[אז ככה,עוד 15 יום מהיום יש לי יומולדת16..ואני לאדע מה לבקש..אני תמיד מקבל כסף כי אין לי מתנה לבחור...ואם אני אגיד לאמא שלי לבחור היא תקנה לי בגדיםלא שבגדים זה רע כן?אבל אני מדגיש היא תקנה לי בגדים חחח,אמממ האם כדאי לבקש משהו אחר מכסף?כי אני בדעה שעם כסף אפשר לעשות הכל כלומר לבחור מה שבא לי מתישהו ואם אני אבקש מתנה ספציפית אז זה סבבה והכל אבל עם כסף אני יכול לקנות בדיוק אותו דבר ואם אתחרט אני אוכל לקנות גם משהו אחר...אז בקיצור מה כדאי?יש לציין שיש לי 1450 שקל כך שכסף נוסף אולי יועיל לקניית דברים..אמממ יש לי מחשב בחדר+דיוידי DIVX+טלוויזיה&ממיר+מיטה וחצי קיצר אביזרים לחדר קשה לי לחשוב על משהו חחחח חוץ ממיני בר שזה שולט אבל איפה אני אחבר אותו חחח]

לא שבגדים זה רע כן?אבל אני מדגיש היא תקנה לי בגדים חחח,אמממ האם כדאי לבקש משהו אחר מכסף?כי אני בדעה שעם כסף אפשר לעשות הכל כלומר לבחור מה שבא לי מתישהו ואם אני אבקש מתנה ספציפית אז זה סבבה והכל אבל עם כסף אני יכול לקנות בדיוק אותו דבר ואם אתחרט אני אוכל לקנות גם משהו אחר...אז בקיצור מה כדאי?יש לציין שיש לי 1450 שקל כך שכסף נוסף אולי יועיל לקניית דברים..אמממ יש לי מחשב בחדר+דיוידי DIVX+טלוויזיה&ממיר+מיטה וחצי קיצר אביזרים לחדר קשה לי לחשוב על משהו חחחח חוץ ממיני בר שזה שולט אבל איפה אני אחבר אותו חחח]

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת
:s86: :Boxing: