קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
מורחקים
אימוני כושר אישיים
הי חברים
לאחרונה ראיתי כאן כמה גולשים שמבקשים המלצה על מאמן אישי שיסייע להם לרדת במשקל ולחטב את הגוף. אני יכול להמליץ לכם בחום על מאמנת כושר אישית נהדרת, שאני עובד איתה כבר שנה וחצי בערך, וסייע לי להוריג 35 קילו ממשקלי. היא בונה תוכנית אימונים ותזונה בריאה ומסודרת, ודואגת להיות שם ולעודד לכלכ אורך הדרך. צירפתי לינק לעוד פרטים למעוניינים.
בהצלחה!
-
-
מורחקים
הי רוני
תודה רבה לך על ההמלצה. אני מאוד מסכים עם העבודה שמאמן כושר אישי יכול לקחת אתכם למקומות חדשים מבחינת השגים ספורטיביים, והוא תמיד לוקח אתכם צעד אחד קדימה ממה שאתם חושבים שאתם יכולים. מאמן טוב ומקצועי יבנה לכם תוכנית אימונים מסודרת, ותוכנית תזונה מותאמת, שתוביל אתכם צעד אחר צעד לעבר המטרה בצורה הבריאה ביותר, בין אם המטרה שלכם היא לרדת במשקל ולהכנס לכושר, ובין אם המטרה שלהם היא לרוץ מרתון בפעם הראשונה בחייכם. אני בחרתי את מאמן הכושר שלי באתר הזה, ואני יכול לומר לכם שיש להם המון מאמנים מצוינים ומקצועיים לכל מטרה בה תחפצו. יאללה, אין לכם מה להתלבט, הכנסו ללינק ובחרו לכם את המאמן שיביא אתכם למטרה בצורה הטובה ביותר.
-
משתמש מתקדם
הי חברים!
המון תודה על ההמלצות, מסכים מאוד עם מה שאתם אומרים. גם אני הצלחתי לרדת במשקל ולהתחטב באמצעות עבודה עם מאמן כושר מקצועי. אשמח לעזרה קטנה אם אנחנו כבר מדברים על נושאים ספורטיביים. אני מחפש מקום טוב בו ניתן לקנות נעלי ספורט איכותיות במחירים טובים. לפני שבוע נקרעו לי הנעליים שאני מאוד אוהב, ואני מתאמן עם נעליים שפחות נוחות לי כרגע. אני מחפש לקנות נעליים טובות, איכותיות ומתאימות במיוחד לריצה למרחקים ארוכים, והכי חשוב שיהיו נוחות וקלות. ראיתי כאן באתר של SHOESONLINE הרבה מגוון במחירים טובים, מיהו מכיר אותם? כדאי לקנות שם?
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום