נכתב במקור על ידי
matan009
חחחח איזה הודעה ארוכה יצאו לי העיינים לקרוא הכל....
עכשיו אחי!!! מה נסגר איתך! תתחיל לפעול כבר- 100 שנה אתה כותב לנו פה שאתה אוהב אותה וזה ואתה אומר שאתה מתבייש להגיד לה שלום! יענו מה???
תראה כמה זמן אתה דלוק עליה כמו אני לא יודע מה והיא בכלל לא יודעת מזה! בסוף יהיה לה איזה חבר ואתה תתבאס מזה רצח והיא בכלל לא תדע שאהבת אותה....
ואמרת: "בבקשה אל תגידו לי:"תציע לה לרקוד",או "פשוט לך אלייה ותגיד לה מה קורה מה העניינים מה השעה",כי זה לא יעזור לי הרבה."
עכשיו - למה זה לא יעזור? לא ממש הבנתי למה התכנוות פה....
וואתה רצית עצה איך לגרום לרצות אותך.... תפסיק לתבייש תזרום איתה תדבר איתה תרקוד איתה משהו.....
והרעיון של - לשים עליה זין לא נראה לי יפעל במצב שלך למה אין בניכם כלום והיא בכלל לא יודעת שאתה רוצה משהו.... אז אם תתחיל להתעלם ממנה באמצע החיים היא לא תבין מאיפה נפלת עליה....
ובכלל אחי.... מה אתה צריך את כל העצות והתוכניות האלה.... היא עדיין לא יודעת בכלל שאתה רוצה אותה ואתה כולך יושב מתכנן תוכניות מה לעשות ואיך לדבר איתה...
תביא לה איזה מתנה יפה פרח, דובי משהו כזה... תתחיל לפעול להזיז תעניינים למה הם לא יזוזו מעצמם... תתקרב עליה כזרת יותר מידידה ואז תגיד שמעי וואלה ככה וככה אני רוצה אותך.....
יענו איך אני יסביר לך לפי איך שאתה מספר את זה ולפי איך שזה נראה אתה כבר כולך בסרטים מתכנן את החתונה שלכם, והיא בכלל לא ידעת שאתה מרגיש אליה משהו...
עצה שלי - תפסיק להתבייש ותתחיל להזיז תעניינים
אה וסתם משהו שעניין אותי- בן כמה אתה אחי??