קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר למ"כ... מי שיודע כנסו בבקשה
    על ידי White Dragon בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 22:32
  2. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  3. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 13:47
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

כמה שאלות בקשר לכיתה י'

ברירת מחדל כמה שאלות בקשר לכיתה י'

קודם כל אני כיתה ט', סיימתי את חטיבת ביינים ועולה לחטיבה העליונה..
    בזמן האחרון לפני החופשה דיברו איתנו על ההגברות..
    תחילה אני יהיה בעיוני מדעי(הכיתה הכי טובה בשכבה) ואני ב-5 יחידות במתמטיקה, אנגלית..
    עכשיו אצלנו במקיף, בכיתה עיונית מדעית, אנחנו יכולים להגביר פיזיקה, כימיה , ביולוגיה, מחשבים, אלקטרוניקה(בתוך אלקטרוניקה נכלל פיזיקה, מחשבים ואלקטרוניקה) מתוך המקצועות האלה: פיזיקה, כימיה , ביולוגיה ומחשבים אני יכול לבחור 3 או במקום זה אני לוקח אלקטרוניקה ואני בוחר את זה כמגמה וזהו.
    בקשר להגברות אני עדיין לא יודע מה לבחור, אני מבולבל קצת ואבל חשבתי בכיוון של אלקטרוניקה.. אני צריך שתייעצו לי מה לעשות למרות שאמרו לי שאלקטרוניקה זה קשה מאוד במיוחד בכיתה י'א בשנה של הבגרויות.
    חוץ מההגברות, רציתי לדעת בכללי איך כיתה י'? קשה? יותר קשה מט'? מה המקצועות שצריך להשקיע בהם יותר?
    אני יודע שבכיתה י' יש שני בגרויות בלשון והיסטוריה אבל אם אני יבחר אלקטרוניקה אז יהיה לי גם בגרות בזה.
    אני טוב במקצועות היסטוריה ולשון אבל אני יודע שבכיתה ט' זה כלום ממה שנלמד לבגרות..
    ועוד משהו, שנה הבאה , בימי שישי אני הולך ללמוד באוניברסיטה שני מקצועות שאני רוצה.. מבין המקצועות שנתנו לנו: פיזיקה, חשבון, רפואה, כימיה, אנגלית-דרמה ועוד כמה אז חשבתי ללכת על פיזיקה וחשבון.. מה אתם אומרים?
    חחח בקיצור שיגעתי אותך פה אבל אני צריך בעיקר שתגידו לי איך זה בכיתה י'? איך החומר? במה צריך להשקיע?
    והאם כדאי לי בחודש אוגוסט שאין לי כל כך מה לעשות אז לשבת ולהתכונן קצת בלשון על דברים שיהיו בשנה הבאה..
    תודה לעונים..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אבירם
    לייקים
    2
    נקודות
    195

תיכוניסטים אחי תיכוניסטים..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אורי/
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Dont Go To High School, Go High To School.

אחי לפי מה שכתוב פה אתה יודע הכל
    בקשר לאיזה מקצועות צריך להשקיע יותר בעיקרון זה המקצועות לשון והיסטוריה שאתה עושה בהם בגרות ואם אתה עושה באלקטרוניקה אז גם בזה
    אנגלית וחשבון תנסה להיות על 75-80 או יותר אם אתה יכול העיקר שלא יורידו אותך יחידות
    ואל תשב בחופש ותלמד כי מה שאתה לומד בכיתה י' זה חומר אחר לגמרי
    אולי בלשון קצת דומה אבל היסטוריה בכלל לא קשור אחד לשני
    ואתה נראה תלמיד די טוב אין סיבה שיהיה לך קשה רק תשקיע כל השנה
    אני לא השקעתי כל השנה ובסוף השנה בתקופה של הבגרויות קרעתי תתחת והוצאתי ציונים של 55-60

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

השקעה צריכה לבוא במקצועות : היסטוריה ,לשון, מתמטיקה ומקצועות ההגברה שלך (אלקטרוניקה, פיזיקה, כימיה וכו')

סביר להניח שכיתה י' יותר קשה מכיתה ט' בגלל שיש לחץ של בגרויות ולכן גם כל מבחן, בוחן או עבודה במהלך השנה חשובה.

העיקר חשוב שלא תעמיס על עצמך יותר מדי רק בגלל שאחרים רוצים ממך, תלמד איפה לעגל פינות ופחות להשקיע ואיפה יותר לשבת ולהשקיע.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

מממ גם חשוב לשאול את המורים בתחילת השנה
    אם הציון של י' נכנס לממוצע של יא' או לציון ההגשה
    כי יש מורים שעושים את זה

לגבי איזה מקצוע לבחור .. באמת שרק אתה יכול להחליט כי זה משהו לפי ההעדפה אישית
    פיזיקה זה מקצוע קשה .. אבל הוא גם יחסוך לך מכינה במקרה שתרצה
    ללמוד הנדסה באוניברסיטה

מחשבים בעיני הוא מקצוע קל ... והוא גם דורש פחות חרישה ויותר הבנה ..

אלו המגמות שלי אז לגבי האחרים לא יודע מה להגיד לך

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

מממ אוקיי אז קודם כל ברור שמשנה לשנה החומר הלימודי נעשה יותר ויותר קשה
    השאלה כמה אתה משקיע..
    אם אתה משקיע המוןןן אז גם הציון שלך יהיו טובים ובעינייך זה לא יהיה ממש קל.
    אם לומדים ויודעים את החומר אז הכל סבבה ולא צריך לדאוג. כי אז הרמה לא נראית בעינייך כ"כ קשה.

בכל אופן,
    תיכון זה באמת לא חטיבת ביניים ובטח שלא יסודי..
    צריך לקחת את עצמך בידיים.
    בכל אופן בקשר למקצועות הגבה..
    אצלנו קודם כל מנסים אותם.. במהלך השנה..
    נגיד אמרת שאתה הולך לעיוני מדעי אז אתה תלמד גם פיזיקה, גם ביולוגיה, גם כימיה וגם מחשבים
    בקטע של אלקטרוניקה. אני לא בטוחה כי זו המגמה עצמה..

בכל אופן..
    אני מגבירה פיזיקה וכימיה (מחשבים יש לי פטור חח)
    גם אני בכיתה ראלית
    וממ פשוט תתחיל את כתה י'. תראה עם מה הולך לך הכי טוב.. ואת מה שאתה הכי אוהב ללמוד ואז תבחר..
    תגיע אל הגשר ותעבור אותו

בהצלחה

כיתה י זה שיא השכונה =\

אני לא עשיתי י אבל השלמתי הכל ב- י"א איזה 2-3 בגרויות סתם בולשיט
    slickskter@gmail.com

Aviad
    אורח

אחי, הדרך הישירה לטכניון=> פיזיקה, כימיה, מחשבים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

שני את מגבירה פיזיקה ? נחמד נחמד אולי תצליחי יותר ממני.

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי Hoobastank
    שני את מגבירה פיזיקה ? נחמד נחמד אולי תצליחי יותר ממני.
    כן..
    פיזיקה. כימיה.. אנגלית.. מתמטיקה.. ביוטכנולוגיה.. הכל 5 יח"ל
    אני אמות שנה הבאה חחחחח

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviad
    אחי, הדרך הישירה לטכניון=> פיזיקה, כימיה, מחשבים.
    היית אומר פיזיקה מחשבים אלקטרוניקה :] אבל לא משנה ממש

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

גם סימתי י' מדעית עכשיו אני אגיד לך את זה ככה...
    ההבדל בין י' לט' עצום מכל הבחינות, בחומר, בהשקעה בהכל.. היסטוריה זה המון חומר, אבל אם לומדים וחורשים אז עוברים את המבחן.. פה זה יותר שאלה של מי יושב יותר... אני לא למדתי כל השנה בכיתה היסטוריה ולמדתי רק למבחנים ואני מוגש לבגרות על 88 (93 מתכונת) זה הכל שאלה של תחת

לשון שמבינים את זה זה נהיה יותר פשוט.. אני מאמין שאתה בחור חכם ולא יהיה לך יותר מדי קשה עם זה..

בקשר למקצועות להרחבה.. אני צריך להרחיב 2 ולי מה שהבנתי פייסיקה הכי עוזר באוניבסיטה וכאלה אז אני מרחיב פיזיקה (גם בגלל שזה מקצוע נחמד כזה..) וכימיה כי.... זה המקצוע היחיד שיש לי בו ציון שאני יכול להרחיב אותו.. אם הייתי יכול הייתי מרחיב רק פיזיקה \:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

אחי לפי מה שאתה מציין זה בידיוק מה שאני עברתי.
    אני אתחיל קודם מהנושא של המגמות. לפי דעתי תלך על מה שהכי מעניין אותך, לדוגמא אצלי בבית ספר לא היתה לי בחירה מסויימת אז אני במגמת חשמל ששם אני מגביר (חשמל,פיסיקה, פיקוד ובקרה), זה מאין מגמה כמו שאצלך זה אלקטרוניקה, לי אין הרבה בחירה אז זה מה שקיבלתי. לפי דעתי כיתה י' היתה אכן קשה, לפחות בשבילי, אני לא אציין באיזה דברים כי כל אחד מתקשה בדברים אחרים (היסטוריה ולשון היה לי ממש קל, אבל מתמטיקה 5 יח' לא..) בקיצור תלך על מה שהכי מעניין אותך.
    עכשיו בנושא הזה של האונ' לפי מה שאני יודע מבטיחים לך שם כל מיני נק' זכות לאונברסיטה וסיכויי קבלה יותר גבוהים והכל, תשמע זה בולשיט! בקושי מתייחסים לזה, כל אונברסיטה והדגשים שלה ! אני כבר סיימתי שנה אחת של לימודי רפואה בתוכנית זה, זה דיי קשה אבל אני אוהב את זה, אז זה סבבה בשבילי. בקיצור תלך לפי מה שמעניין אותך, כל תחום קשה פחות או יותר אבל אם זה יעניין אותך זה יתן לך את הכלים להצליח בצורה טובה יותר.
    DimA

אחי לפי מה שאתה מציין זה בידיוק מה שאני עברתי.
    אני אתחיל קודם מהנושא של המגמות. לפי דעתי תלך על מה שהכי מעניין אותך, לדוגמא אצלי בבית ספר לא היתה לי בחירה מסויימת אז אני במגמת חשמל ששם אני מגביר (חשמל,פיסיקה, פיקוד ובקרה), זה מאין מגמה כמו שאצלך זה אלקטרוניקה, לי אין הרבה בחירה אז זה מה שקיבלתי. לפי דעתי כיתה י' היתה אכן קשה, לפחות בשבילי, אני לא אציין באיזה דברים כי כל אחד מתקשה בדברים אחרים (היסטוריה ולשון היה לי ממש קל, אבל מתמטיקה 5 יח' לא..) בקיצור תלך על מה שהכי מעניין אותך.
    עכשיו בנושא הזה של האונ' לפי מה שאני יודע מבטיחים לך שם כל מיני נק' זכות לאונברסיטה וסיכויי קבלה יותר גבוהים והכל, תשמע זה בולשיט! בקושי מתייחסים לזה, כל אונברסיטה והדגשים שלה ! אני כבר סיימתי שנה אחת של לימודי רפואה בתוכנית זה, זה דיי קשה אבל אני אוהב את זה, אז זה סבבה בשבילי. בקיצור תלך לפי מה שמעניין אותך, כל תחום קשה פחות או יותר אבל אם זה יעניין אותך זה יתן לך את הכלים להצליח בצורה טובה יותר.
    קודם כל תודה על זה שהסברתי לי על האוניברסיטה וענית לי על מה שהייתי צריך בדיוק..
    עכשיו בקשר לאוניברסיטה רציתי לדעת איך זה שם? זה מקשה עלייך בלימודים? יוצר לחץ או עומס מסויים ואתה מקבל שם שיעורים?
    כי לנו זה יפול בדיוק ביום שישי ואני לא ילמד ביום הזה אבל אני יצטרך להשלים את החומר ויסדרו לנו שעות מיוחדות שבהן המורים ישבו איתנו על החומר..
    ובקשר לכיתה י', כמעט מכל מי שאני מכיר שהיה בכיתה י' אז הוא אומר שמתמטיקה זה המקצוע הכי קשה ולא הולך לכולם עם זה.. האמת שהשנה בכיתה ט' הלך לי די בסדר ולא היה כל כך קשה אבל אני בטוח שב5 יחידות , איפה ששיבצו אותי הולך להיות באמת קשה כמו שאומרים..
    מקווה שיהיה רק טוב..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי dj adir
    קודם כל תודה על זה שהסברתי לי על האוניברסיטה וענית לי על מה שהייתי צריך בדיוק..
    עכשיו בקשר לאוניברסיטה רציתי לדעת איך זה שם? זה מקשה עלייך בלימודים? יוצר לחץ או עומס מסויים ואתה מקבל שם שיעורים?
    כי לנו זה יפול בדיוק ביום שישי ואני לא ילמד ביום הזה אבל אני יצטרך להשלים את החומר ויסדרו לנו שעות מיוחדות שבהן המורים ישבו איתנו על החומר..
    ובקשר לכיתה י', כמעט מכל מי שאני מכיר שהיה בכיתה י' אז הוא אומר שמתמטיקה זה המקצוע הכי קשה ולא הולך לכולם עם זה.. האמת שהשנה בכיתה ט' הלך לי די בסדר ולא היה כל כך קשה אבל אני בטוח שב5 יחידות , איפה ששיבצו אותי הולך להיות באמת קשה כמו שאומרים..
    מקווה שיהיה רק טוב..
    תאמת זה לא הפריע לי עם הלימודים, החומר ברפואה תמיד הולך לי פיקס אפילו שזה חומר קשה והרבה דברים לזכור, אבל אני אוהב את המקצוע אז הוא רץ לי חלק. לאדע אם גם לך אבל קח את המקצוע ותראה מה יהיה.
    DimA

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,521 | הודעות: 8,199,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect