HITT = אימון קרדיו לבבי לשריפת שומן מקסימלית ע"י קצב פעימות לב
טוב אני עכשיו בקטע של הורדת אחוזי שומן אני 15% רוצה להגיע ל8% בקיצר אני יודע שזה קריעת תחת
אבל זה יקרה יש לי דד ליין עד ה1.9
תקשיבו עכשיו , משהו שממליץ לכולם אם אתם נכנסתם לכושר וכבר עושים בקלות 45 דקות לפחות אירובי במכון/בחוץ רצוף או ריצה רצופה על מהירות 10 ק"מש - 20 דקות רצוף אני ממליץ לעבור לשיטת ה HITT בשביל שרוף שומן בצורה הטובה ביותר.
השיטה הולכת כך ( תנסו שבועיים אתם תראו את התוצאות זה פשוט פלאאאאאא) :
אימן של 20-25 דקות על אופניים (נייח במכון כושר) , כאשר זה הולך כך :
1 דקה 60% מהדופק המקסימילי
1 דקה 90% מהדופק המקסימלי
ככה עד שאתם מגיעים ל19 דקות , דקה אחרונה אתם עושים 100% אחוז מהדופק המקסימלי (אחרי דקה על 90%) שלכם ואז יש לכם cool down של המכשיר אוטומטי יש לכם התקררות של 5 דקות תעשו את זה 5 דקות התקררות על 50% מהדופק המקסימלי (יש לבחור במכשיר אם אתם רוצים חיטוב/הורדת משקל אז תבחרו בכפתור weight זה או lostאו training תלוי במכשיר שעלו אתם מתאמנים ותעשו cardio יש אפשרות כזו ב99% מהמכשירים)
נוסחת דופק מקסימלית משוארת היא הגיל שלכם -220
לדוגמה אני בן 18
220-18= 202 זה הדופק המקסימלי שלי 100%
אני רוצה 90 % ממנו אני לוקח 202 מכפיל ב90% זה 180 בערך
יש תוצאות של לפחות קילו וחצי בשבוע עם תזונה נכונה לפחות 3 פעמים בשבוע
ממליץ בחום רבבבבבבבב לכולם , ולכל העצלנים שאין להם כוח לעשות שעה אירובי אבל שוב רק לאלו שמצליחים להחזיק את הקצב לב שלהם על האופניים 70-80% מהדופק שלהם 45 דקות.
איך מודדים דופק? , או ע"י שעון דופק יש הרבה בשוק אבל לרוב המכונים והמכשירי אירובי יש מודד דופק בצדדים
אם אין אז או שתקנו את השעון או שתמדדו בעצמכם ע"י 2 אצבעות בפס אורך של האגודל איפה שהוורידים בצד של האגודל 15 שניות יוצא נגיד 20 כפול 4 לדקה זה 80 פעימות
תהנו![]()

ציטוט ההודעה