תבינו בתור משתמש שיש לו את המשחק המקורי, המשחק הפרוץ פשוט זוועה, תת-רמה, גרוע ומה לא...
200 אנשים בסרבר, לאגים, באגים, גירסא ישנה... מה לא?
תקנו את המקורי ותהנו ממשחק מדהים או שתשחקו במשחק אחר (Lineage2 לדוג')... פשוט WOW פרוץ זה חרא.
תבינו בתור משתמש שיש לו את המשחק המקורי, המשחק הפרוץ פשוט זוועה, תת-רמה, גרוע ומה לא...
200 אנשים בסרבר, לאגים, באגים, גירסא ישנה... מה לא?
תקנו את המקורי ותהנו ממשחק מדהים או שתשחקו במשחק אחר (Lineage2 לדוג')... פשוט WOW פרוץ זה חרא.
|
|
WOW עובד לפחות =\
ליינגאייג' לא עובד במחשב שלי
איזה דרישות יש לו =[
ד"א, לקנות Wow מקורי עולה די הרבה כסף
זה כסף לשלם כל חודש!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
סה חרא גם לקנות תמשחק גם לשלם WTF
אחי היה לי את המקורי ואני יודע על מה אתה מדבר באמת כיף אבל במקורי משלמים כסף וגם פה זה לא סתם שרת פרטי שאיזה אדיוט בונה על המשחשב שלו אנחנו משלמים לחברת אכסון ואני מתערב איתך שאין עוד שרת פרטי כזה שמאחסן בחברת אחסון כי לרוב הם לא תומכים בשרטים פרוצים ובטח לא במשחק אבל אנחנו הצלחנו לעשות איתם איזה עסק אז תאמין לי שכשמשלמים לחברת אחסון מקצועים ורצינית לא יהיו לאגים ואני מבטיח שעד סוף השבוע זה כבר ייה מוכן תחרויות PVP כל שבוע שראיתם את התמונות איזה כיף אז שווה לחכות
אני גם שיחקתי במקורי וזה בנזונה של דבר אבל המחיר אחי זה לשפוך כסף גם שהיורו בשפל זה עולה פול ואם יש יוזמה כזאתי זה סבבה
חבל רק שהמשחק שלי מעודכן לעדכון האחרון וזה לא עובד :\
קיצר שתעדכנו תשרת לגירסא האחרונה אני ייתן קצת מהידע שלי שהייתי MC BWL והכל(בלי להתלהב :| )
לא רציתי להגיד לכם על זה וזה משו שכל שחקן wow שמכבד את עצמו מכיר
בכל מקרה עוד כמה חודשים תצא חבילת הרחבה למשחק אם 2 גזעים חדשים ואני רק רוצה להגיד שאצלנו אתפ בהמשך תקלבל פאץ חדש שישים לכם את שני הגזעים הללו אבל מספר הנשקים והשריונים שלהם די מוגבל בגלל שבכל זאת אנחנו לא המקורי אבל אל תדאגו לגבי הגרסא אם תשימו לב תוכלו לראות שבשר שלנו יש גם נשקים ומפליות מגירסא 1.10 חח אבל את זה תראו בהמשך
הגזעים הם אחד הורד ואחד אליינס תוכלו למצוא עליהם מידע במקורי אחז הגזעים זה blood elf מההורד והוא בחתימה שלי
הנה למידע על הגזעים החדשים כנסו לכאן http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/index.html
נערך לאחרונה על ידי APACHI; 02-07-2006 בשעה 22:15.