http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1482&scat=199&tcat=
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלה
איך הם??? שומעים איכותי?? מה העוצמה בעירך???
אני צריך אותם לחדר די קטן ככה שנראה לי שמבחינת העוצמה הם יהיו בסדר השאלה אם הם גם איכותים
תודה
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1482&scat=199&tcat=
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלה
איך הם??? שומעים איכותי?? מה העוצמה בעירך???
אני צריך אותם לחדר די קטן ככה שנראה לי שמבחינת העוצמה הם יהיו בסדר השאלה אם הם גם איכותים
תודה
|
|
יש לי כאלה אחי ואני נהנה מהם, עוצמה חזקה, והם איכותיים יחסית למחיר, ממש שווה את המחיר
מעצב גראפי לכל מטרה.
קראתי את זה אבל לגבי העוצמה אני לא מבין בוואטיםנכתב במקור על ידי Moshe
ולגבי האיכות אני רוצה שאתם תגידו לי מה אתם חושבים.....
20RMS
לעומת 14 בסמסונג
אומר הכל
הקריאטיב אותו מחיר מביא ביצועים בהרבה יותר טובים
משמע שהם גם יותר אמינים , יותר איכותיים ויותר הכל
אבל בכללי 2.1 זה זבל של דבר ואם כבר הולכים על 2.1 הולכים על Altech
אם זה זבל תמליץ ללי על משהו טוב שאני יכול לקנות בחיפה במחיר של עד 500 ש"חנכתב במקור על ידי Moshe
אני עובר דירה והולך להיות לי חדר קטן למחשב ואני צריך רמקולים אז בבקשה
למטרת סרטים או משחקים
ואיזה כרטיס קול יש לך במחשב?
יש לי כרטיס משולב וזה למטרת משחקים+מוסיקהנכתב במקור על ידי Moshe
אני לא צריך את זה לסרטים
מה זה משולב
תגיד לי את הדגם וכמה יציאות
אם אתה לא יודע תבדוק בתוכנה everst יש פה אותה להורדה למטה משהו המליץ עליה כותרת של Know your PC
וכמה רמקולים אתה רוצה 2 ובאס (שזה בד"כ למוזיקה ומשחקים) , או יותר?
תלוי בעדפות שלך
בכל מקרה הייתי הולך במערכת של 2.1 על:
http://www.alteclansing.com/download...LL%20SHEET.pdf
ATP3 של Altec עולה 380 שקל בKSP
מהכרות אישית אחלה רמקולים למשחקים ומוזיקה
אבל עדיין הכל תלוי בכרטיס קול , הייתי קונה אם יש לך כרטיס קול מבונה על הלוח , הייתי קונה איזה Audigy 5.1 של Creative ב150-200 שקל גם ב KSP , יביא לך את החוויה האיכותית ביותר.
אם יש לך כרטיס קול AC97 או משהו אחר מעפן כזה שבנוי על הלוח הוא לא מומלץ בכלל וזה מוריד בהרבה מהביצועים של הרמקולים.
עשיתי ניסוי אפילו בבית יש לי Creative על הלוח 2.1 ויש לי Hercules DigiFire 7.1 ניסיתי לתקוע בשניהם ולראות את ההבדלים , וממש ממש שומעים את זה באוזן
אז חבל על הכסף אם אין כרטיס קול ברמה מספקת.
תחדש
אחי, יש לי רמקולים של CREATIVE ואני מרוצה מכל רגע, הרמקולים מתאימים להכל וגם מאוד חזקים;
אם ההתלבטות שלך היא בין אלה לבין הראשונים אז ברור שכדאי את אלה!
עכשיו לגבי מה שMOSHE אמר: אם אתה רוצה לקנות משהו מעבר לרמקולים האלה, יענו 5.1 ומעלה אתה צריך לבדוק האם יש לך כרטיס קול תומך (חיצוני, לא מובנה) ואם כן אז זה בידיך: אם אין לך כרטיס קול חיצוני אז מעבר ל- 2.1 יהיה הבדל משמעותי באיכות ואם אתה לא מתכוון לשדרג כרטיס קול אז סתם חבל על הכסף!
בכל מקרה תמיד תזכור: CREATIVE מייצרים הרמקולים הכי טובים* ואיתם אתה הכי תהנה!
*רמקולים טובים שהם לא מקצועיים; הרבה יתווכחו איתי אבל אני צודק וזהו!
טוב שמעו
יש לי כרטיס קול לא משהו נראה לי AC97 ואני לא רוצה רמקולים של 5.1 אני רוצה 2.1 יענו שתי רמקולים וסאב מה הכי טוב????
אמרתי לך Altec ATP 3 2.1
יש ב KSP ב380 שקל הבאתי לך לינק אליהם למעלה בקובץ PDF אתה צריך ACROBAT READR
בקשר לזה שCreative הכי טובים אז לא
ALTEC ידועה באיכות סאונד הכי איכותית אבל יש להם רמקולים מכוערים טילים ויקרים טילים ב5.1 , 1000+
Creative ו Logitech זה למעמד ביינים אין הבדל כל כך משמעותי רק בעוצמה לא באיכות
בקיצור עם AC97 לא שווה לקנות רמקולים
ויש לפעמים כרטיסים מובנים על הלוח שהם בסדר גמור לא כל הלוחות מעפנים , למשל לDFI יש אחלה כרטיסי קול
וגם ל MSI
בקיצור כרטיס קול והALTEC 2.1 יהיה סבבה יצא לך איזה 550-600 שקל
Moshe למה סתם?! רשמתי רמקולים שהם אינם מקצועיים....זה ממש לא רציני מה שאתה עושה, עכשיו בקשר לרמקולים אם אתה רוצה Altec אז סבבה בכיף, הם באמת טובים אבל תעשה טובה לכולם ואל! תקנה ב-KSP : החנות ידועה ביחס לא טוב ללקוחות, התמיכה הטכנית שלהם גרועה ואם הרמקולים נדפקים אז תשכח מהם, יחליפו לך הם לא!נכתב במקור על ידי Moshe
ואגב אני לא סתם מלכלך על KSP; שלושה חברים שלי קנו (בנפרד) מחשבים מ-KSP וכולם התאכזבו!
השירות לא מקצועי, לאחד מהם הרכיבו זיכרון דפוק שהיה צריך להחליפו והוא נאלץ להוסיף עוד 120! ש"ח
לשני לא חיברו את הצורב וכונן הדיסקטים והם סירבו לחבר אלא אם כן ישלמו דמי עבודה במעבדה(?!)
ולשלישי(ושימו לב זה הכי טוב) נתנו לוח אם שרוף! אמנם החליפו לו אבל עדיין...
Altec לא נקרא מקצועי
בקשר לKSP לא היו לי בעיות עד הלום..