קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
מורחקים
עורך דין תעבורה
שלום לכולם
לאחרונה ראיתי כאן בפורום כמה בקשות של גולשים להמלצה על עורך דין תעבורה מקצועי. אני רוצה להמליץ לכם מניסיון אישי שלי על עו״ד דימיטרי, בחור מקצועי מאוד ותותח בתחומו, שייצג אותי בצורה מכובדת, וסייע לי לקבל את המגיע לי בעקבות פציעה בתאונה. לחצו כאן על מנת לגשת לאתר שלו.
בהצלחה!
-
-
משתמש מתקדם
הי רוני
תודה על ההמלצה. אכן, פעמים רבות אנו נקלעים למצבים של תאונה וזקוקים לסיוע משפטי. השוק רווי במגוון רחב של עורכי דין מקצועיים, והדרך הטובה ביותר לדעת האם בחרתם בעורך דין מקצועי לענייני תעבורה הוא באמצעות המלצות של לקוחות קודמים שהיו מרוצים גם מהשירות שהם קיבלו, גם מאופן הייצוג, גם מהזמינות וכמובן מהמחירים.
-
מורחקים
הי חברים
תודה לכם על ההמלצות. אני די בטוח שכולנו נהגים זהירים על הכביש אשר משתדלים לנהוג על פי הכללים, ובטוחים ״שלי זה לא יקרה״. אולם, רגע אחד של חוסר תשומת לב, או אפילו שטות שעשה הנהג שמולנו, ואנחנו בקלות יכולים להיות חלק מתאונת דרכים. בדיוק כפי שנפנה לסיוע רפואי במידת הצורך, כך מומלץ לפנות גם לסיוע משפטי של עורכי דין תאונות דרכים, שמתמחים בתחום, ויכולים לייצג אותנו בצורה מקצועית. פניה לעורך דין, על אף שהיא נראית לחלקכם מיותרת, יכולה לגרום לכם להקלה משמעותית בעונש (במידה והתאונה התרחשה בגללכם), או לדאוג שתקבלו את הפיצוי המגיע לכם בעקבות הפגיעה.
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום