את ההסבר לא אני רשמתי, אז קרדיט לאילון אנגל:
אני משחק כבר כמה זמן במשחק סימולציה (כן כן, כמו האטריק, באטריק, באזר, כל דבר אחר) של מירוצי מכוניות. כמו רובם, גם הוא, באנגלית.
אחרי שלקחתי מקום שני באחד מהתחרויות, החלטתי שזה זמן טוב לגלות גם לכם את המשחק.
אז - מה עושים?
קודם כל נרשמים:
(batracer.com/-gr)
לאחר הבירוקרטיה הקצרה של האישור וכו', מתחיל האקשן האמיתי. מותר לכם להצטרף ל2 משחקים גלובליים (שהם לכולם), ול2 משחקים פרטיים (כמו זה שהתחלתי עכשיו ואני מקווה שתצטרפו אליו, יהיה מעניין). העניין הגדול במשחק הוא חוץ מ(כמובן) מזל, עבודת הצוות, עליה אסביר קצת בהמשך. האירועים במשחקים מתרחשים פעם ביום. ביום הראשון חימום לפני מוקדמות, לאחר מכן, בשעת פתיחת המשחק - סימולציה של המוקדמות. לאחר מכן יום של חימום, ושוב באותה שעה - המירוץ עצמו וכן הלאה וכן הלאה. זמן המשחק בערך חודש, טיפה יותר. הסימולציות לוקחות מספר שניות, מה ששם את האתגר, שוב, על עבודת הצוות. אתם צריכים תוך מספר הקפות מוגבל להכין את המכונית שלכם להופעה אופטימלית על המסלול. אתם אמורים לעשות את זה ביום ה"פנוי" - כלומר בין פעילות אחת לשניה. יש לכם עצות מהמהנדס (אבל לא תמיד זה עוזר), ויש מקרים שמזג האוויר משתנה ואז זה בעיה. בשביל לתקשר (חוץ מהמסנג'ר/אייסיטפו וכו'), יש 2 סוגים של פורומים פנימיים: אחד של הצוות שלך, ואחד של כל המשחק. זה חוץ מהפורום החיצוני שדורש הרשמה ולא מעט סרבולים אז לא מומלץ כרגע. עבודת הצוות הטובה ביותר היא זאת שנהג אחד עושה את המבחנים שלו, שולח את התוצאות לחברו והחבר מנסה לשפר את הביצועים. מבחינת המכוניות אין הבדל, ואם פרארי או רנו נחשבות לשולטות בשנים האחרונות, במשחק הזה כל המכוניות שוות סיכוי.
הממשק כולו באנגלית, אבל לא צריך להיות גאון בשביל ללחוץ על כמה כפתורים
כמו שכתוב למעלה, אחרי שנירשמתם אתם יכולים להצטרף ל2 משחקים פרטיים ול2 גלובלים.
משחק פרטי שפתחתי לפורום אטרף :
http://batracer.com/-cj?&D&4862
הסיסמה : atraf-f
למשחק דרושים 10 שחקנים בשביל להתחיל, 22 הוא המקסימום.
סוג המשחק שבחרתי הוא פורמולה1 שנת 2002 (היתה אפשרות לבחור 2006, אבל זה ארוך יותר).
זה הכל, מקווה שתצטרפו ויהיה לנו משחק.