1. תעשו שיחות טלפון שיכורות רק כשאתם שיכורים. כל השאר זה פרסומת כוזבת.
2. זה בסדר להתקשר לאותו מספר 27 פעמים באותו לילה. אם אתם לא זוכרים את זה, זה לא קרה.
3. אם אתם עושים שיחת טלפון שיכורה למישהו מהמשפחה שלכם, תגידו משהו יפה. לדוגמא: "אימא, אני במקדונלדס, והם מנגנים את השיר שלנו, אני אוהב אותך"
4. דברו מלולכך. הרי מי לא רוצה לשמוע את קול הסקס הטלפוני הצרוד שלכם ב- 3 בבוקר אומר להם להתכופף מעבר למשהו?
5. תא קולי זה הכי אחותי. ככה החברים שלך יכולים לתת לחברים אחרים שלהם לשמוע ולעשות ממך צחוק במשך ימים ואולי אפילו שבועות אחר כך.
6. סמסים שיכורים זה בסדר. אם אתם מוכנים לקרוא את מה שרשמתם יום אחרי כשאתם פיכחים.
7. רעיון טוב במיוחד הוא להתקשר לאקסים שלכם ולהזכיר להם שהייתם המאהבים הכי טובים שהיו להם. ושכל מה שהם למדו הם למדו מכם. ככה תוכלו לישון טוב בלילה.
8. אתם יכולים גם להתקשר לאקסים ולהגיד שאתם יודעים שהם עדיין אוהבים אותכם. אחרי זה תסבירו שגם אתם הייתם אוהבים את עצמכם.
9. אם אתם עושים שיחות טלפון שיכורות לעיתים קרובות אל תכעסו על כך שמישהו בחר בכם לשיחת הטלפון השיכורה שלו. להיפך. תהיו שמחים שהם חשבו עליכם בזמן המיוחד הזה שלהם.
10. זה תמיד רעיון טוב להשאיר שיר בתא הקולי. במיוחד ממחזות זמר.
11. שיחת טלפון שיכורה צאידה להיות כיפיית וקלילה. או מלוכלכת מסקס. אף פעם לא כעוסה.
12. רוב הסיכויים שלעולם לא תחייגו בשכרות לחבריכם. הם יהיו אלו שיקחו מכם את הטלפון בעודם אומרים "יש לך בעיה".
13. אם מחקתם מספר כשהייתם פיכחים בטח הייתה סיבה טובה. אל תנסו להשיג אותו בחזרה. שום דבר טוב לא יצא לכם מזה.
14. תמיד תתקשרו למישהו שאתם מכירים. למצוא מספר טלפון בדפי זהב יוביל לחיוג כעוס (חוק מס` 11).
15. זכרו שלכל דבר יש סיבה. אם הבטריה נגמרת אל תקחו טלפון מחבר.
16. שיחת טלפון שיכורה למדינה אחרת היא בד"כ יקרה מדי בשביל שתהיה רעיון טוב. אבל אם אתם מרגישים שאם לא תתקשרו לבן אדם הזה לחייכם אין סיבה שברו את חוק מספר 15.
18. כשאתם מתקשרים, תזכרו שבשעה 3 בבוקר, לבוא "להיזרק" בד"כ לא אומר לראות טלוויזיה או "להקשיב לתקליטים". זה בדרך כלל יכלול שמן סיכה זול ואזיקים. אז תהיו מוכנים שכאשר אתם באמת רוצים לשחק באקס בוקס כשאתם שיכורים .... "אתה רוצה שאני אעשה מה עם האקס בוקס שלך? אשחק בו?"
19. אל תעשו את כל הנזכר לעיל בבריכה, אמבטיה, בים או בגשם. זה רק יגמר בזה שתייבשו את המכשיר שלכם במייבש שיער ויהרוס את היכולת שלכם להמשיך בשיחות הטלפון השיכורות שלכם.
20. לעולם. אני חוזר, לעולם אל תחייגו שיכורים לבוס שלכם, לסבא או סבתא, או להורים של חברים. אם ממש קשה לכם למצוא למי להתקשר יש את המספר 1800 על הקופסאות של הבירה. מי שבצד השני תמיד נשמעת חמודה ואני בטוח שהיא רגילה לשיחות האלו.
נלקח מהאתר השחקן. זה שכתב זה היה שיכור...

ציטוט ההודעה