תגבילו במשחקי רשת בקאונטר סטרייק שלא יוציאו מילה על פרוץ שימו נעוץ אין זה משגע אותי..
יאללה עפתי לראות כוכב נולד אבל ותראו סימני חיים או קיי?
תגבילו במשחקי רשת בקאונטר סטרייק שלא יוציאו מילה על פרוץ שימו נעוץ אין זה משגע אותי..
יאללה עפתי לראות כוכב נולד אבל ותראו סימני חיים או קיי?
|
|
מה מפריע לך שמדברים על פרוץ ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
זה הדבר הכי גרוע שיש, עכשיו יש 20,000 צ'יטרים יותר, במקום לעזור לקהילה עושים אותה יותר חראנכתב במקור על ידי Alonh
כי בפרוץ אי אפשר לתת באנים ?
או מה
איך זה קשור
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
1. בפרוץ אפשר לתת באן אבל אפשר לפתוח עוד משתמש עם ID שונה ב- 3 שניותנכתב במקור על ידי Alonh
2. עכשיו יש לצ'יטרים סיבה להיכנס עם צ'יטים לסרברים עם VAC
3. צ'יטרים יכולים להירשם לקלאבים כמה שהם רוצים ולהפעיל בתוך הקלאבים גם כשיתפסו אותם עם ה- Busted\CDOrg
זה לא יזיז להם, הם פותחים עוד משתמש ועוד משתמש במשחק עם ID שונה, כך יפריעו לכולם לשחק
4. כול נוב יש את המשחק (זה לא מזיז לי כי הם משחקים ב-Public)
5. הרמה של ישראל בעולם יורדת במאות
6. כול אדמין יביא באן לכול מי שחשוד כצ'יטר כי יש המון צ'יטרים עכשיו, ואם הוא יראה ID חדש (רואים לפי המספר) ישר בלי לחשוב הוא יביא באן, והבנאדם שקנה את המשחק לא מבין מה רוצים ממנו.
קיצר אולי אני יתחיל להלשין על גירסאות פרוצות ויביא את ההתקנה ככה אני יהרוס לילדים שמשחקים בלי צ'יטים, אין מה לעשות
אחי -sintel >ודה ..
ממ
alonh זה הדבר הכי מעצבן שיש .. קל לתאר אבל אני יחסוך במילים ... אני אומר לך אחי זה אחד הדברים שמורידים מהפורום הזה רמה ומרחיקים את האנשים .. (כמוני -למרות שאני עדיין מגיב ) אבל זה פאקינג מגעיל להכנס לפורום הזה ...
ועוד יש שם אנשים שמתלוננים שמגעיל לשחק בפרוץ .. אז למה לשחק בפרוץ !!!?!?!?!? פשוט שלא ידברו על פרוץ
ואל תתנו פה לינקים לפרוץ וז הו ..שימו בנעוץ משו ..