|אקדחים| --=-- Team Player Mu --=-- |אקדחים|
|ברוך הבא|
Team Player Mu יצא לאויר!!
שרת חדש, שרת שנמצא בין שני הרמות הוא לא שרת קל ולא שרת קשה!!
שרת מוכן, חנויות וספוטים מוכנים , עשיתיח סקר כאן לגבי אקספי השרת והורדתי אותו לכמה שאתם רציתם, וכמובן שאר הפרטים
כאן:
שם השרת - Team Player Mu
גרסא - 97j, הגרסא הכי טובה אם הכי פחות באגים.
אקספי - 550x, לפי בקשתם הורדתי אותו, חלקכם רציתם 600 חלקכם קציתם 500 אז עשיתי באמצע.
בלאס באג - פתוח.
אחוזי נפילה - מאה אחוזי נפילה בשרת!!
אחוזי הצלחת יהלומים - 100 אחוזי הצלחה!!!
פתיחת גילד - רמה 140.
מחיקת שחקן - בכל שרת זה 40 עשיתי שהיה 350 שתוכלו למחוק את השחקן שלכם בכל רמה.
קבל כסף ל-BB - על ההתחלה אתם מקבלים בבנק משהו כמו 40 מיליון כדי שלא תשתגעו ותבקשו כסף.
כל רמה מקבלים - MG 9 כל השאר 8.
אחוזי הצלחת CM (מכונת כאוסים) - 100 אחוזים.
אחוזי HP של מפלצות - 75 אחוזים.
חנויות - מהסטים הראשונים לכל אחד, עד לסטים Dragon Legendary Guardian שהם +0+16
יש רק בלאס בחנויות.
Gms - לא החלטתי עדיין על כולם, עדכונים בהמשך, יש מתמודדים אני אבחר שלושה לנסיון.
אדמין - DivarX, אולי תיראו אותי בכינויים אחרים סמויים, לפעמים אני יכנס במשתמש אחר ואני יבקש דברים וכו.. מי שאני יראה שהוא בם אדם נחמד ולא קמצן יקבל דבר נחמד (לא להגזים לא חפץ או משהו, יהלומים או קוספא +4 משהו בסגנון.
[color= blue]Silver medal [/color]- אחוזי נפילה גבהויים של יהלומים אז יש לכם סיכויים טובים מאוד להשיג סולים וגולים.
Gold medal - כנ"ל כמו ה-silver.
Box +5 - יוצא חפצים טובים, כמו Thunder, Divine, Grand Soul, Dark Phoenix , בכוונה לא עשיתי את הסטים הכי טובים, אחרי כמה זמן שהשרת יתקדם וחלקכם תהיו חזקים והיה לכם סט, אז שהיה לכם אחרי זה עוד אתגר להשיג חפצים |מעשן|
-- Hot Spots --
לורנסיה -
א. עכבישים ודרקונים.
ב. ענקים ו שורים.
ג. שלדים וקוסמים.
דויאס -
א. כרישים (מפוצץ).
ב. יטים מקום אחד, באמצע שום מקום.
ג. יטים בטירה הימנית.
ד. יטים + מפלצות מ-lt3 + מפלצות מ-icarus במקום אחד, משהו חייה לרמות די גבוהות.
ה. יטים קטנים מייד אחרי שהכרישים.
דונגאון -
אוקי כאן זה משהו אחר, דנגאון 1 ו-2 ריקים!!
בדנגאון 3 יש את 8 סוגי המפלצות משלושת הערים של דונגאון במקום אחד, ויש הרבה מפוזרים, + כמה מפלצות מסטדיום.
נוריה -
א. החרגולים המסריחים הירוקים האלה.
ב. הגוקים הזהובים האלה.
3. ענקי האבן.
לוסטוואר 7 -
יש שם כמה מקומות אם הרבה מפלצות מקום מצוין לעלות רמות!!!
סטדיום -
כמובן סטדיום!! משהו כמו 14 סוגי מפלצות, חלכל הרמות, הרוב שם לרמות גבוהות!! כל המפלצות בכלובים, כדי שלא יפריעו, אולי היה אחד או שתים בחוץ אז תזהרו, יש בכל כלוב מפלצות אחרות או שלפעמים עירבבתי כמה מפלצות בכלוב אחד!!! בקיצור מקום לסוסים, מי שיש לו ריסט יכול להתקמן שם, יש שם איזה 3 ספוטים לרמות 230 + שתוכלו להתאמן שם!!
לאנצר לשרת
גרסא של השרת
הרשמה תתבצע באיסי, יש לנו אתר לא לדאוג, אבל מנסיון עבר עדיף שלא היה אתר נגד פריצות, הנה האיסי להרשמה:
241033222
אני ינסה להיות מחובר הרבה, והודעה חשובה!! לפעמים אני על מצב בלתי נראה בשביל שלא יציקו לי, אז מתי שאני לא מחובר בכל זאת תשלחו שם משתמש ואני יחזיר לכם הודעה אם אני שם שאתם רשומים![]()
בקשה, לא לבקש GM, אף אחד לא יקבל, אני בוחר בעצמי, יש כבר אותי, אדמיון מרוחק, עוד GM אחד, ואני בוחר עוד GM או שתים, תודה =].
טוב אז יאלה תכנסו תרשמו ותהנו!!!

, וכמובן שאר הפרטים
.

הMU עכשיו סגור אהה ו...לא לבקש GM בגלל שיש חחחחח בקיצור מי שרוצה שחקן(משתמש) שישלח הודעה אל