שלום אני רוצה להעלות את הFPS שלי ל100 כרגע הוא עומד על 50-60 ובדקתי את כל המדריכים בפורום והם לא מתאימים לכרטיס מסך שלי אני לא רואה מה שמראים בתמונה יש לי משהו אחר
GeForce FX 5200 Ultra וזה לא כמו הרגיל בלי האולטרה
תודה
שלום אני רוצה להעלות את הFPS שלי ל100 כרגע הוא עומד על 50-60 ובדקתי את כל המדריכים בפורום והם לא מתאימים לכרטיס מסך שלי אני לא רואה מה שמראים בתמונה יש לי משהו אחר
GeForce FX 5200 Ultra וזה לא כמו הרגיל בלי האולטרה
תודה
|
|
דבר ראשון תוריד קונפיג טוב הנה כמה:
הראשון הוא קונפיג מהאתר גיימר, הקונפיג הרשמי של ה-CPL כולל את ה-GUI המלא:
Cpl Cfg
השני הוא גם מגיימר, הקונפיג הרשמי של ESWC שכולל בעצם את כל ה-GUI שלהם שמשנה את המראה של STEAM.
ניתן להתקין את כולו או רק את קבצי הקונפיג בקלות:
eswc Cfg
הקונפיג השלישי הוא הקונפיג שלי כולל mr12 ועוד כמה דברים אחלה קונפיג:
HaToReF Cfg
הקונפיג הרביעי הוא הקונפיג של v00d00:
v00d00 Helper 2.4
הקונפיג החמישי נקרא Troxs אחלה קונפיג עם מלא תוספות כולל תפריט כזה שיש בו כבר מובנה פקודות אדמין ועוד קרדיט ל-trox:
troxs Cfg
הקונפיג האחרון הוא קונפיג פשוט מאוד לאנשים שלא רוצים יותר מדי תוספות:
Pavel-Cfg
אני ממליץ על הקונפיג שלי ועל troxs
עוד משהו, כנס למשחק וכנס לקונסול שם תריץ את הפקודות הבאות: fps_max101
fps_modem101
עוד משהו שמעלה fps זה הרזולוציה שים 800X600
ולגבי המדריך לבעלי כרטיס מסך ג'יפורס אני לא יכול לעזור כי יש לי רדון אבל הדברים שכתבתי פה צריכים לעזור
תנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלך לפעמים זה עוזר
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 11-06-2006 בשעה 07:45.
shavit אחי הטורף הזה זיין לך במוח ..
בוא לאיסייקיו שלי אני מסדר לך את הכרטיס מסך
336614665
כוסראבק אני שונא שאנשים אומרים סתם הוא שאל איך הוא מעלה את הfps ועניתי לו כל מה שאני יכול חוץ מהקטע עם הכרטיס כי אין לי את הכרטיס אז מה זיין ת'מוח??. אני מתערב איתך שעם כרטיס כמו שלו ומה שאמרתי לו לעשות זה יגע לו ל100 fps וזה בדוק אז אל תגיד סתם:oנכתב במקור על ידי zvovon
אולי הוא יגיע ל100FPS אבל הוא יראה חראא.... ואני לא חושב שזאת באמת הכוונה פהה..
תנסה להסביר לו איך לעשות FPS הכי גבוהה ושעדיין כל הדברים המגניבים ישארו..
איזה שטויות דיברת עכשיו הוא לא יראה חרא אם הוא יעשה מה שאמרתי, נכון התפריטים יהיו קצת גדולים אבל זה לא מה שישפיע על איכות התמונה. אם הוא מעדיף תפריטים יותר קטנים אבל שה-FPS לא יעמוד על 100 אז בבקשה שישים רזולוציה אחרת, לדעתי עדיף רזולוציה קצת גדולה אבל שיעמוד על 100 FPS ושוב זה לא משפיע על איכות התמונה.נכתב במקור על ידי U.V
ואין לי עוד איך לעזור לו זה כל הדברים שאני יכול לעשות כי אין לי כרטיס דומה לשלו...
[QUOTE=HaToReF]כוסראבק אני שונא שאנשים אומרים סתם הוא שאל איך הוא מעלה את הfps ועניתי לו כל מה שאני יכול חוץ מהקטע עם הכרטיס כי אין לי את הכרטיס אז מה זיין ת'מוח??. אני מתערב איתך שעם כרטיס כמו שלו ומה שאמרתי לו לעשות זה יגע לו ל100 fps וזה בדוק אז אל תגיד סתם[/:oQUOTE]
בוא תסביר לי איך עשיתי לו 100 FPS?? בלי שום פאקינג קונפיג..
[QUOTE=zvovon]אם תסתכל טוב אבל ממש טוב אתה תראה שיש שם כמה קונפיגים אז אתה סתם אומרנכתב במקור על ידי HaToReF
קיצור יצאת אפס
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 15-06-2006 בשעה 17:21.