קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר] סיסמא לאתר הסקס www.ftvmembers.com ב- 10 נק'
    על ידי Fury בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2010, 21:16
  2. [קונה] משתמש לאתר torrentit.com ב-25 נק'
    על ידי floop בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 08:02
  3. [קונה] משתמש לאתר: http://www.torrentit.com/ תמורת 30 נק'...
    על ידי floop בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 19:15
  4. warezfaw.com חזרו..
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 22:53
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

G10L.com

FCBJ
    אורח

ברירת מחדל G10L.com

זה לא פרסומת של סתם מהאתרים שאומרים שאפשר להרוויח פרסים ורוב הזמן לא זוכים בכלום, גם לא משלמים לי בשביל לפרסם את זה, אז בבקשה מנהלים לא למחוק\לנעול.אוקיי, בעיקרון האתר זה אתר שהוקם לפני 7 חודשים, אתר עם משחק כדורגל שמזכה בפרסים.זה הולך ככה, בתחילת כל חודש מתחיל טורניר עם 5 ימי אימונים, בהם ניתן להקים קבוצה.בסוף חמשת הימים, הקבוצות מחולקות לבתים.המטרה היא לגמור במקומות 1-3 בשביל להגיע לשמינית, ומשם זה ממשיך,רבע,חצי,גמר.גם מהמקום ה-4 אפשר לעלות, לאחר שכשלב הבתים נגמר יש משחק בין 5 קבוצות שגמרו מקום 4 שאחת מהן עולה לשמינית.יש 5 בתים.עכשיו זה הולך ככה, מקים הקבוצה הוא המנהל, ומי שהבקיע לה הכי הרבה הוא המצטיין.הם אלה שזוכים בפרסים אם הקבוצה מגיעה למקומות 1-3.יש עוד פרסים, שעת הזהב (מי שעושה הכי הרבה נקודות בשעה), אלוף היומי, המצטיין השבועי...המטרה במשחק היא לנצח בפער של 5 לפחות, ואז מכניסים את התוצאה לקבוצה שלך. במשך כל היום אפשר לשחק, ובסוף היום בשעה 12, המחזור נגמר.אם זה לא עזר לכם, יש באתר בתפריט למעלה "הוראות" וגם "פרסים" שמסביר בדיוק מה הפרסים לכל חודש. רוב הזמן זה משתנה, לפעמים נוספים עוד פרסים ועוד דברם מגניבים.אני בינתיים זכיתי בוא נראה, שתי ערכות ג'טיקס (משהו דפוק ביותר לילדים קטנים), מצלמת אינטרנט, עכבר אלחוטי, טלפון אלחוטי, טלפון רגיל, עכבר רגיל... ואם אני לא טועה זהו.עכשיו, כולם מוזמנים להצטרף לאתר...ויהיה מומלץ מאוד אם תשחקו לקבוצה שלי Beitar A Boca. בינתיים הקבוצה שלי היא הפייבוריטית, ואם באמת נזכה, אז אני יזוכה במצלמה דיגיטלית חדשנית.יעזור לי מאוד אם תשחקו לי, אני יעריך את זה מאוד, ואעזור בכל דרך שאני יכול למי שישחק לי.וגם אם לא, זה אחלה אתר מקווה שתהנו בו.הכתובת:http://www.g10l.comובעברית:http://www.g10l.co.ilכמו כן, נפתח משחק זהה בשיתוף עם MSN שנקרא משחק המונדיאל משהו כזה, יש בו פחות פרסים אבל זה גם נחמד, למרות שנראה לי שהוא נסגר בגלל שנגמר המונדיאל, אפשר לבדוק בפורום.תהנו חברים, זה באמת אחלה אתר, אשמח אם מישהו פה יזכה בפרסים.אגב, ה-A בשם של הקבוצה שלי מייצגת את אטרף, אור YELLOWS יאשר גם שזאתי באמת הקבוצה הרשמית של אטרף, מי שישחק לנו אגב משמינית הגמר יקבל ממני המון נקודות אני כבר יפרסם בשמינית כמה נקודות שוות כמה נקודות במשחק.

2. קישורים ממומנים

FCBJ
    אורח

אור אחי מה קרה שנעלם המוד של הנקודות?איך אתה מצפה שאני אשחד פה אנשים? חחח...טוב יהיה נחמד אם אנשים ישחקו לי גם בלי זה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,420 | הודעות: 8,200,013 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect