מי משחק במשחק הזה? ENEMY TERRITORY?
פעם הייתי משחק לפני כמה שנים
הגעתי לרמה מאוד גבוהה הייתי גם הולך ל LP (לאן פארטי) ומשחק שם עם קלאנים
הייתי בקלאנים
iTp|Screwball
ins|Screwball
ועוד...
מי פה משחק במשחק? מאוד מומלץ!
מי משחק במשחק הזה? ENEMY TERRITORY?
פעם הייתי משחק לפני כמה שנים
הגעתי לרמה מאוד גבוהה הייתי גם הולך ל LP (לאן פארטי) ומשחק שם עם קלאנים
הייתי בקלאנים
iTp|Screwball
ins|Screwball
ועוד...
מי פה משחק במשחק? מאוד מומלץ!
|
|
אני שיחקתי הייתי סוס אבל כבר סיימתי ברמה הכי גבוה שכל העבודות מסוימות זה משחק נחמד צריך לדעת איך להערים על האוייב שלך חח...
אני זוכר תמיד נכנס ומתחיל להתרוצצץ עם רימונים ועם טומסון לראש כל הזמן תכנתי אנשים השיא שלי היה 106 ש 61 מהם היו בטור אחד XD
היה רשום לי כבר Wicked Sick!!!
מטורפות בשמה נקרעתי מהאנשים שמה משחק סוסי ביותר.
חח... איך זה לתגובה XD
הא!?
חחחחחחחחחחחחחח.. שיחקת בפאבליק יענו?
חחחחחחח יא מרבר :]
גם אני שיחקתי ...
וגם ניראה לי בזמנו כשהייתי בMIB שיחקתי נגד הקלאן שלך...
מה קורה איתך בימים אלו?
וואלה יש פה כמה אנשים שמתלהבים יותר מדי משטויות >_>
פעם עשיתי 126-14 במפה אחת בהריגות :|
בכל מקרה הקהילה הישראלית של ET מלאה אפסים, כל אחד מתבכיין ומקלל אותך על כל הריגה
אותי אישית לא תראו אף פעם בסרבר ישראלי, רק בבריטים או גרמניים...
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אני מסכים - בכל השרתים חוץ מארנה זה ככה מאחר ואף אחד לא מפקח עליהם.נכתב במקור על ידי n00bzZ
גם בחו"ל אם תכנס לשרת שאין עליו אדמין או REF תקבל את אותו הדבר...
סתם חארטה אבל אין ספק שהשחקנים הבאמת טובים של ישראלים יענו הקלאנים בין ה10 הכי טובים בעולם..
בזמנו של ESR..
עם
Emp0 שהיה נחשב הכי טוב בארץ..
עכשיו כל התותחים פרשו נשארו חרא אנשים בקהילה.. הקלאנים של פעם של ESR NET וכל אלה שהיו ברמה.. הוחלפו בקלאנים שפעם היו מקום 6-7 עכשיו הם נחשבים למקום 1 בארץץ..
אז תבינו לבד מה המצב של הליגה...
וmajor איתי הכל טוב
אני לא משחק כבר איזה שנה וחצי +..
וכן הקלאן שך מוכר לי mib נכון? man in bikini לא? חחחחחחחחח..
אדמינים הם לא תמיד דבר טוב...נכתב במקור על ידי major
יש את אלה שיעיפו אותך על מילה אחת לא במקום כי הם כנראה מליאנים מסכנים בני 10 שלוקחים כסף מההורים בשביל סרבר :\
דוגמא טובה היא משהו שקרה לי לפני כמה ימים:
שיחקתי באיזה סרבר עם חבר, כמובן עם הכינוי שלי כמו שהוא (n00bzZ)
בקיצור כשהתחבר REF בשם "איימבוט" הוא אמר לי לשנות שם כי זה מעליב שחקנים חדשים![]()
אז אני שיניתי אם הכינוי ל"וולהאק" וחבר שלי שינה ל"מולטיהאק" והעיף את שנינו בגלל זה, בזמן שהכינוי שלו עצמו זה "איימבוט" :wtf:
מסקנה: תמיד יהיו ליימרים, אין מה לעשות עם זה :\
רק שבשרתים ישראליים כולם כאלה והדבר הכי דפוק בקהילה הישראלית זה שמצביעים להעיף מישהו על זה שהוא עושה את המשימה :|
הומואים גמורים הייתי אומר, המטרה במשחק ובכל מפה זה לעשות את המשימה, לא לקבל הכי הרבה XP >_<
שמע אחי אם אני מוריד את המשחק ומישהו מעיף אותי אני בא אליו עד הבית שובר לו את הפנים מול אבא שלו ומחורר הצמיגים במכונית!! וזה בדוווווווווווווק..
אישית אני מעדיף את שיטת ה "care/"
כאילו מה אכפת לי שאיזה הומו עושה לי קיק מסרבר, יש עוד לפחות 2000 נוספים בעולם :|
ואייייי הייתי אחד הסוסים במשחק הזה מילה...היה לי סקור של 45-3 וכאלה..(מיתות-הריגות)
היו לי מלא קלאנים...אבל פרשתי לפני איזה שנה שנה וחצי...כולם עברו לCS אין קהילה...חבלל מאוד זה אחלה משחק חולה על המשחק הזה..אחח ET..אולי אני יחזור לשחק יום אחד..אחד המשחקים היותר יפים שיש
כן בהחלט ET הרבה יותר טוב והרבה יותר כיף מCS המשעמם
לא מבין מה כולם מוצאים במשחק כזה מעפאן >_>
כן.
MEN IN BIKINI.
עכשיו מי שנישאר מהקלאן הזה משחק בESR...
אין דבר כזה שחקן טוב מלידה....
פשוט עכשיו אין את הESR של פעם שיצרה את הקהילה במו ידיה... ועכשיו הגיימר פרו הזה השתלט על הכל ... ולא ניראה שפשוט משהו מתאמץ בכלל...
וET בהחלט משחק מצוין וחכם מאוד המשאיר הרבה מקום לכל בנאדם להתפתח במשחק הזה מבחינת חוכמת משחק ולא רק ללמוד טוב לכוון לראש ...
:]]]