אחרי שסיימתי את המגן בפיזיקה אני מצפה להנאה היום בעיקר מברזיל המבטיחה.
יפן- קרואטיה
(שעה 16:00)
מפגש בין שתי המפסידות של המחזור הראשון, האחת הפסידה תוך 10 דק' לאוסטרליה והשנייה הפסידה לנבחרת ברזיל המצוינת.
בשנת 1998 נפגשו השניים במונדיאל ואז קרואטיה ניצחה 0:1 בדרך לשלב הבא ועד חצי הגמר.
ביפן עדיין הלומים לאחר ספיגת 3 גולים תוך 10 דק' והפסד קריטי בין חלשות הבית. יפן מקווה לשרוד על מנת להשאיר סיכוי עלייה לשלב הבא כמו גם קרואטיה שנחשבת לפייבוריטית השנייה בבית.
קרואטיה: סטיפה פלטיקוסה, דריו סימיץ', רוברט קובאץ', ג'וזפ סימוניץ', דריו סרנה, איגור טודור, ניקו קובאץ', מרקו באביץ', ניקו קרנצ'יאר, איבן קלסניץ', דאדו פרשו.
יפן: יושיקאטסו קוואג'וצי, אקירה קאג'י, טסוניאסו מיאמוטו, יוג'י נקזאווה, אלכס, מיטסו אוגסווארה, הידטושי נקאטה, טקאשי פוקונישי, שונסוקה נקאמורה, נאוהירו טקהארה, אתסושי ינגיסאווה.
ברזיל- אוסטרליה
(שעה 19:00)
ברזיל וכל העולם עדיין עסוקים בכרס ובסחרחורת של רונאלדו ולא מתרכזים בדבר האמיתי והוא המשחק היום מול אוסטרליה שיכול להבטיח עלייה לשלב הבא, למרות כל הבלאגן סביב רונאלדו הוא ימשיך לקבל קרדיט מהמאמן וצפוי לפתוח כחלוץ חוד.
שתי הנבחרות השיגו 3 נק' במשחק הפתיחה ולכן זהו משחק מפתח לשניים.
אוסטרליה עדיין בהלם מההצגה שהיא נתנה במשחק הראשון כאשר כבשה 3 גולים ב-10 הדק' האחרונות.
הידינק צפוי לתת מנוחה ל4 שחקנים אשר ספגו כרטיסים צהובים : טים קאהיל כובש הצמד במשחק הראשון ומוביל המהפך, ג'ון אלואסי שעלה מהספסל וכבש שער במשחק הראשון, וינס גרלה וקרייג מור.
מפתיע אבל במפגש הקודם של הנבחרות דווקא אוסטרליה ניצחה 0:1 בגביע הקונפדרציות ב2001.
ברזיל: דידה, קאפו, לוסיו, חואן, רוברטו קארלוס, אמרסון, זה רוברטו, קאקה, רונאלדיניו, רונאלדו, אדריאנו.
אוסטרליה: מרק שוורצר, ברט אמרטון, לוקאס ניל, טוני פופוביץ', סקוט צ'יפרפילד, יוסיפ סקוקו, ג'ייסון קולינה, לוק ווילקשייר, מרקו ברסיאנו, הארי קיואל, מרק וידוקה.
צרפת- דר' קוריאה
(שעה 22:00)
צרפת המאכזבת תפגוש את דר' קוריאה שמובילה את הבית עם 3 נק' למפגש סופר חשוב לצרפת אשר ללא נק' כאן אין לה מה לחפש במונדיאל, כמו שאומרים "להיות או לחדול".
צרפת לא הבקיעה במונדיאל מאז הגמר בצרפת ב1998, תפקיד ההבקעה נופל על כוכב ארסנל תיירי הנרי שאמר :"זה לא יהיה קל אבל אנחנו חייבים לנצח. הם הגיעו בפעם האחרונה לחצי-הגמר אבל הם לא הגנתיים כמו השוייצרים והם ייתנו לנו יותר מרחב".
כנראה מאלודה יחזור להרכב לאחר שהחמיץ את המשחק הראשון כמו כן לואיס סאהה אמור לפתוח בחוד ביחד עם הנרי לאחר שדומנק במשחק הקודם שיחק כל המשחק רק עם הנרי בחוד.
בקוריאה צפוי לקבל אן ג'ונג-וואן את הקרדיט בחוד במקום צ'ו ג'ה ג'ין (וואן כבש את שער הניצחון מול טוגו).
צרפת: פביאן בארטז, ווילי סניול, ליליאן טוראם, וויליאם גאלאס, אריק אבידל, פטריק ויירה, קלוד מקאללה, פלוראן מאלודה, זינאדין זידאן, לואיס סאהה, תיירי הנרי.
דרום קוריאה: לי וון-ז'י, סונג צ'ונג-גוג, צ'וי ג'ין-צ'ול, קין ג'ין-קיו, לי יונג-פיו, פארק ג'י-סונג, לי הו, לי אול-יונג, לי צ'ון-סו, אן יונג-וואן, סאול קי-יון.
תבלו![]()

- קרואטיה
(שעה 16:00)
- אוסטרליה
(שעה 19:00)
- דר' קוריאה
(שעה 22:00)
ציטוט ההודעה

.
.