אז ככה, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל לא ראיתי שום פורום אחר...
אני מתתת למכור את הסקייט שלי, נסעתי עם סקייט לא משו שנה וחצי ואז קניתי אותו אז אני בערך נסעתי עליו ככה 4 חודשים. הוא סקייט ברמה ובמצב טוב מאוד!!!
הנה הפרטים:
-קרש habitat לא צר מדי ולא רחב מדי מתאים לכל רגל ובלי קצוות שבורים רק למטה יש קצת שריטות מהגריינדים.אבל חוצמיזה זה קרש בן זונה נוח לאללה!!
-גלגלים spifire יפים אחושרמוטה מאמריקה גודל 51' עדיין נשארו הציורים של הגלגל.
-לאגרים speed demon abec 5 חלקייייים חלקייייים!!! הגלגלג מסתובב לא מפסיק.
-צירים tensor כסופים יפים מאוד בלי שריטות כי לא עשיתי סליידים עליהם רק בקרש, ויש להם מגינים כתומים בצדדים כדי לא לשרוט אותם. (מי שמבין בסקייט יודע למה אני מתכוון.)
קצת פירוט עליו-
זה סקייט מעולה לפי דעתי וזה מתאים לכל אחד, למתחילים ולמקצוענים. זה נוח,לא גדול מדי ולא קטן מדי.אהבתי ליסוע עליו מאוד אבל מה, ירד לי קצת הדודה לסקייט, אתם יודעם איך זה שאתם אוהבים משהו מאוד מאוד ואז אחרי כמה זמן נמאס באמא שלי רציתי להיות סקייטר מקצועי אבל אחרי שעליתי לתיכון ירד לי החשק. טוב, די כבר לדבר על החלק הרגשי ונגיע לפרטים החשובים!!
אני רוצה למכור אותו ב450 שקל, אני גם די גמיש במחיר אבל 450 זה מחיר מעולה לסקייט כזה טוב והוא ראוי לכך.אחרים ימכרו לך סקייט במצב הזה ב500 550(ככה אני רואה בפורומים אחרים)..
קוראים לי גיל ואני גר בגבעת שמואל עיירה ציורית קטנה:cool: במרכז ליד קרית אונו וליד רמת גן.
האייסי שלי זה345227469
אז מי שרוצה ומעוניין אז שידבר איתי!!!!!!!!!!!!!!!
המשך יום נעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:s852:
אה,ויש גם תמונות!
זה תמונה שהיית כיתה ז' עכשיו אני כיתה עולה ח עשיתי אולי אינדי אבל בסוף לא נחתתי אבל התמונה בת זונה אה?
![]()

:s852:

ציטוט ההודעה