התקנתי איזה ערכת נושא וזה דפק לי את כל האיקונים מחקתי אותה והם נשארו ריקים כאלה איך אני מחזיר הכל
התקנתי איזה ערכת נושא וזה דפק לי את כל האיקונים מחקתי אותה והם נשארו ריקים כאלה איך אני מחזיר הכל
נערך לאחרונה על ידי orcho; 03-07-2006 בשעה 15:37.
|
|
כיאלו האיקונים שאני נכנס למחשב שלי זה איקונים כיאלו זה קובץ לא מזוהה וגם ככה יש עוד מלא קבצים
זה דפק לי הכל איך אני מחזיר לרגיל
תוריד את זה:
http://windowsxp.mvps.org/reg/htmiconfix.vbs
תריץ ותפעיל מחדש את המחשב
אם זה לא עובד אתה תצטרך לשנות כל אייקון ידנית
***תנסה גם את התוכנה הזאת:
http://www.stardock.com/products/ico.../downloads.asp
זה לא ממש עבד
אבל תראה זה לא ממש האיקונים של הוינדוס נגיד קבצי txt mp3 וסרטים אני רואה אותם כיאלו הם לא מזוהים אני לוחץ אליהם וזה נכנס לתוכנה וגם הארד דיסקים נראים כיאלו זה קובץ לא מזוהה
The icons are in C:\Windows\system32\SHELL32.dll
Microsoft has a workaround that seems crude but some people have said that it worked for them. See the quote:
"Go into Control Panel and fire up the "Desktop" applet, the one with settings for icon sizes. Now just change one setting, either horizontal or vertical, of the shell icon size and hit "Apply". That's all. You'll see your system go a bit crazy for a while and then things will return to normal again and your icons and fonts should be all right. Now just shift the icon settings back again."
לא ממש הבנתי מישו יכול לתרגם לי תהתחלה עם ה fire up
what?נכתב במקור על ידי pLuToNiUm
where is that "icon size" thing again?
נראה לי שמצאתי את זה אבל זה רק של גדלים אין לי בעיה שזה קטן או גדול יש לי בעיה שהאיקון דפוק
חצי מהאיקונים שלי נראים אותו דבר של מין קובץ לבן כולל הארד דיסקים
נראה לי שנמחק לי ה shell32
מישו יכול לשלוח לי
סידרתי פשוט עשיתי שיחזור מערכת
קיצר
למישו יש פה תעיצוב של vista ולא של brico
yes u did, but NWM.נכתב במקור על ידי pLuToNiUm
בקשר לבעיית האייקונים שלך, אם מצאת את הדבר שמשנה גודל, לפי הציטוט שחברינו דובר האנגלית הביא, אתה פשוט צריך לשנות כל הגדרה של גודל, לא משנה איזו ולאשר.
זה אמור לסדר את הבעייה כי לפי ההגיון זה מרענן את האייקון וטוען אותו מחדש.
אחרי זה תחזיר להגדרות המקוריות.
אם באמת נמחק לך ה SHELL32, תגיב פה ואני אשלח לך.
אבל תבדוק קודם!
תריץ חיפוש על הקובץ הזה.
עשיתי שיחזור מערכת כבר =|
יש לך אולי תעיצוב של vista
קוראים לזה vista pack
נראה לי
יש לי
בוא אלי לאיסי אני ישלח לך
לנעול?
תוסיףא ותי לאיסקיו 993349