אני לא מבין מה ההתלהבות מהנרגילה באמ שאני לא מבין...זה סתם דבר חרא שאתם חושבים שהוא פחות מסוכן בסיגריה..זה גועל נפש אני לא מבין איך אתם מעשנים דבר כזה?אני פעם אחת ניסיתי נגעלתי פשוט...תעשו מה שבא לכם אבל זה פשוט דוחה ואתם לא מודעים לסכנה אפילו
אני לא מבין מה ההתלהבות מהנרגילה באמ שאני לא מבין...זה סתם דבר חרא שאתם חושבים שהוא פחות מסוכן בסיגריה..זה גועל נפש אני לא מבין איך אתם מעשנים דבר כזה?אני פעם אחת ניסיתי נגעלתי פשוט...תעשו מה שבא לכם אבל זה פשוט דוחה ואתם לא מודעים לסכנה אפילו
|
|
מה אכפת לך מה אחרים עושים?
יעני בתכלס, אתה לא אהבת את זה אז זה אומר שגם האחרים צריכים לא לאהוב את זה?
כמו שיש את כל האלה "איכס מעשנים"
אבל מה אכפת לכם??
אז נכון שיש תסתומים שחושבים שנגילה מזיקה פחות מסיגריה, ולא מבינים שזה בולשיט גמור
אבל גם זה לא אמור לעניין אותך
בסדר אחי אמרתי תעשו מה שבא לכם..אבל כאילו מה זה יש ..כמעט כל הילדים שמעשנים נרגילה חושבים שזה טבעי או שזה כמעט לא מזיק..בגלל זה הסיכוי לחלות במחלת סרטן בנרגילה גבוהה מזאת של סיגריה..
חחחחחחחחחחחח אחי אולי תספר מה למדת?
מי ביקש ממך לעשן?
או יותר נכון... מי ביקש ממך להביע את גדעתך?
מי שאוהב שיעשן ואם אתה לא אוהב אל תעשן תיהיה בריא
הוא לא אמר שהוא מתכוון לעשן או לא לעשן
הוא פשוט אומר שהילדים שכן מענשים לא מודעים שזה מזיק כמו ואפילו יותר מסיגריות
חבל שהם לא מודעים לכך![]()
נכתב במקור על ידי TuPaC4LiFe
לא מספיק הזונה נתנה לי תמבחן הזה פעם אחת
אחרי שבועייים היה שוב מבחן ושוב היא נתנה לי את
אותו מבחן מזדיין אם אותו סיפור מסריח
והנה כתבתי תשם של הסיפור בגוגל אם בא לך לקרוא:
http://www.haaretz.co.il/hasite/page...&returnParam=Y
וואי אני זוכר גם לי פעם היה מבחן עם הסיפור הזהנכתב במקור על ידי uiop
איזה בולשיט מכוער אלוהים ישמור
עישון זה נזק בטווח הארוך..אבל תעשו מה בראש שלכם
אני אישית הייתי מעדיף לעשות משהו אחר בכסף של הסיגריות או נרגילות בכל חודש
כע זוכר אריק...רוב הילדים מעשנים נרגילה כיתה ט'נכתב במקור על ידי EriK
סיגריות מתחיל מכיתה י' איזה מבחן מטומטם נכשלתי בו...
אחי נרגילה זה לא מזיק, זה טבעי... יש שם מרכיבים לפי הטעם, נגיד נרגילה בטעם תות, אז יהיה לך תותים ואתה רק מחמם אותם.. זה אפילו בריא למה העשן שאתה נושף אז הוא מנקה לך את כל הוושת, והריאות.
אז לפני שאתה מדבר, תבדוק.
גבר.. כנראה שאתה ממש לא מבין... אתה לא יודע איזה חומרים רעילים דוחפים לך שם.. אבל לא נכנס לוויכוח.. בא לך לעשן את זה בכיף שלך.. אני אישית לא נוגע בזה
אחי נרגילה זה לא מזיק, זה טבעי... יש שם מרכיבים לפי הטעם, נגיד נרגילה בטעם תות, אז יהיה לך תותים ואתה רק מחמם אותם.. זה אפילו בריא למה העשן שאתה נושף אז הוא מנקה לך את כל הוושת, והריאות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי...
זה סופר טבעי אני אומר לך זה ממש טבעי...
חחחחחחחחחח מה אתה דפוק אתה עוד אומר לי לך תבדוק לפני שאתה אומר משהו..לך תבדוק אתה עוד ליצן שחושב שנרגילה זה טבעי..
יהיה לך תותים שאתה רק מחמם אותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
נרגילה פוגעת כמו סיגריה
למרות שאין לה את הניקוטין...
תשאלו מורים לביולוגיה או רופאים...
וד"א בטח יש לך איזה חבר מעפן שלא יודע להכין ראש
אז הנרגילה הייתה מסריחה
או שהוא חירבן בתוך