא כניראה גירסא סופית אולי בעתיד אני יחשוב על עוד משהו אבל בינתיים קוראים למפה DamTest_final כן יש שגיאת כתיב ב דאם אז מה?! יכול להיות שחלקכם ראיתם אותה כבר כי החבר הדפוק שלי ביקש שאני יפתח שרת על המחשב שלי ואז הדפוק ניכנס ושיחרר את המפה כשהיא עוד לא מוכנה :o בכל אופן מפה דיי נחמדה בתור מישהו שלמד כל מה שהוא שם במפה רק לפני יומיים :s86: בכל אופן מי שרוצה לראות אותה המפה נימצאת בסרבר של Bullet clan כרגע הוא נעול אבל יותר מאוחר אולי יפתחו אותו
אה כימעט שכחתי איפי 80.179.146.219:27039 בכל אופן הינה תמונה של חלק קטן במפה(המפה יצא לי מאוד גדולה כי חשבתי לעשות ים דברים ואז לא היה לי כוח אז השארתי אותוה ככה בהמשך אני יוסיף עוד דברים וכ'ו) בעעע התמונה שלי לא עולה מישום מה אז אני פשוט ישם כאן את המפה ד"א המפה בלי קרדיט (חח לא לגנוב אותה ולהגיד שאתם בניתם את זה
)
אני רוצה לישמוע דעות על המפה כדי לדעת מה לשפר במפה הבאה (מחר אני מתכנן להתחיל לבנות מפת surf )(לא כי אני לא יכול לחיות בלדיהן כי פשוט זה ניראה לי קשה ואני רוצה לנסות :eye: ) ד"א אם למישהו יש מושג בבניית מפות ויודע איך לעשות שיגור וכל מיני דברים דומים שבבקשה יצור איתי קשר בפרטי![]()

התחלתי ללמוד להכין מפות לפני יומיים ועכשיו נתתי לחבר שלי(שיש לו סרבר) את המפה שהיא כניראה גירסא סופית אולי בעתיד אני יחשוב על עוד משהו אבל בינתיים קוראים למפה DamTest_final כן יש שגיאת כתיב ב דאם אז מה?! יכול להיות שחלקכם ראיתם אותה כבר כי החבר הדפוק שלי ביקש שאני יפתח שרת על המחשב שלי ואז הדפוק ניכנס ושיחרר את המפה כשהיא עוד לא מוכנה :o בכל אופן מפה דיי נחמדה בתור מישהו שלמד כל מה שהוא שם במפה רק לפני יומיים :s86: בכל אופן מי שרוצה לראות אותה המפה נימצאת בסרבר של Bullet clan כרגע הוא נעול אבל יותר מאוחר אולי יפתחו אותו
)

ציטוט ההודעה