עוד חבר מקורי בלהקת המטאל הברזילאית Sepultura עזב את ההרכב. איגור קאבלרה, מתופף הלהקה מאז הקמתה ב-1984 הודיע כי הוא עוזב את ההרכב: "לאחר עבודה עם הלהקה במשך כל כך הרבה שנים אני מרגיש שהיחסים ביני ובין שאר הלהקה שחקו את עצמם ואני מרגיש שאין יותר תיאום מחשבתי בינינו." הוא ממשיך: "ניסיתי לומר לשאר החברים את זה ולהציע שניקח הפסקה אבל העדיפות שלהם הייתה להמשיך לנגן למרות ההיעדרות שלי." מוקדם יותר השנה הודיע קאבלרה כי הוא לוקח הפסקה מהלהקה עקב לידת בנו השני. קאבלרה מצטרף בעזיבתו לאחיו, סולן הלהקה לשעבר - מקס קאבלרה, שעזב את הלהקה ב-1997 והקים את להקת Soulfly.
----------------------------
פשוט זוועה ללהקה
מתופף כל כך טוב
למרות שאישית אני לא מת על ספולטורה מתופף גדול!
על פי ידיעה שפרסמה תחנת רדיו ארגנטינאית, שהייתה גם זו שדיווחה לראשונה על חזרתו של ברוס דיקינסון ללהקה, Iron Maiden תתפרק לאחר סיבוב ההופעות הנוכחי שלה. לידיעה לא נתנו סימוכין והתחנה סירבה למסור מהו המקור לידיעה.
אסור פשוט אסור בתכלית האיסור שזה יקרה
אבל מצד שני הלהקה כבר זקנה מבוגרת הוציאה מבחר אלבומים טובים אולי הגיע הזמן?
להקת הדת' מטאל השבדית Dissection ביטלה את הופעתה בישראל, שהייתה אמורה להתקיים בסוף השבוע הקרוב בתל-אביב. הלהקה טרם מסרה מניע כלשהו לביטול, מהפקת ההופעה נמסר כי הם מצרים על הביטול, ומעריכים שהוא נעשה מסיבות ביטחוניות. עוד נמסר מההפקה כי כספם של רוכשי הכרטיסים יוחזר בהקדם דרך מוקדי המכירה מהם רכשו אותם.
לאחר ביטולה של ההופעה של להקת Testament בארץ
זו היא אחת האכזבות הגדולות אחרי החדשה המרעישה שטסטמנט ביטלו
מה יהיה עם כל האמנים שמבטלים בארץ לא הגיע הזמן להתבגר?
עד פה להיום
קרדיט למטאליסט ולי על המחשבות :cool:

ציטוט ההודעה