שברתי תיד ביום שבת וסמו לי גבס ביום ריאשון והרופא אמר לי שאני יבוא אחרי שבוא אליו והגבס ל 3 שבועות הוא לא אמר למה לבוא אחרי שבועה אתם יכולים להגיד לי למה הוא רוצה שאני יבוא ביום ריאשון?
שברתי תיד ביום שבת וסמו לי גבס ביום ריאשון והרופא אמר לי שאני יבוא אחרי שבוא אליו והגבס ל 3 שבועות הוא לא אמר למה לבוא אחרי שבועה אתם יכולים להגיד לי למה הוא רוצה שאני יבוא ביום ריאשון?
|
|
עושים לך צילום ובודקים מה מצב היד ..
אני לא רוצה להלחיץ אותך ..
אבך אולי ייצטרכו להוריד לך את הגבס לסדר לך את היד עוד פעם ואז לשים עוד גבס.. או אם היד התאחתה\התאחטה טוב אז רק יוריד ו לך את הגבס ויצמידו לך אחד אחר .. שייתפוס לך את היד והצמות לא יזוזו ...
אם ייצטרכו "לתקן" לך שוב את היד אז תבקש שיעשו לך את זה בעזרת גז צחוק ..
הכי כיף .. חחחח אתה נקרע מצחוק ואז נכנס לחלום ץ.. לא מרגישים כלום וזה אדיר!
למה שיורידו לי תגבס ? לא ריסקתי תיד רק שבר קטן איזה הגזמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחנכתב במקור על ידי zvovon
הרופא רק רוצה לראות שהגבס עושה את שלו לבדוק שהוא מחזיק טוב את היד ולא חורם לחסימה של כלי דם ולראות שהוא מקבע הכל בצורה הנכונה....
ויכול להיות שהוא יקצר לי את הזמן של הגבס אם היד החלימה יפה?
זה לא יקרה כי יש זמן מסויים שלוקח לשבר להתאחות ולוקחים עוד זמן אקסטרה בישביל להיות בטוחים אין רופא שיקח סיכון ויוריד לך את הגבס לפני ואם הוא כן רוצה הוא יצטרך להוריד לך את הגבס לעשות צילום לראות מה המצב של השבר להחזיר את הגבס ואז לבדוק אם אפשר לקצר את הזמן של הגבס ואף רופא לא יעשה את הבאלגן הזה בישביל להרוויח עוד שבוע פחות... מצטער...