היה לי משתמש אם שחקן סוס שהיה בו 2 מיליון ועכשיו אחרי חודש ניסיתי להיתחבר זה אומר לאשר תמתמש הלכתי לאתר זה אומר לי שזה שלח תקוד לאימיל את הקוד של האישור ולא נישלח כלום למה?
היה לי משתמש אם שחקן סוס שהיה בו 2 מיליון ועכשיו אחרי חודש ניסיתי להיתחבר זה אומר לאשר תמתמש הלכתי לאתר זה אומר לי שזה שלח תקוד לאימיל את הקוד של האישור ולא נישלח כלום למה?
|
|
כמה זמן אתה מחכה?
תחכה יום - יומיים
אם לא עובד
שלח להם מכתב תסביר ת'בעיה והם כבר יסדרו
אור שתוק תפה שלך תלחץ על סנד אגאין ותהיה בטוח שזה האימיל שנרשמת איתו פעם קרה לי שנכנסתי לאימיל ולא הבנתי למה זה לא מגיע D:
ורק אם זה לא עובד אחרי שלחצת כמה פעמים ואחרי יום יומים זה לא מגיע אז תעשה מה שאור היה עושה ותשלח להם מכתב.. XD
מוגי
עוד פעם אחתתתתתת
אתה אומר לי לשתוק ת'פה שלי
אני יתן בך כל כך חזק#%#$#
לא שווה אפילו להתאמץ בלכתוב את האימייל שאתה שולח להם
המניאקים האלה אף פעם לא עונים אתה סתם תשלח את האימייל אלעד
מה קרה חזרת לשחE?
אורן אני מיתגעגע למשחק וכן עבר יותר משבוע ומישהו יכול להכין לי מכתב שאני ישלח למה יהיו לי הרבה טעויות אז מישהו יכול להכין לי מכתב זה נורא יעזור לי תודה לעוזרים מי שיכול להכין לי שישלח לי את המכתב כי אני חייב את המשתמש הזה![]()
![]()
![]()
להתחלה תגיד מה אתה רוצה שיהיה כתוב.
לא,אז בסינית מסורתית...
ברור שעברית >.>
טוב אז שלום קוראים לי אלעד ואני שיחקתי בסרבר ברואה ואחרי כמה זמן עזבתי את המשחק ואז שחזרתי היתי צריך לאשר תמשתמש שלי ו זה לא שלוח לי את הקוד של האישור לאימייל אז אני נורא רוצה לשחק ואני לא מצליח לאשר את המשתמש אז אולי תעזרו לי תודה מראש זהו
Hello Wizet
My name is Elad, I played the server Broa for some time and then i quit the game.
After a month I wanted to play again, but when i tryed to log in my acount it asked me to [לאשר שכחתי איך רושמים] in my email my acount
but i didnt get any mail to my mail box
Ill thank you very much if you will help me ASAP
thank, Elad.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
וואי תודה אחי אתה יכול להביא לי את האימיל שלהם שאני ישלח להם?
אין לי מושג חפש באתר של מייפל
www.mapleglobal.com
כנס עם איכספלורר
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי