אני רוצה לקנות את הגיטרה הזו אבל אני לא יודע ממש אם היא טובה או שכדאי לי לקנות משהו יותר טוב..
Ibanez GRG 270B
1900 ש"ח ..
לפי דעתי אחלה גיטרה .. מה דעתכם? שווה לקנות??
אני רוצה לקנות את הגיטרה הזו אבל אני לא יודע ממש אם היא טובה או שכדאי לי לקנות משהו יותר טוב..
Ibanez GRG 270B
1900 ש"ח ..
לפי דעתי אחלה גיטרה .. מה דעתכם? שווה לקנות??
|
|
נראה לי טובה
אללה מכבייי..
נראת טובה.. פלוייד רוז, 24 פרטים
HSH
למה לא![]()
בד"כ קונים גיטרה לפחות ב2500 שקל אם אתה רציני אבל איבנז זו חברה מצויינת...אבל הכי חשוב אל תקנה גיטרה טובה וחרא מגבר..כי בלי מגבר לא שווה כלום...
יא טמבל אל תיקנה איבנזים זולים.
חבר שלי מצא סטראטוקוסטר ב2000 מצב מצויין !!!!!
הייתי ממליץ לך לקנות אם כבר אם כבר אם כבר... אפיפון לס פול ותאסוף אל תזלזל, ותיקנה יד שניה כמובן כי אין לך תקציב בטח...
ואם אתה רוצה גיטרות זולות טובות... הייתי הולך או על האפיפון או על ESPים זולות.
נערך לאחרונה על ידי Pain; 13-06-2006 בשעה 20:59.
מה השטויות האלו לא לקנות איבנז?!
כל אחד והטעם שלו.
בכלי זמר הגיטרה הזאת עולה 2700 ..
פשוט אני מצאתי ב 1900 ..
אז אל תחשבו שבגלל שהיא זולה היא לא טובה ..
לא יודע... תנסה .. לך לחנות ותנגן בגיטרה הזאת. אם נח ונשמע טוב אז סבבה
אישית אני לא ממש אוהב איבנז.. ניסיתי לנגן בהם והצוואר לא כזה נח... לא כמו JACKSON.. לך לחנות גיטרות תנסה כל מיני
מה הקשר בין סטראט לגיטרה הזאת לעזאזל ?:\
זה שונה לגמרי .. אל תדבר שטויות בבקשה
[נכתב למר. כאב (PAIN)]
טוב שלא אמרת לו תקנה בוזוקי :\
ד"א הגיטרה הזאת נראית אחלה.. לא יודע איך היא נשמעת ואם נוחה אבל נראית אחלה..
לא, לא הבנתה אותי נכון, מה שאני מנסה לומר זה שאפשר למצא ביד שניה גיטרות יקרות ובמחירים מציאה...
[נכתב למר דני-גהנום(DANIHELL)]
היא נראת טוב - ל תיסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.
בקטע של נשמעת נסה אבל אני אישית לא הייתי הולך עליה... כילו חבל... עם 1900... תעבוד חודש ותקנה ת'לס פול אפיפון![]()
וטחלס זה עניין של טעם (רק כל האיבנזים מעפנות חוץ מאיזה 2)... אז... זה הטעם שלי... טחלס החלטה שלך בסופו של דבר... הכי חשוב שתיקנה משו שתהיה מרוצה ממנו.
אני אישית גם פעם בהתחלה חיפשתי תקנות ת'גיטרה הזאת אבל מליון ו1 איש אמרו לי שלא שווה לי להשקיע בזה גרוש... ומליון איש אמרו לי, בעצם כל בנאדם שממש למד המון זמן ובעיניינים אמרו לי לא לקנות איבנזים זולות ותמיד תקנות יד 2 אז אני מציע... אז לא לחפור על ההצעות שלי ולגיד לי לא כל בלע בלע כי טחלס דעה שלי... אז... שששש...![]()
סבבה .. דעה שלך.. (PAIN)
רק עצה שלי.. בפעם הבאה אל תקשיב לאנשים אחרים בלי לנסות.. זה לא משנה אם זה זול או לא.. העיקר שהוא אוהב את זה וזה נח לו ויש לגיטרה סאונד שמוצא חן בעיני הקונה
אישית אני לא אוהב איבנז כבר אמרתי.. כי הם לא נוחות בשבילי אבל זה רק עניין של טעם .. איבנז חברה נהדרת עם איכות
הייתי מעדיף את הגיטרה הזאת מאשר EPI LES PAUL... האיכות שלהם לא משהו .. לא משתווה ל GIBSON LES PAUL.. ושוב תלוי איזה דגם ואיפה מיוצר
לך לחנות .. תנסה לנגן בגיטרה ואז תראה
תקשיב שנייה, לגיס שלי יש גיטרה כזאת והגיטרה סוסית ביותר (הוא קנה אותה כשהדגם היה חדש) אבל הדגם הזה קצת מיושן....לא שזה אמור להפריע לך, כי גיטרה זה גיטרה אבל בגלל זה המחיר הוא זול;
אישית אני ממליץ לך לקנות את הגיטרה כי זאת אחלה גיטרה, ממש פצצה ; אבל אם החדשנות של הגיטרה היא גורם חשוב אצלך אז לך על משו יותר חדש, עקרונית במחיר הזה יותר חדש לא יהיה של איבנז (אחת החברות הטובות) אלא של משו יותר זול.
מאאגניבה רצח!!!
לא קונים גיטרה לפי אם היא חדשה או לא יש דגמים שמייצרים כבר 50 שנה והם יותר טובים בהרבה מדגמים חדשיםנכתב במקור על ידי CoreOxide