להסביר לי על התהליך.. הכל...
תודה לכולם
להסביר לי על התהליך.. הכל...
תודה לכולם
|
|
כל קבוצה בוחרת בתורה שחקן..
סדר הבחירות נקבע בכמו הגרלה..לא בדיוק..כמה ימים לפני..
זה כולה הבחירות של הקבוצות , לא ממש מעניין ...
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
כל קבוצה בוחרת בתורה שחקן 1 בכל סיבוב (2 סיבובים)... סדר הבחירות נקבעו בהגרלה.
שחקן שנבחר בסיבוב הראשון מקבל לאותה קבוצה שבחרה אותו חוזה בטוח לשנתיים ... שחקן שנבחר בסיבוב השני הולך למחנה קיץ של אותה קבוצה.
יש אפשרות שעושים כמו טריידים בין הקבוצות והבחירות.
יפה סנדמן... אני רואה אתה משתמש במה שאני מסביר לך ואתה מסביר לאחרים!!!
לפחות עשיתי עבודה יפה... אבל יש לך מקום לשיפור...
חחחחח
29894362
אף אחד פה לא מסוגל להסביר כמו בן אדם מה זה דראפט, ואף אחד מהאנשים הרציניים פה בפורום לא טורח לעשות את זה![]()
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
ואיי זמיר.
הדראפט הוא גיוס שחקנים חדשים לקבוצות הנ.ב.א
יש 2 סיבובים 60 בחירות, שחקנים עד גיל 22 נרשמים לדראפט והקבוצות בוחרות את השחקנים שהן רוצות.
סיבוב ראשון מבטיח חוזה בנ.ב.א לשנתיים לפחות גודל המשכורת לפי מספר הבחירה, הסיבוב השני לא מבטיח חוזה אך בלעדיות ראשונית של הקבוצה על השחקן.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
לי יש שאלה גם שלא תמיד הבנתי
נגיד ניו יורק בחירה ראשונה לקחו את שחקן A
מאיפה בוסטון בחירה שנייה אמורים לדעת את זה? אולי אם תכננו על A ובסוף נאלצו לקחת את B?
איך זה הולך?
הרי ניו יורק תיקח את A בוסטון את B
אבל נגיד שגולדן סטייט רצתה את B ועכשיו תבחר את C כי לפניה בחרו את B?
מקווה שהבנתם
בן יש סיבוב ראשון נגיד טורנטו לקחו את האיטלקי ושיקאגו גם רצו אבל מה אפשר לעשות לקחו אותו אז הם לוקחים את השני שהם רצו יש 5 דקות הפסקה בין כל בחירה אז יש להם מספיק זמן להחליט מי הם יקחו ..
בגלל זה קבוצות חושבות על כמה שחקנים ולא על אחד .. וגם בגלל ה5 דקות האלה עברתי לילה בלי שינה שזה יותר חשוב בסיבוב השני יש בחירה כל 2 דקות ..
כאילו הקבוצות לא נותנות רשימות וזהו כל אחד בוחר בתורו וככה לא יכול לצאת שמישהו יבחר אותו שחקן
Indianapolis colts Champions!!!
הבנתי תודה