קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר-צבא]עוד מלחמה נגמרה בסימן שאלה
    על ידי shmuel555 בפורום מאמרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-01-2009, 18:21
  2. עוד מלחמה נגמרה בסימן שאלה
    על ידי shmuel555 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-01-2009, 16:55
  3. [שני דברים]1.ב"מ2.שאלה
    על ידי Human בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 21:16
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-02-2007, 23:54
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 20:40

צפיה בתוצאות הסקר: כיצד לדעתכם צריך לפעול צה"ל בנוגע לחטופים

מדרגים
42. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • מבצע צבאי הכולל כניסה לרצועת עזה.

36 85.71%
  • מו"מ מדיני הכולל שחרו אסירים בטחוניים

2 4.76%
  • לחץ בינלאומי

11 26.19%
  • אין לי דעה/אחר

2 4.76%
נושא רב-בחירה
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

שני חטופים כבר, והשלישי בסימן שאלה. מה צה"ל/המדינה צריכים לעשות נגד זה?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

ברירת מחדל שני חטופים כבר, והשלישי בסימן שאלה. מה צה"ל/המדינה צריכים לעשות נגד זה?

טוב... קצת אקטואליה לא תזיק פה בין כל הג'אנק הזה... קצת לשמוע את הדעות שלכם...

אז ככה. המצב הוא כזה.
    החטוף הראשון, רב"ט גלעד שליט, בן 19 ממצפה הילה שבגליל, שנחטף בחדירת חוליית מחבלים בת 8 מחבלים של הזרוע הצבאית של החמאס - גדודי עז אל-דין אל קאסם, דרך מנהרה למוצב כרם שלום, שבדרום הרצועה. בפעולה נהרגו 2 חיילים - סגן חנן ברק, בן 20 מערד, וסמ"ר פאבל סלוצקר בן 20 מדימונה, אחד נפצע קשה, וגלעד נחטף.

החטוף השני, אליהו אשרי, בן 18, נחטף כנראה ע"י ועדות ההתנגות העממית, לאחר שנראה לאחרונה בשעה 21:00 ביום ראשון האחרון, לאחר שיצא מבית חברו בישוב בית"ר עילית שליד ירושלים וירד בתחנת ההסעה בגבעה הצרפתית.
    היום פרסם הארגון תמונה של תעודת הזהות של אליהו, דבר המאמת את החטיפה.

החשד כרגע הוא שנחטף אזרח נוסף, נוח מוסקוביץ', בן 62 מראשון-לציון, שגדודי חללי אל אקצא [השייכים לפתח']. האחרונים טוענים כי הם חטפו אזרח נוסף תושב ראשון לציון, דבר המצטלב עם העובדה שנוח נעדר כבר יומיים, אך עדיין אין הוכחה מוחשית לכך.

המצב הוא כזה. בנסיון לשחרר את החייל החטוף, הכניס צה"ל כוחות לרצועת עזה [[ממקורות לא רשמיים, ככל הידוע לי, גדוד 13, וגדוד 51 של גולני נמצאים שם כרגע, כמו כן גדוד 603 של הנדסה, שני גדודים של שריון, ועוד שני גדודים נוספים של גבעתי]] במה שנקרא "מבצע שליט דרומי". מצד שני, חוטפי אליהו אשרי אמרו שיתנקשו בחייו אם ימשיך המבצע.אין כרגע דיווח רשמי על תגובה מחוטפיו האפשריים של נוח מוסקוביץ'. כמו-כן, חוטפי גלעד שליט אמרו כי הם מוכנים למסור מידע עליו תמורת שחרור 8,500 אסירים בטחוניים...

מה שעצוב עכשיו, הוא שנוצר מעין "מירוץ חוטפים" בין הארגונים , מי שחוטף יותר אנשים - מקבל יותר כבוד ברחוב...

הנטייה של ראש הממשלה היא לפעול במבצע צבאי. האפשרויות האחרות נכון לעכשיו הם ע"י לחץ בינלאומי [מה שלא כל כך עזר עד עכשיו], במו"מ הכולל שחרור אסירים בטחוניים.

מה דעתכם צריכה לעשות ממשלת ישראל יחד עם צה"ל בנושא?

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ

[[רק להדגיש - אפשר לבחור יותר מאפשרות אחת בסקר..]]

....

hell14
    אורח

יש עוד אפשרות:
    כל שעה שהם לא מחזירים אותם מורידים עם F-16 רחוב בעזה ככה יבינו שלא משתלם להם לחטוף ערבים מבינים רק ששולטים עליהם אם הם מרגישים שהם מעל מישהו הם חוגגים על זה............

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

לחץ בינלומי + מבצע צבאי כולל
    להראות להם שבנוסף אלינו,כל העולם נגדם ואין להם כל כך הרבה סיכוי,וחבל
    סתאאם
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אם ישבני היה שריר הייתי האיש החזק ביותר בעולם"

הטרור מבין רק יד קשה בעניין

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

שיעשו כל מה שצריך כדי שהם יחזרו בשלום, כולל משא ומתן ,כולל הכל.
    רק אחרי שהם חוזרים לפוצץ תאמא של הערבים האלה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ

hell14, אמממ... אנחנו לא קיצוניים ולא-ריאליים מדי?
    כאילו לא באמת ציפית שמישהו בארץ הזו יחשוב על לעשות את זה, או שמישהו בעולם הזה יקבל את זה... אתה רוצה מלחמה כוללת נגד העולם הערבי? יופי, אני חייל ואני מורעל, ואני שונא ערבים, ולא, אני לא רוצה. כי חוץ ממלחמה כוללת, שתקח קצת זמן, אתה מאבד את תמיכת האיחוד האירופי, שהשגת בדם, ואת תמיכת בריטניה, וארה"ב ועוד כמה מדינות חשובות בעולם... ואני קטונתי... אפילו פצפונתי [כמו שאומרים..חח..] מלהסביר לך כמה חשובה התמיכה הזו...

אור, זה יפה שאתה אומר ככה... אבל אתה מודע לכך שכשאתה אומר כולל משא ומתן, אז תהיה אפשרות של שחרור 8,500 אסירים בטחוניים, שכמה מהם הוציאו לפועל ותכננו את כמה מהפיגועים היותר גדולים וקטלניים שהיו פה בארץ... אז ההתלבטות כאן היא קצת יותר מכך...

....

משתמש משקיע האוואטר של HLH
    שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

תראו, הטרור הם לא מדינה, הם לא איזה מוסד מדיני, או משהו כזה, הם מחבלים שעושסקים בטרור וצריך לפגוע בהם בכל דרך אפשרית וגם עם זה כולל לחזור לעזה, אז נחזור לעזה, כי שלום לא יהיה, הוא לא יכול להיות, אי אפשר לדון עם מחבלים, הם לא מישהו שאשפר לדבר איתו, הם נוקטים בכוח צריך להחזיר להם באותה ומידה ואפילו כפול.
    עם הפעם ישראל לא תעשה משהו שיזעזע את הערבים ואת כול העולם, אני לא חושב שהמדינה הזאת תוכל להתגאות בעצמה שוב, כי ברגע שאתה לא מגן על המדינה שלך בכל הכוח, אז למה לך להיות במדינה הזאת? למה לך לפתח את המדינה הזאת?
    תבינו הם חטפו 2 אנשים ויכול להיות אפילו 3 אסור לשתוק על דבר כזה אי אפשר! לא קימת מדינה בעולם שלא תגיב על דבר כזה! אפילו שהעולם בעד הערבים, צריך לשים, סלחו לי ,זיין על כל העולם ולהכנס בסבא של הערבים, כי רק אז יהיה שקט בארץ.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי HLH
    תראו, הטרור הם לא מדינה, הם לא איזה מוסד מדיני, או משהו כזה, הם מחבלים שעושסקים בטרור וצריך לפגוע בהם בכל דרך אפשרית וגם עם זה כולל לחזור לעזה, אז נחזור לעזה, כי שלום לא יהיה, הוא לא יכול להיות, אי אפשר לדון עם מחבלים, הם לא מישהו שאשפר לדבר איתו, הם נוקטים בכוח צריך להחזיר להם באותה ומידה ואפילו כפול.
    עם הפעם ישראל לא תעשה משהו שיזעזע את הערבים ואת כול העולם, אני לא חושב שהמדינה הזאת תוכל להתגאות בעצמה שוב, כי ברגע שאתה לא מגן על המדינה שלך בכל הכוח, אז למה לך להיות במדינה הזאת? למה לך לפתח את המדינה הזאת?
    תבינו הם חטפו 2 אנשים ויכול להיות אפילו 3 אסור לשתוק על דבר כזה אי אפשר! לא קימת מדינה בעולם שלא תגיב על דבר כזה! אפילו שהעולם בעד הערבים, צריך לשים, סלחו לי ,זיין על כל העולם ולהכנס בסבא של הערבים, כי רק אז יהיה שקט בארץ.

יפה, לירן, אתה בעצמך אמרת... הם לא מדינה או מוסד מדיני... הם אנשים נקודתיים, ספציפיים, ולכן לפגוע בכל עזה, היא לא הפתרון [מבחינה בינלאומית, כן..] כי זה פגיעה בחפים מפשע = פשע כלפי הפלשתינאים = מוציא אותנו פושעים ולא אנושיים...
    הפעולה צריכה להיות נקודתית נגד המחבלים. ופעולה כזו היא קשה מאוד בכל קנה מידה... נכון, צה"ל עשה לא אחת ולא שתי פעולות כאלה, אבל זו פעולה קשה ומזוכנת...

"וגם אם זה כולל לחזור לעזה, אז נחזור לעזה".... הלוואי וזה היה כזה קל כמו שאתה חושב... אתה יודע מה, רק מלשמוע את אמא שלי והחברה שלי על זה שהייתי צריך להיות עכשיו בעזה, אני אפילו לא מתאר מה חושבות האמהות שהבנים שלהם עכשיו בעזה... אז קצת חשיבה לפני שאתה מכניס את צהל לעזה כאילו זה תל אביב...

אבל אתה חושב ריאלי.. ולא הרבה אנשים חושבים ככה...

....

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי LoverBoy
    hell14, אמממ... אנחנו לא קיצוניים ולא-ריאליים מדי?
    כאילו לא באמת ציפית שמישהו בארץ הזו יחשוב על לעשות את זה, או שמישהו בעולם הזה יקבל את זה... אתה רוצה מלחמה כוללת נגד העולם הערבי? יופי, אני חייל ואני מורעל, ואני שונא ערבים, ולא, אני לא רוצה. כי חוץ ממלחמה כוללת, שתקח קצת זמן, אתה מאבד את תמיכת האיחוד האירופי, שהשגת בדם, ואת תמיכת בריטניה, וארה"ב ועוד כמה מדינות חשובות בעולם... ואני קטונתי... אפילו פצפונתי [כמו שאומרים..חח..] מלהסביר לך כמה חשובה התמיכה הזו...

אור, זה יפה שאתה אומר ככה... אבל אתה מודע לכך שכשאתה אומר כולל משא ומתן, אז תהיה אפשרות של שחרור 8,500 אסירים בטחוניים, שכמה מהם הוציאו לפועל ותכננו את כמה מהפיגועים היותר גדולים וקטלניים שהיו פה בארץ... אז ההתלבטות כאן היא קצת יותר מכך...
    8500 לא. הגזמתי אולי ב"כל מה שצריך"....אבל צריך לשחרר בשביל לקבל אותם חזרה. צריך להיות ריאלים. אבל אחרי שמקבלים אותם חזרה להשתלט על עזה, להפציץ לא יודע איפה שיהרגו כמה שיותר מחבלים.
    ואח"כ מראים תילדה הזאת שהרגו לה תמשפחה ואצלנו הורגים 2 חיילים וחוטפים 3 אנים אני בטוח שזה לא מקבל רבע חשיפה תקשורתית כמו שהערבים מקבלים.

שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

יפה, לירן, אתה בעצמך אמרת... הם לא מדינה או מוסד מדיני... הם אנשים נקודתיים, ספציפיים, ולכן לפגוע בכל עזה, היא לא הפתרון [מבחינה בינלאומית, כן..] כי זה פגיעה בחפים מפשע = פשע כלפי הפלשתינאים = מוציא אותנו פושעים ולא אנושיים...
    הפעולה צריכה להיות נקודתית נגד המחבלים. ופעולה כזו היא קשה מאוד בכל קנה מידה... נכון, צה"ל עשה לא אחת ולא שתי פעולות כאלה, אבל זו פעולה קשה ומזוכנת...

"וגם אם זה כולל לחזור לעזה, אז נחזור לעזה".... הלוואי וזה היה כזה קל כמו שאתה חושב... אתה יודע מה, רק מלשמוע את אמא שלי והחברה שלי על זה שהייתי צריך להיות עכשיו בעזה, אני אפילו לא מתאר מה חושבות האמהות שהבנים שלהם עכשיו בעזה... אז קצת חשיבה לפני שאתה מכניס את צהל לעזה כאילו זה תל אביב...

אבל אתה חושב ריאלי.. ולא הרבה אנשים חושבים ככה...
    תראה אתה צודק בקשר לאימהות שהבנים שלהם בעזה, אבל אין מה לעשות, מישהו חייב לשמור ולהגן ואלו החילים שאנחנו צריך להודות להם שהם מסכנים את חייהם בשביל המדינה ובשבילינו והנה אלעד שליט שסיכן את חייו ועכשיו הוא חטוף, ואני מקווה שהוא יחזור הביתה בשלום וגם האזרח השני.
    אני יודע שלהיכנס לעזה זה לא משימה קל לביצוע, אבל אני יודע ואתה יודע שצה"ל הפסיק מלא מבצעים שלו בשביל לא לפגוע באזרחים, צה"ל הוא צבא עם רגש, אבל הפעם גם עם זה יגרום לפגיעה בחפים מפשע אין ברירה, כי זאת מלחמה, ובמלחמה נפצעים אנשים חפים מפשע, ועם לא יתבצע מהלך כזה, אזרחי ישראל לא ישנו בשקט בלילות.
    אני שואל אותך עכשיו, אתה חושב שלא צריך לפעול ביד קשה כנגד המחבלים? גם עם זה יקרה שאזרחים חפים מפשע יפגעו?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ

אז זהו... אתה עושה את ההבדלה הזו, אבל גם מתעלם ממנה...

אי-אפשר לפתוח במלחמה נגד המחבלים כביכול, ולהפציץ את כל עזה... כי לא כל עזה מחבלים [שוב, בגישה בינלאומית... אני בדעה שלך בעקרון, אבל צריכים להיות ריאליים...]

חפים מפשע... בחודש האחרון מתו יותר מ 30 חפים מפשע פלשתינאים בגלל טעויות בתקיפות מהאוויר [ע"ע "חיסול ממוקד"]... תאמין לי שזה לא עושה טוב לישראל...

אני בעד מבצע אםילו רחב היקף בעזה לתפוס להרוג כמה שיותר מחבלים, ואני בתור חייל מוכן לסכן את חיי בשביל זה, ובשביל להגן עליכם ועל המדינה....[[טוב לא כל כך שואלים אותנו...]]

רק תנו לי ללכת לעזהההההההה אמןןןןן!!! מוות למחבלים!!!!

....

שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

אחי אתה אומר שנהרגו 30 איש חפים מפשע בחודש האחרון נכון...
    אז בוא אני יספר לך מה קורה במדינה שלנו:
    על כל 30 איש שלהם אצלנו נהרגים באוטובוסים בקניונים, יורים קסמאים על תושבי שדרות, אני לא צריך להמשיך.
    אבל למה על כל 30 שלהם שומעים ועושים סיפור כי הם לוקחים את הגופות וצועדים איתם ברחובות, ועושים הפגנות, ותאמין לי שזה מה שהעולם רואה, הוא לא רואה איך יורים קסאמים, הוא לא רואה פיגועים אבל שהורגים משהו אצל הערבים הזונות האלה כולם פתאום יוצאים נגד ישראל, אז שוב אני אומר צריך לשים זין על כולם לצאת למבצע רחב היקף, עם פועלות מהאוויר, הים והיבשה לנסות כמה שפחות פגיעה באזרחים, ולהשמיד את עזה סופית כי עזה היא גורם שפוגע, צריך לפנות את האזרחים ולהרוס את עזה, זה הפיתרון היחידי שנשאר כי כל השאר לא עזר עד היום.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי HLH
    אחי אתה אומר שנהרגו 30 איש חפים מפשע בחודש האחרון נכון...
    אז בוא אני יספר לך מה קורה במדינה שלנו:
    על כל 30 איש שלהם אצלנו נהרגים באוטובוסים בקניונים, יורים קסמאים על תושבי שדרות, אני לא צריך להמשיך.
    אבל למה על כל 30 שלהם שומעים ועושים סיפור כי הם לוקחים את הגופות וצועדים איתם ברחובות, ועושים הפגנות, ותאמין לי שזה מה שהעולם רואה, הוא לא רואה איך יורים קסאמים, הוא לא רואה פיגועים אבל שהורגים משהו אצל הערבים הזונות האלה כולם פתאום יוצאים נגד ישראל, אז שוב אני אומר צריך לשים זין על כולם לצאת למבצע רחב היקף, עם פועלות מהאוויר, הים והיבשה לנסות כמה שפחות פגיעה באזרחים, ולהשמיד את עזה סופית כי עזה היא גורם שפוגע, צריך לפנות את האזרחים ולהרוס את עזה, זה הפיתרון היחידי שנשאר כי כל השאר לא עזר עד היום.
    אני מסכים איתך, עד למשפט האחרון... שוב, הפתרון הוא נקודתי, לא כוללני בעזה...

צריך להרוס כליל את מנגנוני הטרור, את כל הבכירים בכל הארגונים, כולל החמאס [ולא רק עז א דין אל קסם], לעשות מעין "יוני השחור" כזה לפלשתינאים... ואז זה יוצר כאוס, ואז אולי הם ילכו בדרך אחרת + ישראל תצא פחות גרועה בעיני העולם...
    קל להגיד "לשים זין על העולם"... לך תגיד את זה לאולמרט ולקודמיו שלא העזו לעשות את זה, ובצדק...

....

שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

אני מסכים איתך, עד למשפט האחרון... שוב, הפתרון הוא נקודתי, לא כוללני בעזה...

צריך להרוס כליל את מנגנוני הטרור, את כל הבכירים בכל הארגונים, כולל החמאס [ולא רק עז א דין אל קסם], לעשות מעין "יוני השחור" כזה לפלשתינאים... ואז זה יוצר כאוס, ואז אולי הם ילכו בדרך אחרת + ישראל תצא פחות גרועה בעיני העולם...
    קל להגיד "לשים זין על העולם"... לך תגיד את זה לאולמרט ולקודמיו שלא העזו לעשות את זה, ובצדק...

תשמע אולמרט ושרון וכל מי שהיה לפניהם לא רוצו לעשות מהלכים קיצונים בגלל תגובת העולם, אבל הגענו למצב האל חזור כמו שאומרים, חטיפת חייל ואזרח, אתה יודע מה המשמעות של זה?
    תאר לך זה קורה בצרפת, מלחמת עולם תהיה בשביל להחזיר את הבן אדם, אבל לישראל חס וחלילה אסור, מה פתאום שישראל תגיב? צריך מגעים דיפלומטים, אתה מבין לאיזה מצב הגענו, אין עם אתה תלך בדרך של העלום לא תגיע לשום מקום כי מה העולם רוצה? מגיעים דיפלומטים ואז שלום, ושוב אני מזכיר אנחנו דרכים לדבר עם מחבלים, שכאמור אי אפשר לדבר איתם, אז מה עושים?
    אתה מבין איזה החלטה קשה זאת, אבל אני עדין חושב שצריך ללכת בקו של התקפה מסיבית, אתה יודע מה על נקודות מסוימות בעזה, אבל גם לנתק את החשמל וזרם המים כי המחבלים ממי הם מושפעים? מהעם וברגע שלעם קשה אז גם להם קשה, זו היא נקודות החולשה של המחבלים וצריך לנצל אותה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect