קודם כל, יואב אתה יודע שסלחתי לך ואני לא כועס עליך פשוט אני חייב לפרסם את זה, זה הכל.
זה התחיל בזה שכל החבר'ה הלכנו לגג איפה שהאמפי תאטרון סתם לשבת שם בסטלה שלנו,
אז אני ואסף (Asaf93) התחלנו להוריד ליואב את הכובע שלו כל הזמן (שהיה דיי מצחיק חח).
בדרך הייתה שם גדר מאוד נמוכה שמאוד קל לטפס עליה, הגיע התור שלי לטפס אני טיפסתי למעלה ופתאום יואב דוחף אותי, אני נוחת ישר על היד השמאלית שלי, כף היד התנפחה לי וכאבה מאוד.
קיצר אני יואב וLoO (סורי שחכתי איך קוראים לך) חזרנו לקניון, הייתה שם מנקה רוסיה חח ביקשתי ממנה (ברוסית) שתביא שומר שיגיד לי מה לעשות וזה.
בא השומר (אחלה גבר דווקא) אמר לי בוא קח קרח מהדוכן (היה שם דוכן ליד) לקחתי קרח וירדתי איתו למטה,
שם פגשנו את המנהל שלו כנראה והוא אמר לי ליסוע לאיכילוב, מיד אני יואב (ששילם לי על המונית ובאמת כל הכבוד אחי אני מאוד מעריך את זה) וLoO נסענו לאיכילוב.
4 שעות ישבנו שם בשביל הפניה מזדיינת לרנטגן (שמשם העניינים התחילו לזרום קצת יותר מהר).
קיצר הבאתי להם את תוצאות הרנטגן אנחנו יושבים ומחכים.
פתאום יוצא רופא בא לעבור ועושה לי: "יש לך שבר, עוד מעט תכנס ויגבסו לך את היד" והוא אמר זה בטון כזה כאילו זה בסדר וזה בשגרה.
קיצר גיבסו לי ת'יד, בהתחלה הרופא אמר לי שיתקשר אלי יום אחרי זה כי יש סיכוי לניתוח ואז התקשר כנראה לאיזה מומחה להתייעץ איתו עוד פעם ואמר לי שהוא מאשפז אותי כאן ועכשיו ואני חייב להשאר למעקבים ללילה.
יצאתי משם (כבר מגובס) אמרתי ליואב וLoO ליסוע והם נסעו.
התקשרתי לאימא שלי שתגיע וזה...כמובן שהיא הגיעה.
בקיצר הייתי שם לילה שלא ישנתי בכלל כי לא ידעתי אם הולכים לעשות לי ניתוח או לא.
בהתחלה אמרו לי שיעשו לי בדיקת סיטי אבל אחרי זה בדקו את זה מומחים עוד פעם ואמרו שזה יושב יפה (לא צריך ניתוח) ושיחררו אותנו אז נסענו הביתה (אני ואימא שלי).
בדרך הביתה אני מקבל צלצול משי הסקסי ששואל לשלומי
בקיצר חזרתי הבייתה עם הגבס עם הכל ונפלתי על המיטה.
The End

ציטוט ההודעה